reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mamakaja , to przodujace łożysko zdarza sie najczęściej w drugiej ciązy .... też miałam , u mnie tak jak u maranty potem się podnosilo do góry i była szansa na SN , ale podczas porodu jednak doszło do krawienia i w efekcie tego miałam CC. trzymaj się i uważaj na siebie :)

Elmo , pieknie wyglądacie , naprawde rewelacyjna sesja :)

maran-atha, ja teraz też zamawiam małe akwarium bo około 300l, moje największe miało 1000l pojemności :-) U mnie filtracja będzie w postaci sumpa - zbiornika w szafce z wkładami filtracyjnymi, do którego woda wlewa się rurą przez komin w akwarium a potem pompowana jest znów do akwa. Zdrowe i dobrze wykarmione ryby spokojnie wytrzymają 2 tygodnie bez pożywienia ale lepiej raz na kilka dni jednak coś tam im wrzucić ;-), w każdym razie lepsza głodówka niż sąsiadka wrzucająca codzienne spore porcje :-D, taka sąsiadka już niejedne rybki wykończyła ;-)...w razie co są karmniki automatyczne.

Nuuuśka, nie tyle cholesterol wpływa na hormony płciowe co te hormony powstają z cholesterolu. Tak więc przyszło mi na myśl, że może skoro u Ciebie jest nadmiar cholesterolu a niedobór końcowego produktu, czyli estradiolu (estradiol powstaje z cholesterolu) to być może brakuje enzymu przekształcającego cholesterol w gestageny. Wiesz o co mi chodzi? A gdzie fotki testów? Archiwizacja musi być :-D Ciekawe jaką będziesz mieć jutro tempkę :-)

mamakaja, będę mocno trzymać kciuki by łożysko podniosło się, uważaj na siebie.

Elmo, śliczne zdjęcia i śliczne dzieciaczki, piękną rodzinę tworzycie, nic tylko zdjęcia robić!

Macy
Ty masz vipa na FF, bo ja nie moge wyselekcjonowac wykrsow ze wzgledu na wiek....
juz mam ;)

Ostatnia edycja:
Piranha ja mam takie MT-508A, pewnie jakbym miała swoją chate to bym sobie coś wiekszego sprawiła bo lubie akwarium, jakos mnie tak uspokaja jak patrze na ryby, no ale mieszkamy w wynajmowanym no I wiadomo jak przyszło by do przeprowadzki to sobie nie wyobrazam tego... ;-) ogólnie to dla mnie takie jest teraz w sam raz :)

Nuśka, możesz mi staranka zmienić na maj, to będzie pierwszy miesiąc próby :happy:

Dziewczyny, zastanawiam się czy kupić Saw Palmetto. Powiecie mi jaką dawkę trzeba łykać?? I rozumiem, że to dla mnie, a dla M korzeń lukrecji.

Kurczę, niby tyle się naczytałam, a dalej ciemna masa jestem z tymi suplementami:confused:

Elmo
, świetna rodzinka :tak: Niczego więcej do szczęścia nie trzeba :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja za chwile wychodzę do pracy... wpadłam się zapytać, Matik jak dzisiejszy test? opisz go też bo ja w telefonie nie mogę oglądać zdjęć na forum... nie wiem dlaczego...

Do góry