reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matikowska
patrze na ta Twoja podwojna kreske i napatrzec sie nie moge:happy2: no jest jak byk!!!!

lilly
live cooking bajka, ledwo sie ruszyc mozemy, ale spacer na plazy byl, teraz lezymy plackiem, sacze winko, jutro wracamy do mamy, jak sie stesknilam za moim synusiemmmm :sorry2:

reklama
Kiraa nie zalamuj mnie!! Jutro jestem jeszcze w Pl i rano skocze na badania jeszcze raz zrobic,modle sie zeby to byla pomylka w labolatorium. Kira co do objawow... zawsze ZARLAM slodycze tonami i niegy nie tylam... teraz po ciazy waga mi jeszcze bardziej poleciala w dol ale nie am tragedi 52kg /169cm takze normalnie ale co mnie martwi jestem od jakis 1,5 do dwoch lat strasznie pobudzona i nerwowa...
Bede miala problemy z zajsciem przy takim wyniku?????

Vivi
wskazuje na nadczynnosc tarczycy, musisz dorobic fT3, fT4, przeciwciala i isc do endokrynologa... A masz jakies objawy w sensie chudniecie, pocenie itd

inne wyniki masz ok, ale na moje oko dziewczynkowe.....ja marze o takich:cool2:
prolaktyna ok

wapn - wysoki dziewczynkowy
testosteron -niski dziewczynkowy

Matik :szok: chyba jednak owu była szybciej co? Bo test 7 dni po owu to by jeszcze chyba nie wyszedł... &&& za pomyślność
vivienka a gdzie robilas te badania w DE czy w PL? I ile zaplacilas jeśli można wiedzieć a jak w PL to w Szczecinie? Bo TY zdaje sie z zachodniopmorskiego jestes...
Airfix dużo zdrowka dla Ciebie :*

Matik po cichutku zaciskam kciuki co by kreseczka druga ciemniała i było wszystko wpozadku.
Vivienka ja nie pomoge z wynikami ale dziewczyny napewno bardziej sie znaja.
Kirra u ciebie kciuki trzymam co by chociaz jedno jajeczko zamieniło sie w ślicznego bobaska.
Nuska kopa niech juz pik bedzie.

A ja nadal z @ , dzis w nocy to myslalam ze mnie zaleje. Dopiero na dobre sie rozkrecilo. Przy krazku bylo mniej obficie a teraz to w sumie mam pierwsza @ odstawieniu. Niech juz sie konczy zebym mogla tempki mierzyc.
Wszystkim potrzebujacym zdrowka, i kciuki za owocne staranka.:-D:tak:

Ja też ;) leżą oba ze mną i się wpatruję bo nie wierzę
Ale mężowi jeszcze nie powi a dziś wraca późno więc może trochę ochłonę :) No o prubuję oglądnąć Geslerową ;) szok

Vivi
ja tylko jestem szczera, nie mam na celu zalamywania nikogo, tym bardziej Ciebie :cool2:

Ty pytasz- ja odpowiadam :cool2:

jak jestes w pl, zrob jutro pakiet tych badan co napisalam u gory, nieraz taka nadczynnosc tarczycy moze sie wlasnie ujawniac po ciazy.

a masz jakies kolatania serca, jak puls, cisnienie? Te objawy o ktorych piszesz moga wskazywac na nadcz. Tarczycy

Ustawia Cie na lekach i zajdziesz w ciaze :-D, trzymam kciuki kochana.

matik
ja tez ogarniam gesslerowa :)))

Rety Dziewczyny, nie wiem kompletnie co tam u Was bo tak rzadko zaglądam, ale coś mnie tknęło...

Matik, Kochana jak 25 wychodzą takie wyraźne to RE-WE-LA-CJA!!!! Trzymam kciuki za ciemniejącą kreseczkę! Kira może mieć rację :tak:

U mnie ok, już jestem u rodziców i czekamy na Beatkę ;-) Termin mam teoretycznie na 21 kwietnia, ale ostatnio sobie liczyłam w którym dniu ciąży urodziłam Wiktorka i wyszło że w 273 czyli dokładnie po skończonych 39 tygodniach. Teraz wypada to około 11 kwietnia i tak się nastawiam... obym się nie myliła bo nie chcę przenoszonej ciąży...

Buziole dla Wszystkich!!!

reklama
Do góry