reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik ale by byly jaja jak by teraz dwie dziewczynki wyszly:tak::tak::tak:

Kiraa a co na twoje oko slonce moge zrobic na ten wapn i magnez zeby je zbic?? I zeby testosteron podwyzyc.
no to wtakim razie nic dziwnego ze wyszla dziewczynka z pierwszych staranek:-D

Maran tak badania robilam w szczecinie na Arkonskiej i zaplacilam 109 zl ale jeszcze dwa wyniki z hormonami i estradiol przyjda dopiero za tydzien. Jutro bede robila jeszcze raz i wtedy zrobie jeszcze te co kiraa pisala.

reklama
Kira Vivienka Megi Anisa Lili dziękuję

oczywiście, ze zrobię test mam ich 60 :-D to muszę wykorzystać :-D:-D

nie mogę uwierzyć, już się nie trzęsę ale niesamowite ja ten test tak sobie zrobiłam bo w ten wczorajszy nie wierzyłam był taki cień , a ja sobie powiedziałam, ze w żadne cienie już nie wieże do puki nie zobaczę pięknej normalnej kreski i masz babo placek jest :-D:-D szok

Vivienka daj spokój !!!
no ale jak będzie to będzie , nie straszcie mnie ;)

Vivi
najpierw zadbaj o tarczyce, a jesli chodzi o testosteron, to macie w chlopczykowej duzo czerwonego miesa.... A wapn to unikanie mlecznych przetworow., jogurtow
ale na tym sie nie znam, musisz poczytac dokladnie diete chlopczykowa :-)

Witam w klubie gesslerki:-)
bedzie tego, ogladalismy juz ten odcinek:-)

matik
obys byla pierwsza kobitka, ktora ma dwie pary blizniakow .... Roznej plci, nie znam nikogo takiego :-) bylabys ewenementem!!!

Kira ja kiedyś na spacerze z chłopcami zostałam zaczepiona przez starszą babcię która powiedziała, mi że jej mama urodziła 4x bliźniaki i na zmianę raz chłopcy raz dziewczyny i znowu i znowu
super co?:-D:-D

Marantah jestem pewna, że owu była wcześniej program po prostu źle wyznacza i tyle :tak:

ja też nie wiem jak ma się nadczynność do samego zajścia w ciąże... mojej szwagierce niedoczynność przeszła w nadczynność... musiała leżeć bo grozi to odklejeniem się łożyska.

Wiem i za to ci dziekuje

ale zmartwilam sie... jutro jeszcze raz zrobie tsh i te co mi napislas,a te przeciwciala to jakies konktretne czy tylko mam powiedziec przeciwciala??
A niedoczynnosc jest tak samo zla jak nadczynnosc? Moja siotra ma niedoczynnosc
Vivi
ja tylko jestem szczera, nie mam na celu zalamywania nikogo, tym bardziej Ciebie :cool2:

Ty pytasz- ja odpowiadam :cool2:

jak jestes w pl, zrob jutro pakiet tych badan co napisalam u gory, nieraz taka nadczynnosc tarczycy moze sie wlasnie ujawniac po ciazy.

a masz jakies kolatania serca, jak puls, cisnienie? Te objawy o ktorych piszesz moga wskazywac na nadcz. Tarczycy

Ustawia Cie na lekach i zajdziesz w ciaze :-D, trzymam kciuki kochana.

matik
ja tez ogarniam gesslerowa :)))

vivienka a na tej arkonskiej to trzeba sie jakos rejerestrowac czy poprostu sie przychodzi I robią badania jakie sie zechce... może głupio pytam, ale ja nigdy nie robilam badań w PL bo nie musiałam I jakos sie nie zlozyło...

reklama
Do góry