reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik, może jednak się udało, ja trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&& Twój wykres wygląda bardzo obiecująco :tak:

Dziewczynki, przepraszam, ze tak rzadko się odzywam ale mam tyle pracy, że kompa nie mam czasu włączyć a wieczorem padam :baffled:
Staram się jednak być na bieżąco :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnej nocki :*

reklama
Matik
ja piernicze to chyba blizniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

anettko
odzywaj sie :cool2:. My zawsze razem cykl zaczynamy i owulujemy razem :cool:

nuska
tsh ladne

Hej dziewczyny, przeprasza ze tylko o sobie ale pisze z telefonu, a jestesmy w pl u tesciow a oni nie maja neta.

Piranho slonce moglabys zerknac na wyniki badan... dzisiaj odebralam i jak tak patrze to wszytsko mam chyba po srodku tylko testosteron mam chyba niajnizszy z mozliwych...

Sod 141,0 ( 135- 148)
Potas 4,24 (3,50- 5,10)
Wapn 2,43 (2,15-2,50)
Magnez 0,87 (0,66-1,07)

TSH 0,056 ( 0,270- 4,200) przy komemtarzu jest literka L

Prolaktyna 8,2 (4,0- 15,2)
Testosteron 9,9 (8,0-50,0)

Powiedz mi prosze co jest z wynikiem TSH bo jest bardyo niski co nie????? Co oznacza ta literka L??
Prolaktyna mi spadla jeszcze nizej. Ile powinien miec testosteron,sod i potas przy starankach o chlopczyka? Jak powinny wygladac wyniki?

Piraniu, super, ze kupiłaś akwarium, czyli wracasz do pasji, super :)

Nusia, nie widać na zdjęciach, że kluseczką jesteś, na pewno przesadzasz. a wynik TSH śliczny!! Kochana, kurcze, no niech Ci już testy owu zaczną ciemnieć pikowo, kurcze, kurcze nooo

Kiraa ale fajnie że będziecie na live cooking, zazdroszczę atrakcji, daj znać jak było i jak smakowało i jak mąż z niespodzianki zadowolony :)

Airfix zdrowiej kochana i jak źle się czujesz, leć czym prędzej niech specjalista Cię obejrzy

Matik o kurcze!! Kochana, trzymam kciuki, żeby kreska z dnia na dzień była coraz ciemniejsza!!!

Vivienka, L to chyba po prostu "low" czyli poniżej normy, faktycznie niski poziom TSH, nie wiem czy dobrze mówię, ale to może być oznaka nadczynności tarczycy, ale lepiej niech Pirania się wypowie

a ja dziś cały dzień pracowałam, a teraz dogrywam w tajemnicy przed mężem wyjazd weekendowy, bo chłopak ma urodziny i chcę mu niespodziankę zrobić, póki co nic się chyba jeszcze nie spodziewa

lily a orientujesz sie czy to moze przeszkadzac w zajsciu w ciaze??? To jest chyba nadczynosc jak jest ponizej normy tak?

Matik!!!!!!!!!!! Co ja widze!!!!!:szok::szok: Gratuluje z calego serduszka!!!!! Teraz z dnia na dzien bedzie coraz bardziej widoczna kreseczka:tak:

reklama
Vivi
wskazuje na nadczynnosc tarczycy, musisz dorobic fT3, fT4, przeciwciala i isc do endokrynologa... A masz jakies objawy w sensie chudniecie, pocenie itd

inne wyniki masz ok, ale na moje oko dziewczynkowe.....ja marze o takich:cool2:
prolaktyna ok

wapn - wysoki dziewczynkowy
testosteron -niski dziewczynkowy

Ostatnia edycja:
Do góry