reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pierwsza, lub druga :-)

piranju
ja cenie Twoja szczerosc, to apropos tego progesteronu. Moj byl jeszcze tragiczniejszy bo w 7 dpo 7,8. i po przeczytaniu tego artykulu jeszcze bardziej wiem, ze musze walczyc i dupkiem i luteina...
wiesz co, sama nie wiem jak z pikiem.... No niby testy pokazuja kreche stosunkowo ciemna, te z wczoraj 21, 23. ALE Persona dzis z porannego moczu jeszcze nie pokazalapiku, wiec albo pik bedzie jeszcze silniejszy.... Abo persona nie pokazuje, bo nieraz jak bierze sie inne leki, to wychodza niby zafalszowane wyniki, tzn ona jest do uzytku, gdy nie bierze sie absolutnie zadnych hormonow....albo piku nie bedzie i nie pekna......:confused2:

nie mam jak/gdzie sprawdzic, bo o 8 yjezdzamy......
milej niedzielkio

reklama
Wstawiam jeszcze fotke.....

na zywo wygladaja silniej, a tu widze ze to nie pik jeszcze i szefowa miala racje, ze pik ma byc dzis/ jutro....w takim razie po co komu moitoring jak mamy Piranje :)))))))))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
hej hej :))))

Airfix ja uwielbiam KSW :-D:-D wczorajsza walke wykupilismy, bo akurat na UPC byla taka mozliwosc no i warto bylo :-) Silva dostal porzadny lomot :-) Jednego zawodnika zdyskwalifikowali na niedozwolony cios - zasadzil drugiemu z kolana parterze w glowe ale i tak najbardziej podobala mi sie walka lasek :-D:-D hahah nie skomentuje tego, bo nie da sie lagodnie, ale na prawde - te to sie leja :-D

piranha nie wiem kiedy bedzie ale bylby fajnie :-) dzis tempka poleciala no ale dzis spalam krocej choc wtedy to powinna raczej na odwrot nie ?

kiraa hah a widzisz !! U mnie niestety piku jeszcze nie bedzie, przeceniasz moje mozliwosci :wściekła/y: Ale u Ciebie krecha piekna, gruba wiec kochana do dziela a ja zaciskam wszystko co moge !!! :-)

lilly mecze sa nudne jak dla mnie ale boks i wszelkie tego typu sporty lubie :rofl2:

Witam się niedzielnie :-)

Zakręcona - i ja przeziębiona od kilku dni, najpierw ból gardła a teraz kaszel i katar. Tak jak piszą dziewczyny domowe sposoby najlepsze w ciąży, ale ja np. nie przełknę mleka z miodem i czosnkiem bleeee, co najwyżej herbatę z miodem mogę. Ja w czasie przeziębienia jem codziennie ogórki kiszone, kapuste kiszoną bo mają sporo witaminy C. Zdrówka !!!

Marchewko - cudny ten twój Gabryś, poprostu cuuuuudny, gratuluję raz jeszcze !!! i zazdroszczę (jak to się tu mówi pozytywnie), że udało Ci się zmajstrować synusia. Jak myślę o Tobie to mnie ściska w żołądku że już niebawem moje usg. Opowiedz koniecznie jak wyglądały twoje staranaka.

Nuśka, Kirra - &&&&& za piękny pik

Dorcia - co u Ciebie ?

Za wszystkie Was dziewczyny ściskam nieustająco &&&&&&&&&&&&&

Miłej niedzieli :-)

Ja tylko wpadłam miłej niedzili życzyc. Smieje sie ze te mierzenie temperatury wciaga. :-D Zastanawiam sie tylko dlaczego nie pokazuje na miniaturce wykresu dzisiejszego dnia. Dopiero jak sie wejdzie sie na wykres to jest aktualny.:eek:

Naprawiłam... :)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Kiraa, pik tuż tuż, niech pękną wszystkie 3 pęcherzyki, a co! :-D Co powiesz na 2 dziewczynki + 1 chłopczyk? :-p

Nuuuśka, dobrze, że już lepiej. Piękny spadek i na pewno ma związek ze wzrostem estrogenu a nie brakiem snu :-) (zmiana z S na W), zbliża się godzina 0, zapewne kolejne serducho będzie już TYM :-) Ja kiedyś ćwiczyłam Aikido, kick-boxing i samoobronę :-)

mamuśkamimi, dużo zdrówka dla Ciebie kochana! Nie mogę się już doczekać Twojego USG :-)

piranha kochana zmiana z S na W bardziej dotyczy tego ze po serduchach nie moge ocenic sluzu bo wiadomo ze samego jego widac niewiele, glownie to pozostalosci po zolnierzach ;-) Tyle sztuk walki na raz ? haha strach zajsc Ci za skore :-D:-D

Marchew gratuluję!!!! Pozytywnie zazdroszcze spełnionego marzenia!!!! Wiedziałam że Ci się uda!!!!!
Mamuskamimi też czekam na Twoje usg!!!! Zdrowka kochzna!!!!
Zakrecia zdroweczka dla Ciebie też:)
Miłej niedzieli babeczki:)

Mamuśkamimi...dziękuje ...leci pomału !!! Twardo szukam pracy...ileż można bawić dziecko koleżanki ?
W poniedziałek beta...boję się !!! A kiedy idziesz podglądnąć jajca ???
Może wpisz wizytkę w sygnaturkę ?

Piranha szacun...po tylu szkołach to nikt Ci nie podskoczy !!!

Nuuśka serduszkujecie dzisiaj ???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry