piranha haha uwielbiam Cie
poszlam wlasnie do wc i powiem Ci, nie wiem czy to pozostalosci po zolnierzach Ł. ale sluz rozciagliwy na conajmniej 2cm :-) serducho bylo dzis, ale w nocy przed 1
bo tak to byloby dopiero wieczorem a mysle sobie ze jak pik ma nas zaskoczyc dopiero jakos jutro np, to warto zeby odstep dluzszy dobrze mysle ? jak robimy z nastepnym ???? zapodac dzis dupka czy czekamy do po owu z tym ??? W ogole dzwonilam do Ł. bo zapomnialam wziasc testu do pracy, a do 16 na pewno nie wyjde, wiec chlopina obiecala ze przyniesie potem
i pyta sie mnie ktore to, zeby mi ciazowego nie przyniosl 
oczy niebieskie super kochana ze porod tak szybciutki i bezproblemowy !! Bartus jest przesliczny !!!
gratuluje Ci kochana raz jeszcze
**
Dorcia dzis juz w nocy po KSW serduszkowalismy
no i chyba teraz czekamy na pika mam nadzieje, ze ten sie ujawni jakos niebawem :-)
maggie eeeee Ł. uwielbia KSW, wczoraj od rana mi gloe suszyl zeby walke wykupic, a cholerstwo drogie bo prawie 40zł
..no ale czego sie nie robi dla chwili spokoju 

oczy niebieskie super kochana ze porod tak szybciutki i bezproblemowy !! Bartus jest przesliczny !!!

Dorcia dzis juz w nocy po KSW serduszkowalismy

maggie eeeee Ł. uwielbia KSW, wczoraj od rana mi gloe suszyl zeby walke wykupic, a cholerstwo drogie bo prawie 40zł

Ostatnia edycja: