reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Temperatura spadła W nocy byla jeszcze 37,7 a rano juz 36,8 ale jestem tak osłabiona ze szok W nocy wstałam zrobic herbatę i musialam budzic mojego K bo peawie zwmdlalam cukier spadl i po miodzie juz ok Śniadanie mialam do lozka bo twz mi sie slabo robilo Teraz,leze i odpoczywam A powiedzcie mi co sadzicie o syropie *spam*?

Dorcia kciuki za bete :-)

NUUSKA Kiraa za piki i owulke i za szczęśliwe zlote strzały &&&&

Dla,przeziębienionych duzo zdrówka

reklama
Nuuuśka, tak czy siak taki spadek na pewno jest estrogenowy :-D, ciekawe co pokaże dzisiejszy test :-)

Dorcia
, z naszymi kciukami nie ma innej opcji jak spadek!

zakręcona, dobrze, że już lepiej, odpoczywaj i zdrowiej.

Cześć dziewczyny,

Witam się po przerwie i przesyłam dwa zdjęcia Bartoszka jeszcze ze szpitala. Cy coś mnie ominęło?

Poród poszedł ekspresowo, moze to dzieki lisciom malin i wiesiołkowi? 13.30 byłam na porodówce z 2 cm rozwarcia, 5 skurczy silniejszych, wdychałam gaz i nagle rodzimy. 15.30 urodziłam,położna i lekarze w szoku co za tempo.

Malutki jest kochany, pięknie przesypia noce po 6 godzin, nie budzę go więc.

I proszę o radę.

Od wczoraj walczymy z gazami, mały usypia na cycku i kiedy chcę go odłożyć budzi się i znowu do cycka itd. Rączki cały czas pcha do buzi. Karmię tylko piersią. Ale wisi mi na cycu cały dzień. Wczoraj go odgazowywałam i faktycznie duzo było tych gazów a narazie nic na to nie mogę podać. jak spi ma grymas na buzi.. ewentualnie moze sab simplex?
a moze to potrzeba ssania, bliskosci, poradzcie?

Załączniki

• 17032014136.jpg
    17032014136.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 55
  • 17032014137.jpg
    17032014137.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie Bartoszek cudnyyy :)))))) Słodkości

Czy któraś z chłopczykowych może mi podać numer strony na której jest 7 czynników na chłopca? :) Potrzebuję

Nadrobię wszystko wieczorkiem :)

Piraniu pewnie nie doczytałaś wcześniejszych postów ;-)prosze powiedz mi kiedy najlepiej zbadac progesteron w moim przypadku? Owulacje mialam w srode wiec mysle zeby zbadac we wtorek 6 dni po owulacji. Ostatnio badalam 7 dni po owulacji i byl dosyc niski stad chce jeszcze raz go sprawdzić tym razem w 6dniu po owulacji, będzie ok?aha jeszcze jedno pytanie bo zamierzam zacząć starania w kwietniu i jak obliczyłam to owulacja mi przypadnie dokładnie w dzień kiedy będzie pierwszy dzień pełni i trochę się załamałam :sorry: jakby to było np 3 dni po pełni to ok... jak myślisz warto się tym przejmować, ma to duży wpływ?
Oczy niebieskie
jaki śliczny synuś! jeszcze raz ogromne gratulacje :-)
Miłej niedzieli kobietki :-)

Oczy Niebieskie ale slodziakkk!! U mnie było to samo z cycem. Najchętniej to by przy nim cały czas był. Juz czułam po piersiach ze wszystko wyssane a on spał. Tylko go odsunelam a on sie budził i ssal dalej. Tylko moj to wczesniaczek i wydaje mi sie ze przez to. Chociaż nie tylko wczesniaczki potrzebują bliskości i kontaktu z mama.

Taki cycuch był przez pierwsze kilka tygodni. Ale nie dałam sie i dlatego! Odkladalam go do łóżeczka nawet jaj marudzil. No niestety czasem trzeba. Moja siostra np myślała ze bedzie lepsza mama jak bedzie cały czas na swojego synka zawołanie i teraz ma przerabane - lekko mówiąc. Nawet do kibelka nie może wyjść w nocy bo jest płacz.

reklama
oczy niebieskie - moja taka była przez jakieś 3 czy 4 miesiące... cały czas na cycu... szczególnie wieczorem... ile ja się filmów naoglądałam ;p mam nadzieję, że mój synek taki nie będzie :p

Do góry