reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa, ostatnio były dwa pęcherzyki i pewnie powtórzą się w przyszłym miesiącu, jak znalazł na cudną gromadkę :-)

Nuśka, wezwałam lekarza, dał Bactrim bo Młody miał czysto w oskrzelach.

Daria, cudne masz dzieciaczki, Natan taki maciupki, śliczny :-)

Dziewczynki dobrej nocy:*

reklama
Daria Natan cudny... no faktycznie po rączuniach widać że szczuplusi jest !!! Ale słodziutki !!!
Ale przybiera na wadze ładnie ???
Dokarmiasz go jakims mleczkiem wysokokalorycznym czy tylko cyc ?
Nadia to już panienka a Colin tez duży chłopczyk !!! A jak u Was z zazdrością ?

Do jutra kobetki...idę przywitać podusię !!!

Daria cudne masz dzieciaczki, Natan słodziutki
Kiraa nie poddawaj się będzie dobrze zobaczysz!
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, paskudny czas, u mnie też wszyscy leżą także widać że ta pogoda nie sprzyja coś

Dzień dobry

Daria cudowne masz dzieci A Natan na pewno przybierze na wadze

Kiraasłońce Ty moje przestań sie smutac i zacznij myśleć pozytywnie bo wtedy pomozesz szczesciu Musisz e to wierzyc a na pewno juz niedługo będziesz cieszyć się z ciazy :-) Glowa do gory

Matko jak znowu wieje :-(

Milego dnia

Kira ...oby ten poniedziałek okazał sie niesamowity dla Ciebie:tak:
Piranio...mogłabys zerknąc na mój wykres...bo juz sama zgłupiałam ...jak dla mnie to owu była 13dc ( 19.18 ból jajnika lewego i ból w podbrzuszu) i to pierwszy dzien kiedy pokazały sie dwie krechy grube...14dc o 9 rano test pozytywny o 11.45 pozytywny ale konsystencja sluzu sie zmieniała na biały... o 15,45 były jeszcze grube natomiast juz koło 18,10 test był negatywny ...jak dla mnie owu była 13 dc...FL mam 14dni ...to juz mam sprawdzone;-)..co Ty na to...

ps.mam nadzieje ze uda mi sie Was nabrobic i juz wrócic na stale i dzielic z Wami każdy dzień w kwietniu...ale i tak o Was mysle i trzymam mocno kciuki za starajace sie...ja starania prawdopodobnie zaczne od maja...zobacze jeszcze ten cykl i nastepny...Piranhia nie za wczesnie...jeszcze poobserwowac cykle..jak myslisz?

pozdrawiam

Hello!

Dorcia, dzięki Waszym kciukom Kai już prawie przeszło, mi w sumie też, tylko Krzyś ma jeszcze mocniejszy katar ale mam nadzieję, że też szybko go zwalczy :-)

Ana, dużo zdrówka dla Was!

Daria, ale masz śliczne dzieciaczki, wycałuj wszystkie! U Natana rzadki widok to z otwartymi oczkami a u moich dzieci rzadkością były zamknięte oczka :-D

ewelin, wklej please jeszcze kiedyś zdjątko Twojej Małej Księżniczki bo tamto niestety przegapiłam :-) Wycałuj ją ode mnie! Krzyś też w pewnym momencie zaczął traktować mnie jak smoczek ...stąd przestawiłam go na prawdziwy smoczek, nie umiałam inaczej z tego wybrnąć.

Kiraa, tak trzymać, ja nie pozwolę Ci się poddać a ja z tych co nie odpuszczają jak się uwezmą hehehe :-D

Annette, jak dziś synek?

Nuuuśka, no i poleciała, z takiej górki jest ładniejszy spadek :-) Jak tam ze zdrówkiem u Oli i M dziś?

Airfix, bardzo dobre wyniki :tak:, a Ca i Mg nie sprawdzałaś?

anias, bardzo grube endo jak na 1-2 dni przed owulacją, masz możliwość sprawdzenia jego grubości w tym cyklu w okolicy owulacji oraz w połowie FL?

maran-atha, zdrowiej szybciutko!

gdusia, to Twoje FSH jednak dość niskie, nie wiem czy nie będzie potrzeba stymulacja, możesz na razie spróbować bez i zobaczyć jakie będą wyniki.

czarna perła, z opisu pasuje owulka w 13 lub 14 dc, z wykresu pasuje później ale wtedy FL jest za krótka, zagadkowy cykl. A czemu te kółeczka są białe jak przy zaburzonych tempkach? Im dłuższa obserwacja cykli tym lepiej, ja obserwowałam od lutego, zaszłam w ciążę na przełomie września i października (9 miesięcy obserwacji i 9 miesięcy ciąży :-D).

Ostatnia edycja:
Witam,

Dzisiaj u nas znowu marna pogoda, pada i jest pochmurno. Ale slyszalam ze w czwartek ma byc lepiej ale na krotko bo znowu ma byc brzydka pogoda :/

Piraniu zle Ci napisalam, po owulacji mialam takie endo. Wtedy co poszlam do lekarza i stwierdzil ze nie ma ani pecherzyka ani plynu i pozniej poszlam za dwa dni, zrobil znowu usg i byl poszarpany balonik i plyn w zatoce i wtedy mialo endo ok 12 mm.

reklama
Do góry