Hello!
Dorcia, dzięki Waszym kciukom Kai już prawie przeszło, mi w sumie też, tylko Krzyś ma jeszcze mocniejszy katar ale mam nadzieję, że też szybko go zwalczy :-)
Ana, dużo zdrówka dla Was!
Daria, ale masz śliczne dzieciaczki, wycałuj wszystkie! U Natana rzadki widok to z otwartymi oczkami a u moich dzieci rzadkością były zamknięte oczka
ewelin, wklej please jeszcze kiedyś zdjątko Twojej Małej Księżniczki bo tamto niestety przegapiłam :-) Wycałuj ją ode mnie! Krzyś też w pewnym momencie zaczął traktować mnie jak smoczek ...stąd przestawiłam go na prawdziwy smoczek, nie umiałam inaczej z tego wybrnąć.
Kiraa, tak trzymać, ja nie pozwolę Ci się poddać a ja z tych co nie odpuszczają jak się uwezmą hehehe
Annette, jak dziś synek?
Nuuuśka, no i poleciała, z takiej górki jest ładniejszy spadek :-) Jak tam ze zdrówkiem u Oli i M dziś?
Airfix, bardzo dobre wyniki
, a Ca i Mg nie sprawdzałaś?
anias, bardzo grube endo jak na 1-2 dni przed owulacją, masz możliwość sprawdzenia jego grubości w tym cyklu w okolicy owulacji oraz w połowie FL?
maran-atha, zdrowiej szybciutko!
gdusia, to Twoje FSH jednak dość niskie, nie wiem czy nie będzie potrzeba stymulacja, możesz na razie spróbować bez i zobaczyć jakie będą wyniki.
czarna perła, z opisu pasuje owulka w 13 lub 14 dc, z wykresu pasuje później ale wtedy FL jest za krótka, zagadkowy cykl. A czemu te kółeczka są białe jak przy zaburzonych tempkach? Im dłuższa obserwacja cykli tym lepiej, ja obserwowałam od lutego, zaszłam w ciążę na przełomie września i października (9 miesięcy obserwacji i 9 miesięcy ciąży
).