Daria dzieciaki cudne

Chciałabym mieć taką rodzinkę

Maluchy do zacałowania

A Nadia to już panienka że ho ho, Colin ją goni szybciutko i Natanek nim się obejrzysz będzie chodził
Piranhu Ca i Mg zbadam w czerwcu razem z TSH, prolaktyną , ten Sód i Potas miałam robiony nie dawno z racji tego że serce mi dukucza. Czyli Piranhu, skoro ten poziom Sodu i Potasu jest dobry, czy muszę dietę jeszcze bardziej zmieniać? Wydaję mi się że nie jem dużo rzeczy z potasem czy sodem, bo ani pomidorów, ani bananów, nie dosalam nic, raz do czasu zjadam czipsy- takie małe grzechy

ale to raz na miesiac albo dwa, a od kad urodziłam synka to głownie jem serki, bułki słodkie, makarony, ziemniaki tak 2-3 razy w tygodniu,jajka, pije sok malinowy( syrop ) głownie i pepsi ( bo usypiam ) , unikam herabaty bo sie zle czuje po niej,raczej nie jem wedliny chyba ze robie tosty z serem zołtym,wtedy plasterek cieniutki- nie podchodzi mi wedlina od kilku miesiecy,płatki kukurydziane ale same, mleko ale tylko z kakao. Warzyw i owoców zero-czasem tylko jabłko. Wydaje mi się że nie można odstawić tak całkowicie do zera potasu z uwagi wlasnie na serce i cisnienie - popraw jesli sie mylę. Tam w staraniach na dziewczynke tez pisało o suplementacji potasu tylko w małej ilosci ( na chłopca dużo wieksza ), więc taka mała ilość to pewnie powinna pochodzic z pozywienia może.
A jeszcze mam cały czas wątpliwosci co do kakao

znalazlam dwie strony gdzie własnie podają że kakao,mozna przy staraniach dziewczynkowych chyba chodzi o duza zawartosc magnezu.
Chłopak czy dziewczynka ...?
Dieta a płeć dziecka | abcZdrowie.pl
Kiraa bierz się w garść i dawaj nam tu szybko dwie kreseczki, a nie jakieś poddawanie
Dorcia Ty to jesteś super babeczka

Ja tu kombinuje na swoj rozum- ze mozna jogurty, mozna truskawki- wiec i jogurt truskawkowy, a Ty tu racjonalnie kobitko myslisz - jogurt naturalny zmiksowac z truskawkami- na to nie wpadłam . Jezu włosy mi ściemniały, ale nie da sie ukryć że blondynką jestem hahaha
Ana87 Lato przed nami

damy rade, ja juz strategie obmysliłam w nocy, bo przeciez moje dziecko chrapie jak niedzwiedz w nocy przez katar, ze sie spac nie da. Skoro owulację mam w 18dc, to po przerwie 7-8 dni zaczne starania w 14dc ( po takiej przerwie chyba słabe zołnierzyki będą ),15dc, 16dc, a jakby w 16dc jednak owulacja sie pojawiła - to juz testami wyłapie- to skoncze na staraniach w 14 dc i 15dc, Chyba że jeszcze 13dc dołożę... tu muszę przemyslec strategie jeszcze. U mnie Castagnus ładnie wyregulował cykl

Tylko nie wiem jak to bedzie jak dołożę Femare albo Clo do niego-oby sie nie poprzestawiało.