reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa, ostatnio były dwa pęcherzyki i pewnie powtórzą się w przyszłym miesiącu, jak znalazł na cudną gromadkę :-)

Nuśka, wezwałam lekarza, dał Bactrim bo Młody miał czysto w oskrzelach.

Daria, cudne masz dzieciaczki, Natan taki maciupki, śliczny :-)

Dziewczynki dobrej nocy:*

reklama
Daria Natan cudny... no faktycznie po rączuniach widać że szczuplusi jest !!! Ale słodziutki !!!
Ale przybiera na wadze ładnie ???
Dokarmiasz go jakims mleczkiem wysokokalorycznym czy tylko cyc ?
Nadia to już panienka a Colin tez duży chłopczyk !!! A jak u Was z zazdrością ?

Do jutra kobetki...idę przywitać podusię !!!

Daria cudne masz dzieciaczki, Natan słodziutki
Kiraa nie poddawaj się będzie dobrze zobaczysz!
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, paskudny czas, u mnie też wszyscy leżą także widać że ta pogoda nie sprzyja coś

Dzień dobry

Daria cudowne masz dzieci A Natan na pewno przybierze na wadze

Kiraasłońce Ty moje przestań sie smutac i zacznij myśleć pozytywnie bo wtedy pomozesz szczesciu Musisz e to wierzyc a na pewno juz niedługo będziesz cieszyć się z ciazy :-) Glowa do gory

Matko jak znowu wieje :-(

Milego dnia

Kira ...oby ten poniedziałek okazał sie niesamowity dla Ciebie:tak:
Piranio...mogłabys zerknąc na mój wykres...bo juz sama zgłupiałam ...jak dla mnie to owu była 13dc ( 19.18 ból jajnika lewego i ból w podbrzuszu) i to pierwszy dzien kiedy pokazały sie dwie krechy grube...14dc o 9 rano test pozytywny o 11.45 pozytywny ale konsystencja sluzu sie zmieniała na biały... o 15,45 były jeszcze grube natomiast juz koło 18,10 test był negatywny ...jak dla mnie owu była 13 dc...FL mam 14dni ...to juz mam sprawdzone;-)..co Ty na to...

ps.mam nadzieje ze uda mi sie Was nabrobic i juz wrócic na stale i dzielic z Wami każdy dzień w kwietniu...ale i tak o Was mysle i trzymam mocno kciuki za starajace sie...ja starania prawdopodobnie zaczne od maja...zobacze jeszcze ten cykl i nastepny...Piranhia nie za wczesnie...jeszcze poobserwowac cykle..jak myslisz?

pozdrawiam

Hello!

Dorcia, dzięki Waszym kciukom Kai już prawie przeszło, mi w sumie też, tylko Krzyś ma jeszcze mocniejszy katar ale mam nadzieję, że też szybko go zwalczy :-)

Ana, dużo zdrówka dla Was!

Daria, ale masz śliczne dzieciaczki, wycałuj wszystkie! U Natana rzadki widok to z otwartymi oczkami a u moich dzieci rzadkością były zamknięte oczka :-D

ewelin, wklej please jeszcze kiedyś zdjątko Twojej Małej Księżniczki bo tamto niestety przegapiłam :-) Wycałuj ją ode mnie! Krzyś też w pewnym momencie zaczął traktować mnie jak smoczek ...stąd przestawiłam go na prawdziwy smoczek, nie umiałam inaczej z tego wybrnąć.

Kiraa, tak trzymać, ja nie pozwolę Ci się poddać a ja z tych co nie odpuszczają jak się uwezmą hehehe :-D

Annette, jak dziś synek?

Nuuuśka, no i poleciała, z takiej górki jest ładniejszy spadek :-) Jak tam ze zdrówkiem u Oli i M dziś?

Airfix, bardzo dobre wyniki :tak:, a Ca i Mg nie sprawdzałaś?

anias, bardzo grube endo jak na 1-2 dni przed owulacją, masz możliwość sprawdzenia jego grubości w tym cyklu w okolicy owulacji oraz w połowie FL?

maran-atha, zdrowiej szybciutko!

gdusia, to Twoje FSH jednak dość niskie, nie wiem czy nie będzie potrzeba stymulacja, możesz na razie spróbować bez i zobaczyć jakie będą wyniki.

czarna perła, z opisu pasuje owulka w 13 lub 14 dc, z wykresu pasuje później ale wtedy FL jest za krótka, zagadkowy cykl. A czemu te kółeczka są białe jak przy zaburzonych tempkach? Im dłuższa obserwacja cykli tym lepiej, ja obserwowałam od lutego, zaszłam w ciążę na przełomie września i października (9 miesięcy obserwacji i 9 miesięcy ciąży :-D).

Ostatnia edycja:
Witam,

Dzisiaj u nas znowu marna pogoda, pada i jest pochmurno. Ale slyszalam ze w czwartek ma byc lepiej ale na krotko bo znowu ma byc brzydka pogoda :/

Piraniu zle Ci napisalam, po owulacji mialam takie endo. Wtedy co poszlam do lekarza i stwierdzil ze nie ma ani pecherzyka ani plynu i pozniej poszlam za dwa dni, zrobil znowu usg i byl poszarpany balonik i plyn w zatoce i wtedy mialo endo ok 12 mm.

reklama
Do góry