reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakręcona gratulacje a te buciki i teścik cudownie:-)
Beta moim zdanie jest ok:-):-)
A powiedz mi tylko gdzie jedziesz na koncert dziś?
A ja byłam dziś u gina z dzidziom wszystko ok jest duża waży ok 1183g i termin według wielkości to 8 maj a według ostatniej miesiączki to 19 maj
Tak wiec zobaczymy następna wizyta 14 marzec:-)
Z okazji tak pięknego święta życze wszystkim dużo miłości:-):-):-):-):-):-)

reklama
witam wszystkie dziewczyny:)
dawno mnie nie było ale czasami Was podczytuje:) ciężko zapomnieć o Was:)

wszystkim zaciążonym dziewczyną gratuluje, a za staraczki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elmo- dzidzia śliczna. gratuluje wymarzonego Synusia.

Evelin-- teraz na Ciebie kolej:) &&&&&&&& a już niedługo także Oczy niebieskie &&&&&&&&&&
Matik- trzymam &&&&&&& musi być dobrze

nie wiem kogo mogę się doradzić jak nie WAS
OTÓŻ ................... mam takie zapytanie- 12 .02. około godziny 22.00 czułam bardzoooooo silny ból - myśle na sto procent że to owulacja, następnego dnia napuchły mi piersi i strasznie bolą , śluz zrobił się taki białawy , no i 13.02 około 22.00 było niekontrolowane przytulanie z finałem po około czterodniowej abstynencji . no i stąd moje pytanie do Was --------------------------- czy są szanse na ciąże? czy komórka byłaby jeszcze zdolna do zapłodnienia?? przerwałam staranka......................... dlatego pytam . proszę o Wasze opinie PIRANHO pomóż

pozdrawiam wszystkie STARACZKI

zakrecia w ogole wiesz ze jestes kochana ???? i wiesz za co prawda ?? :-) :**** Dziekuje !!

Annette musze wlasnie poszukac czegos na lepsza jakosc sluzu bo po tym czasie widze, ze strasznie krucho z Nim. Po owulacji owszem, jest go duzo ale wtedy kiedy trzeba to go nie ma :dry:

lilly czuje sie juz ogolnie dobrze powiem Ci. Tylko niestety zatoki dalej zapchane, ale wszystko inne juz zeszlo na szczescie. A co do testu....och kochana ! na mnie to chyba bedzie mozna tworzyc nowa biologie jak tak dalej pojdzie :wściekła/y: Dzis krecha kontrolna jest jasniejsza i od tej wieczornej i od tej wczorajszej o 17. Wiec podejrzewamy z piranha, ze albo pik juz byl ze srody na czwartek, albo dopiero bedzie. Nie ogarniam tego cyklu w ogole :sorry2:na prawde. Tak jak zawsze mam wszystko zorganizowane, tak to jest calkowicie nie do zorganizowania :-p

dziewczyny pomóżcie od czego mam zacząć czytam czytam te wasze posty i już sie totalnie zakręciłam
bardzo chciałabym dziewczynkę tylko od czego mam zacząć :szok::szok:
1. zakupy
- testy na owulacje - jakieś konkretne polecacie ? ,
- testy do badania Ph pochwy,
- termometr jaki ?? :(
- post Piranii 4957 wchłonełam,
- zmiana diety to podstawa obnizenie slodyczy

a dziś zjadłam 30 dag krówek ciągutek ;)
chciałabym zacząć starania w maju-czerwcu ;) dlatego chce sie przygotować odpowiednio
może akurat się uda :)
przecież szczęściu trzeba troszkę pomóc :)

klaudia super że się udało z córcią, a czy mogłabyś w wolnej chwili podesłać jak wyglądały Twoje starania o nią - też mam 2 synków i baaaardzo marzę o córci:-)

reklama
witajcie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wpadłam zobaczyc czy Elmo i ewelin juz sie rozpakowały, bo to przeciez juz luty mamy ;)

Do góry