reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Małe liski fajnie wszystko zgromadziłaś, gin Cię trochę pocieszyła i nie tylko bo mnie też ciekawe co moja powie ,
dziś 2dzień@ i w tym miechu już koniecznie wizyta u lekarza cytologia konieczna kazała przyjść jak pojawi się @ po porodzie zobaczymy co z moją nadrzerką ;/

mamakaja też się witam i wszystkie zakochane :) głowa mi pęka ehh

hej hej Kobietki,

Do planujących dziewczynki, podobno chłopcy się już "kończą", teraz wysyp dziewczynek będzie, więc do dzieła! Dużo moich znajomych w ostatnim czasie usłyszało od giekologa, że będa mieli dziewczynki. A staraczki chłopczykowe - stosować się do niebieskich zaleceń w 120% i na pewno się uda z siusiaczkiem!

Elmo, trzymaj się dzielnie, z czasem wszystko się unormuje, nie poddawaj się. Współczuję z tymi pielgrzymkami. A mały Elmuś śłitaśny. Jak tam nocki mijają?
Ewelin trzymam kciuki!
Matik, kobieto aleś ty przeżyła w swoim życiu, podziwiam cię za siłę i determinację do walki o dzidzię.
Dorcia, gdzieś ty, co słychować?
Bużki walentynkkowe dla wszystkich!

Słuchajcie, szukam kosmetyków w saszetkach do szpitala, szamponu,żelu pod prysznic itp., gdzie tego szukać?

Oczy niebieskie nie wiem czy nie ma w rossmanie malutkich buteleczek plastikowch ,żeby można przelać do niech żel,szampon....zobacz

Matik 3maj się mocno ,szkoda bo w Polsce byś miała wieksze możliwości czy to iść do lekarza,czy zrobić Betę na każdym kroku są ...
jestęś dzielna i będzie to wynagrodzone

matik - koleżanka z innego wątku zaszła w ciąże dzięki chińskim ziółkom... nie macie jakieś chińskiej kliniki tam na wyspie? ona też miała poronienia nawykowe... dwa IUI bez powodzenia... i w miesiącu w którym zaczęła pić te ziółka zaszła w ciąże - naturalnie :)
mnie znowu będą pobierać krew w poniedziałek... dostałam skierowanie na tsh. ft4 i glukoze... nadal czekam na terminy do lekarza...

reklama
Zakręcona mi się wydaję że jest ok :)

Małe liski dzięki za skopiowanie przyda się to wszystko w kupie, tylko kurde żeby do tego wszystkiego się zastosować trzeba dużo pracy a ja leniwa jestem :-p Mam nadzieję, że suplementy, ph i dieta wystarczą :)

Do góry