reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej hej babeczki :)

matik nie trac nadziei, bo na prawde czesto po poczatkowych nerwach okazuje sie, ze wszystko jest w porzadku. Zrob koniecznie test, on rozwiaze wszystko, bo na tym etapie druga krecha powinna byc gruba, tlusta i w barwie przypominajace kreche testowa. Jesli dalej bedzie bladzioch wtedy bedziemy myslec ale Ty masz kochana tak piekna tempke ze nie ma opcji zeby @ nadeszla !!

lilly ide do pracy, ale po 8 pojde do lekarki, choc ja w zyciu z powodu choroby nie bylam na L4, ale nie mam zamiaru znowu jak ta glupia sie meczyc :zawstydzona/y: a akurat te 3 najblizsze dni wystarcza na wykurowanie sie. No w sumie to 5.

piranha o temperature to ja sie kochana nie martwie, to przeziebienie ktore ja mam jest bez-temperaturowe. Nie wiem co to za cholerstwo, ale chyba zrobie sobie wymaz z gardla bo ja od paru lat kiedy choruje to wlasnie tak. Wszystko trwa moze z 5 dni, a zaczyna sie od kataru i potem przechodzi w lzawienie oczu ale to takie ze wytrzymac sie nie da, najpierw jedno potem drugie. Nos zawalony, oczy napuchniete, wygladam rodem z horroru :wściekła/y:ale gardlo nie boli :dry: nigdy nie towarzyszy mi temperatura, ale za to zarazam. W grudniu czy listopadzie kiedy dopadlo mnie to samo, ja wykurowalam sie po paru dniach jak zawsze a zarazilam polowe roboty. Nie wiem co to, ale na bank zmutowane :wściekła/y:
Co do testu, ona po czasie jak wyschla stala sie o wiele bardziej intensywna ale rzeczywiscie mozemy potraktowac to jako pik. Tyle ze dzis niestety tempka nie poleciala, a zawsze tak bylo. A co, jesli zalozmy od tego wczorajszego piku, owulka bedzie dopiero dzis w nocy ? albo jutro ? bo nie wiem czemu ale mnie nie wydaje sie, zeby jutro temperatura podskoczyla. Bo zawsze w przeddzien skoku byl spadek,a tu dzis nic. Od 4 dni stoje w miejscu mozna powiedziec bo temperatura skacze sobie raz na 36,25 a raz na 36,28.

Dzień dobry babeczki:-)

Matik czekam,na test wierze i trzymam kciuki :-)

Nuuska a trochę lepiej sir czujesz? Zdrówka kochana

Zapomniałam Wam powiedzieć wczoraj byliśmy w spr mieszkania,i jutro,mamy podpisac wstępna umowe i dac zaliczke i ruszamy z kredytem Po dlugimi namysle, dyskusjach itd wybraliśmy to

Opis oferty

Jest bardziej przestronne i przyszlosciowe Po malu będziemy robic pod siebie i w swoim guście Trzymajcie kciuki zeby sie udalo Jak wszystko sie juz uda to będzie mnie i moja siostre dzieliło tylko Przedszkole :-)
W tamtym mniejszym podobal nam sie wystruj i szafy ale to przecież mozemy sobie zrobic z biegiem lat a kuchni,łazienki i przedpokoju nie powiększymy tam :-)

Ostatnia edycja:
Hej
Matik wrzuć fotke jak możesz. :-(

Zakręcona zatem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mieszkanie

Dorcia super, że beta spada. Już niedługo będziesz cieszyć się zdrową silna ciążą czego Ci życzę z całych sił:tak:

Hej!

Nuuuśka, czekamy na jutrzejszą tempkę bo ja stawiałam na owulkę w nocy lub dziś wcześnie rano więc jutrzejsza tempka powinna raczej podskoczyć, niestety przeziębienie może przesunąć owulację :-( ale miejmy nadzieje, że tak się nie stało, jaka szkoda, że nie możesz podskoczyć jutro na USG. Może sprawdź jednak dziś testem czy LH już spadło?

Matik, wklej proszę zdjęcie, u mnie dopiero po dłuższym czasie kreska testowa była równie mocna jak kontrolna, przez wiele dni była bledsza choć już dość wyraźna, wstaw fotkę. Sama zobacz, że krecha w 20 dpo nie musi jeszcze wyglądać jak kontrolna:

5292.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Matik Kochana - nie wszystko stracone - jest druga kreska i tego się trzymamy!!! Tak jak nasza Pirahna pisze - ja miałam równiez podobnie - pierwszy test w pierwszej ciąży w dniu @ miałam praktycznie negatywny! a po prawie tygodni chyba 4-5 dni później zaledwie blada różowa kreska. Trzymam cały czas kciuki!

Do góry