reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik czekamy na,zdjęcie:-)
Poniżej moj test z dzisiaj

Załączniki

• DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Zakręcona ładne osiedle i fajny rozkład mieszkania (dwa oddzielne pokoje i oddzielna kuchnia). Moim zdaniem super wybór, a jak jeszcze piszesz, że siostra mieszka rzut beretem, to tym bardziej kolejna rzecz na plus. A powoli urządzicie nowocześnie, pod siebie mieszkanie i zobaczysz - cud miód będzie :). My również mieszkamy w starym budownictwie - powoli się urządzamy, minęło już 2 lata od momentu wprowadzenia, jeszcze parę rzeczy do zrobienia zostało, ale już prawie urządzone pod nas i każdy jak wchodzi do naszego mieszkania to nie może się nadziwić, że to jest mieszkanie w wielkiej płycie. A my się cieszymy - dzięki temu że starsze osiedle mogliśmy pozwolić sobie na większy metraż. Mamy dużo przestrzeni na osiedlu, jest zielono...i spokojnie, bo większość mieszkańców to albo dziadziusiowie :-) albo właśnie młode rodziny z dziećmi, które się powoli wprowadzają.

Piranha kurde zapomniałam rano wit b lyknac :-( jak lykne o 16 to niwbedzie wielkiej katastrofy czy lepiej coa wymyslec i pojechać do domu na chwilę

Matik, ja się nie znam, ale wydaje mi się, że odstawienie progesteronu to nie jest dobry pomysł... Nawet jeśli miałby opóźnić przyjście @ to lepsze to niż zaszkodzenie zarodkowi...

Matik mi też się wydaje że nie ma co odstawiać progesteronu, trzeba wspomóc fasolkę jak tam jest. A kreseczka przecież jest. Mi się wydaje że nie ma reguły co do tego jak te kreski są mocne i ciemne. Za drugim razem w terminie okresu miałam grube ciemne kreski i nic z tego, także to nie reguła
Zakręcona piękne duże mieszkanie mimo że dwa pokoje ale przestronne. Moi sąsiedzi mają 3 pokoje 55 m ale mało ustawne bo te pokoje są malutkie

Pisze z tel sorki wczesniejsxy blsdxioch z zeszlego tyg teraz powinien byc ciemniejszy a nie jest wiec nie ma nawet oczy gadac . Pa dziewczyny trzymajcie sie i wielkue dzieki za wsparcie

reklama
Matik - ten Twój bladzioch tyo nie taki znowu bladzioch... te testy są jakieś nie teges - ja miałam podobne i niby 10 i zobacz jak wyglądały moje... ten najbardziej na górze to z 12 po owulacji... praktycznie nic na nim nie widać!
1381779577476.jpg

Matik, ja nie chcę Ci robić złudnych nadzei - bo może być tak, że faktycznie zarodek już obumarł :( ale póki nie masz @ ja bym testowała znowu jutro albo za dwa dni i zobaczyła co się z tą kreską dzieje (ciemnieje czy jest jaśniejsza)...
a tu praktycznie z tych samych dni test o czułości 25!
1381779755666.jpg

ps 12 dni po owulacji to u mnie teoretycznie już od dwóch dni powinnam mieć @

Załączniki

• 1381779577476.jpg
    1381779577476.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 76
  • 1381779755666.jpg
    1381779755666.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 37
Do góry