reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik czekamy na,zdjęcie:-)
Poniżej moj test z dzisiaj

Załączniki

• DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Zakręcona ładne osiedle i fajny rozkład mieszkania (dwa oddzielne pokoje i oddzielna kuchnia). Moim zdaniem super wybór, a jak jeszcze piszesz, że siostra mieszka rzut beretem, to tym bardziej kolejna rzecz na plus. A powoli urządzicie nowocześnie, pod siebie mieszkanie i zobaczysz - cud miód będzie :). My również mieszkamy w starym budownictwie - powoli się urządzamy, minęło już 2 lata od momentu wprowadzenia, jeszcze parę rzeczy do zrobienia zostało, ale już prawie urządzone pod nas i każdy jak wchodzi do naszego mieszkania to nie może się nadziwić, że to jest mieszkanie w wielkiej płycie. A my się cieszymy - dzięki temu że starsze osiedle mogliśmy pozwolić sobie na większy metraż. Mamy dużo przestrzeni na osiedlu, jest zielono...i spokojnie, bo większość mieszkańców to albo dziadziusiowie :-) albo właśnie młode rodziny z dziećmi, które się powoli wprowadzają.

Piranha kurde zapomniałam rano wit b lyknac :-( jak lykne o 16 to niwbedzie wielkiej katastrofy czy lepiej coa wymyslec i pojechać do domu na chwilę

Matik, ja się nie znam, ale wydaje mi się, że odstawienie progesteronu to nie jest dobry pomysł... Nawet jeśli miałby opóźnić przyjście @ to lepsze to niż zaszkodzenie zarodkowi...

Matik mi też się wydaje że nie ma co odstawiać progesteronu, trzeba wspomóc fasolkę jak tam jest. A kreseczka przecież jest. Mi się wydaje że nie ma reguły co do tego jak te kreski są mocne i ciemne. Za drugim razem w terminie okresu miałam grube ciemne kreski i nic z tego, także to nie reguła
Zakręcona piękne duże mieszkanie mimo że dwa pokoje ale przestronne. Moi sąsiedzi mają 3 pokoje 55 m ale mało ustawne bo te pokoje są malutkie

Pisze z tel sorki wczesniejsxy blsdxioch z zeszlego tyg teraz powinien byc ciemniejszy a nie jest wiec nie ma nawet oczy gadac . Pa dziewczyny trzymajcie sie i wielkue dzieki za wsparcie

reklama
Matik - ten Twój bladzioch tyo nie taki znowu bladzioch... te testy są jakieś nie teges - ja miałam podobne i niby 10 i zobacz jak wyglądały moje... ten najbardziej na górze to z 12 po owulacji... praktycznie nic na nim nie widać!
1381779577476.jpg

Matik, ja nie chcę Ci robić złudnych nadzei - bo może być tak, że faktycznie zarodek już obumarł :( ale póki nie masz @ ja bym testowała znowu jutro albo za dwa dni i zobaczyła co się z tą kreską dzieje (ciemnieje czy jest jaśniejsza)...
a tu praktycznie z tych samych dni test o czułości 25!
1381779755666.jpg

ps 12 dni po owulacji to u mnie teoretycznie już od dwóch dni powinnam mieć @

Załączniki

• 1381779577476.jpg
    1381779577476.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 80
  • 1381779755666.jpg
    1381779755666.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 41
Do góry