reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo, masz pięknego małego facecika, mega gratulacjie!!!!!!!

Zakręcona, super, bardzo bardzo gratuluję !!! Ja bym zrobiła tatusiowi wcześniejsze Walentynki :tak:, nie wytrzymałabym 4 dni!!!
Z resztą na pewno by po mnie poznał, że coś jest na rzeczy bo chodziłabym dumna jak paw ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Elmo kochana ogromne gratulacje! jesteś dowodem na to że marzenia się spełniają więc dziewczyny do roboty :-)
Zakręcona gratulacje!!! widać II piękne :tak: Kochana powiedz jak długo stosowałaś dietę i suplementy? bo widzę że odstęp zachowałaś, jak obniżałaś ph? pytam bo ja starałam się 3 cykle latem i nic nie wyszło a używałam tylko sylku i rephreshu do obniżania ph ale w dużych ilościach...

Hej dziewczynki
ELMO piękny synuś GRATULUJĘ tak kochana marzenia się spełniają , mały nie taki mały ale śliczniutki :tak::-)

Zakręcona gratuluję piękne kreski a co do prezentu to jak dasz radę to faktycznie walentynki piękna okazja :tak:

A teraz Ja , tak jak pisałam wczoraj testu nie mam więc nie mogę pokazać ale tempka ładna więc nadzieję mam ogromną
Postaram się dziś z mężem podjechać do laboratorium i wybłagać , żeby mi ten wynik szybko dały zobaczymy czy się uda a jak nie no to test jutro

Pirania a powiedz mi czy gdyby to się ok. nie pokazał dlatego, że np. mam wczesną menopauzę? czy to możliwe ? czy wykres też by taki był?:confused::baffled:

A co do bucików to w piątek byłam w supermarkecie , idziemy i patrzę a przed nami leży piękny różowy malutki bucik:-D:-D

mówię do męża bierz to na szczęście :-D:-D a on się chyla i chce wziąć :-D:-D
oczywiście powiedziałam, że żartuję :-D:-D

&&&&&&&&&&& z aresztę starających krystianmartin, Niuśka, Kira..... cała reszta

Elmo Twój synuś jest przecudowny, jeszcze raz wielkie gratulacje...no i te skarpetki:-D:-D
ależ zazdroszczę:-Dpozytywnie oczywiście:-D

Hejka! Nie doczytałam Was, miałam wczoraj ciężki dzień.

zakręcona, piękna krecha, ja w 12 dpo miałam cień cienia nieuchwytny na zdjęciu :-), GRATULUJĘ z całego serducha i wiem, że to na pewno silna i zdrowa ciąża!

Elmo, Twój synuś jest cudowny, prześliczny , nie mogę się napatrzeć i oczu oderwać. GRATULUJĘ Ci kochana raz jeszcze!

Matik, podczas menopauzy nie ma owulacji a Twój wykres nie dość, że owulacyjny to jeszcze bardzo ciążowy :-), ja naprawdę czuję i wiem, że tym razem się kochana udało, warto zatem czekać i nie poddawać się tak jak Ty to robiłaś, na spełnienie marzeń po prostu trzeba czasem poczekać ale warto to robić i nie poddawać się.

aljul, ale cudnych masz synów, Twoja córcia będzie mega pięknością :-)

Nuśka, czekam na fotki testów, Ty też jesteś już bardzo blisko mety, zobaczysz :-)

Elmo syneczek sliczny. Juz sie nie moge doczekac kiedy mojego utule. Rodzilas silami natury czy cesarke mialas? Moj nie chce sie przekrecic i obawiam sie, ze bedzie cesarka a jak tak chcialam rodzic naturlanie. No ale podobno ma jeszcze czas wiec czekamy.

reklama
Do góry