Elmo on jest prześliczny!!!! i te skarpetki "elmo" - super :-) też na to uwagę zwróciłam, jak dziewczyny - wymarzony synek mamusi jak nic
Jeszcze raz gratuluję Ci bardzo - spełniło się twoje marzenie!!!
Zakręcona GRATULACJE
!!!!! Jak tylko napisałaś o kłuciach i bólach w II połowie cyklu, to wiedziałam, co nam tu obwieścisz za pare dni
. Jak znajdziesz chwilę opisz proszę swoje starania - one były chyba dziewczynkowe tak?
Milla Piękni chłopcy! same urodziwe dzieci tutaj na forum :-)
Aljul piękne prezenty, dziadkowie pewnie wzruszeni byli. A koszula z krawatem the best! Jak znajdę chwilę, w najbliższym czasie spróbuję pokazać swoje papierowe wypociny
. Synkowi zrobiłam ostatnio urodzinowy baner z maską Spiderman'a (robiąc siatkę na masce myślałam, że się pochlastam:-) ale obiecałam więc Spiderman musiał być). A wracając do naszych planów staraniowych - czy masz może spisane produkty zalecane w diecie dziewczynkowej? Mam ściągniętą ściąge z in-gender, opracowanie chyba Tamary, ale z tego co pamiętam jest tam napisane tylko by pić mleko, jeść nabiał: sery, jogurty, jajka, a potrzebowałabym listę np warzyw jakie mogę bez problemu jeść, albo jakich unikać. Wierzę mocno w dietę i chciałabym na 100% się zastosować, ale nie mogę pić samej maślanki przez cały dzień, bo padnę po paru dniach :-). Jeśli chodzi u mnie o podejście do starań - zaczęłam pić właśnie maślanki, kefiry, niestety mleka w kubku nie przełknę, ale budyń raz na parę dni mogę zjeść. Tylko on jest słodki z białym cukrem, więc nie wiem czy można (słodycze, cukier przecież musimy wyeliminować). Ograniczyłam już w diecie ziemniaki, banany, pomidory i sól. Takie przymiarki robię ;-) bo tak naprawdę poważnie za dietę zabiorę się około kwietnia. A powiedz mi - będziecie próbować z odstępem 3-4 dni przed owu czy skusicie się na O+12? A wasi chłopcy kiedy poczęci?
Ewelin są już jakieś oznaki przed porodem? Jak się czujesz?