reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranhiu dziękuję za miłe słowa, z pewnością przy staraniach o córcię będę potrzebowała jakiś złotych rad z Twojej strony co do diety i suplementów, na chwilę obecną zakupiłam paski do pH, czytam co piszą dziewczyny i robię dokładne notatki:-)

mamawcześniaka nie masz się czego bać CC - ja mam za sobą jedno i drugie i powiem Ci że teraz z pewnością nie rodziłabym siłami natury

reklama
Dziekuje dziewczyny, bardzo dziekuje.

Piraniu wiesz ze to Twoja zasluga
Ilaczek i Ty sie juz wkrótce takiego doczekasz :tak: i moze Maran... ?
Mamawczesniaka czas niesamowicie leci, mały napewno sie jeszcze przewroci. Ja mialam cc, pojechalam 5 lutego umowic sie na termin cc, okazalo sie ze szyjka juz zgladzona i rozwarcie na cm. Rano mialam sie stawic na oddziale, w nocy zaczely sie skurcze juz regularne. W szpitalu byly juz co ok 8 min, o 11.10 Michas byl na swiecie. Tym razem dane mi bylo zobaczyc swoje dziecko zaraz po urodzeniu, a nawet ucalowac i sie przytulic. Niesmowite :-) Szkoda ze nie moglo to tak wygladac przy pierwszym porodzie no ale trudno :-( to juz za mna.

Aljul ja też po dwóch CC:-D

Elmo
cudowny jest!!! Gratki. Fajnie, że już w domku. Jak Zuzia?? Zadowolona z braciszka??

Piranha czy bo tych tabletkach może pogorszyć się cera???

DSCN4620 (640x480).jpgto ja Wam przedstawię moich chłopaków

Załączniki

• DSCN4620 (640x480).jpg
    DSCN4620 (640x480).jpg
    23 KB · Wyświetleń: 40
zakręcona!! ale wieści, super!! ogromne gratulacje Kochana!! super super, wykres mówił sam za siebie!! teraz spokojnych i mega nudnych 8 miesięcy. co do powiedzenia mężowi dopiero w Walentynki, super pomysł, o ile wytrzymasz :-):-)
apap możesz, ten najzwyklejszy, on jest na paracetamolu

Elmo, ale slodziak, jeszcze raz gratulacje!!

Matik, u Ciebie test to tylko czysta formalność, wykres szybuje!!

małe liski, Dorcia, ale kusicie tym tortem!! a jak na złość nie mam w najblizszym czasie żadnej okazji ani rocznicy

aljul ale słodkie zdjęcia, a rzęsiska starszego... pozazdrościć

Nusia, jak po badaniu?? poza tym nie zostaniesz sama na placu boju, bo przecież Ty za moment zaciążasz!!

lili78 mozesz mi powiedziec jakie dokladnie bralas wapno i magnez?.

Kochane mam do Was pytanie moze bedziecie wiedziały. Od ok. miesiąca pojawily mi sie na lini żuchwy, na twarzy przy uszach takie bolace czerwone krostki z bialy mi czubkami, jak trądzik młodzieńczy to wygląda, jedne znikaja i zaraz pojawiaja sie drugie...no szok. Ja nigdy nie mialam krost nawet jak dojrzewalam a teraz .... no wkurza mnie to... Wiecie moze czym to może byc spowodowane?

Milla ale cudni:-) Mamy chłopców w bardzo podobnym wieku - starszy ma 7,4 a młodszy 1,7 a mój młodszy synuś tak jak z pewnością Twój często mylony był z dziewczynką - dopóki nie skróciliśmy mu troszkę włosków po roczku bo po urodzeniu miał ich dużo i dosyć szybko rosły więc do roku były juz dosyć długie)...tak sobie pomyślałam że może jesteśmy juz blisko posiadania córci:-):-):-)

lilly młodszy też ma takie rzęsy tylko jego oczka sa w kolorze niebieskim...też chciałbym takie "wachlarze" jak oni:-D

Elmo, ale słodziutki! Zazdroszczę, że już Go masz przy sobie!! :-D Gratuluję jeszcze raz!

Matik, test to tylko formalność, bo tempka mówi sama za siebie, zresztą na pewno widzisz, że ten wykres jest inny niż dotychczasowe :tak: Niemniej trzymam dalej kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści, czy to dziś, czy jutro!

Lilli, jak to nie ma okazji - a walentynki? ;-)

Elmo
poytywnie zazdraszczam :-):-) i ogrrrooomnie gratuluje, synus slodycz sama, a skarpetki cuuudne :-) wylizesz sie kochana po cc, wiem co mowie, u mnie to troche trwalo ale sie dalo rade:-)

maran
a czy na skarb mamy jest automatycznie zaznaczana owu?

Aljul
cudne chlopaki

reklama
Kirra dziękuję

Elmo fajne imię - ja z racji tego że mój brat ma tak na imię mam straszny sentyment do tego imienia - jest mądrym i rozważnym człowiekiem, duszą towarzystwa a do tego bardzo przystojny:-):-)

Piranhiu mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze i nic złego się wczoraj nie wydarzyło a z nowym dniem masz nowe siły do życia

Ostatnia edycja:
Do góry