reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakrecona Gratulacje. Zrób niespodziankę mężowi i powiedz mu na walentynki. Może kup małe buciki i daj jako prezent? Chociaż ja bym nie wytrzymała i od razu bym powiedziała :)
Matki Kochana teraz czekamy na dobre wieści od Ciebie.

reklama
Zecona gratulacja, ja bym do piatku wytrzymala :tak:
Odnosnie programow gdzie mozna prowadzic cykle to skarbmamy.pl jest bezplatny

Hej dziewczynki.
Jak juz wiecie 6 lutego urodziłam synka, 3060 g, 54 cm :-) Jest zdrowy i śliczny.
Jestem obolala :baffled: ale na szczescie juz w domu wiec powoli sie wylize. Wczoraj wrocilismy.
Wpadam tylko przedstawić wam mojego królewicza jako dowód ze warto zawalczyc o spelnienie marzeń.
Oto i Majkel

Musze sie troszke pozbierac bo narazie nie ogarniam tematu :-) a pozniej was nadrobie.
Nieustannie trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&

Piraniu wiszę Ci duuuużą pakę najlepszych kasztanków :tak:
Zakręcona
Tobie juz gratuluje kochana i zycze spokojnej ciazy :-)
Ewelin mam nadzieje ze i Ty wkrotce przytulisz swoja ksiezniczke, a moze juz tulisz... ?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
zakrecia jak dasz rade to Cie podziwiam :D !!
A co do szczesliwych rzeczy ktore dostalam to ja wierze ze przyniosa szczescie - wierze :tak::happy2:

kiraa Ty ze mna nie zostaniesz bo Ty jestes nasteona na liscie :-) !!

elmuś cudo cudo !! Przesliczny jest :tak:

Witajcie,
Nuuusiu, Milla dziękuję.
Zakręcona GRATULACJE - ale niespodzianka w poniedziałek z rana. Też zaczekałabym do Walentynek:-)

Małe liski to było ostatnio robione przeze mnie i starszego synka na Dzień Babci i Dziadka
IMG_6230.jpg

Elmo jeszcze raz GRATULACJE! - synuś prześliczny:-)...no i te skarpetki ELMO obowiązkowo musiały być:-D:-D co by nikt ni miał wątpliwości że jest Twój:-)

Załączniki

• IMG_6230.jpg
    IMG_6230.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry