reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakrecona Gratulacje. Zrób niespodziankę mężowi i powiedz mu na walentynki. Może kup małe buciki i daj jako prezent? Chociaż ja bym nie wytrzymała i od razu bym powiedziała :)
Matki Kochana teraz czekamy na dobre wieści od Ciebie.

reklama
Zecona gratulacja, ja bym do piatku wytrzymala :tak:
Odnosnie programow gdzie mozna prowadzic cykle to skarbmamy.pl jest bezplatny

Hej dziewczynki.
Jak juz wiecie 6 lutego urodziłam synka, 3060 g, 54 cm :-) Jest zdrowy i śliczny.
Jestem obolala :baffled: ale na szczescie juz w domu wiec powoli sie wylize. Wczoraj wrocilismy.
Wpadam tylko przedstawić wam mojego królewicza jako dowód ze warto zawalczyc o spelnienie marzeń.
Oto i Majkel

Musze sie troszke pozbierac bo narazie nie ogarniam tematu :-) a pozniej was nadrobie.
Nieustannie trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&

Piraniu wiszę Ci duuuużą pakę najlepszych kasztanków :tak:
Zakręcona
Tobie juz gratuluje kochana i zycze spokojnej ciazy :-)
Ewelin mam nadzieje ze i Ty wkrotce przytulisz swoja ksiezniczke, a moze juz tulisz... ?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
zakrecia jak dasz rade to Cie podziwiam :D !!
A co do szczesliwych rzeczy ktore dostalam to ja wierze ze przyniosa szczescie - wierze :tak::happy2:

kiraa Ty ze mna nie zostaniesz bo Ty jestes nasteona na liscie :-) !!

elmuś cudo cudo !! Przesliczny jest :tak:

Witajcie,
Nuuusiu, Milla dziękuję.
Zakręcona GRATULACJE - ale niespodzianka w poniedziałek z rana. Też zaczekałabym do Walentynek:-)

Małe liski to było ostatnio robione przeze mnie i starszego synka na Dzień Babci i Dziadka
IMG_6230.jpg

Elmo jeszcze raz GRATULACJE! - synuś prześliczny:-)...no i te skarpetki ELMO obowiązkowo musiały być:-D:-D co by nikt ni miał wątpliwości że jest Twój:-)

Załączniki

• IMG_6230.jpg
    IMG_6230.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry