reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, tak więc zróbmy, ten cykl będzie znów estrofemowo-ziółkowy, weź receptę na kolejny cykl niby z CLO a załatw sobie receptę na Femarę :-), CLO się w Twoim przypadku boję bo niestety upośledza endo a u Ciebie każdy milimetr cenny.

Dorcia, no to czekam na zdjęcia tego cuda! :-)

reklama
piranha ok tak zrobimy :tak: Dzwonilam do laboratorium - TSH = 1,8087:-) spadlo :-) co myslisz ?
teraz to ja wiem, ze te po lekach to moze nie takie jak normalnie ale w koncu je biore wiec chyba taki wyniczek tez nie najgorszy prawda ?? :happy2:

Nuuuska ile płacisz za Femarę? Ja będę chciala się na nią przeżucić z CLO w lipcu, bo boję sie o oczy , no i CLO całkowicie śluzu mnie pozbawia:/ Ciekawe co na to lekarz mi powie

Dorcia ale pychota Koniecznie wrzuć zdjęcie Rzeczywiście sporo wychodzi za ten torcik al co się nie robi dla swojej połówki :-)
Aljul ja też już mam wa przepisy na ciasto i czekam z niecierpliwością jak będę mogła je upiec :-)
Mamuśkamini to super Gratuluję To ja możę Ci trochę jodu z nad morza wyśle w paczce :-)
Piranhu my jesteśmy na 3 sezonie :-) uu to oby to były niegrożne zarazki i dużo zdrówka dla Was a powiedz mi kochana teraz mam zacząc łykać acard a cynk też dalej łykać? bo nie pamiętam :-) a wic C i wit b brac dalej?
Nuuska o to fajnie że TSH spadło Jak u Ciebie dzionek minął?

Ja dzisiaj po dwóch dniach nieobecności w pracy doznałam szoku w pracy Biurko mam zawalone papierami :szok:a jak na złość zimno dzisiaj w pracy było 17 stopni Masakra:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nuśka - nie mam pojęcia ile wynosiła jak udało mi się zajść... robiłam w marcu 2013 i wtedy wynosiło 2,5...w grudniu jak wpradziłam wynosiło 3,36 ;/ Biorę Euthyrox 25 (czy jako to się tam pisze)...

Airfix zalezy w ktorej aptece, ceny sa duzej rozpietosci ale u mnie obok jest w cenie 71zł, och duzo niestety.

zakrecona tez sie ciesze ze spadlo ! :) w koncu jakas dobra wiesc dzisiaj bo normalnie dzien jakis negatywnie naladowany..wszyscy w pracy wsciekli, kazdy sie na kazdego wydzieral o Bog wie co, nerwowa atmosfera caly dzien. Ledwo wrocilam do domu, juz dzwonili z pracy ze dokumenty ktore zotawialam przed urlopem pod folia na biurku nagle wyparowaly a sa bardzo potrzebne bo to nowotworowe jednej kobiety i co ? wyczarowac je teraz mam bo ktos zawalil eh..jutro wiec zapowiada sie jeszcze piekniejszy dzien :dry:

marchew a badalas za kazdym razem bez Euthyroxu tak ? czy zdarzylo Ci sie po nim ?

wcześniej nie brałam - bo byłam głupia i się ginekologa pytałam o wyniki - wrrrr... biorę dopiero od grudnia...

dziewczyny czy Wam dzisiaj BB też tak strasznie muli?

Ostatnia edycja:
Nuuska uu to nieciekawie mialas dzisiaj w pracy Ja tez nie lubię jak sa takie dni w pracy jak wszyscy warcza na siebie Mam nadzieje ze jutro będzie spokojniej Ja za to jak juz wychodzilam do domu to zatrzymal.mnie dyrektor boprzypomniał sobie zejutro maja spotkanie w Poznaniu z prezesem i do 10 mam mu wyslac zestawienie dot przerobu samochód z wypożyczalni za cały 2013 rok :wściekła/y: a mam 8 samochód. Wiec bede miala co robic Caly dzień mnie widział to dopiero jak wychodzilam to sobie przypomnial.

Ostatnia edycja:
marchew tak kochana, dzis strasznie ! ale u mnie juz wczoraj wieczorem cos sie zaczelo dziac - zacina sie, wiesza i stronka wgrywa sie dlugo.

zakrecona no super...skad ja to znam. Bo przeciez Ty nie masz co robic i jestes nalogowym pracoholikiem marzacym o pracy po godzinach :dry:..to sie nazywa wlasnie biznes kosztem innych

reklama
Witam sie
mi tez bb strasznie zamula....

nuska
ladny wyniczek:-) tak ten test byl pozytywny ZNOW tzn w tym cyklu.... Nie moglam mowic, bo nie wierzylam ze. Widze to co widze...wczoraj znow mnie naszlo, bo lezal w szufladzie i widac go jako pozytyw bez patrzenia pod swiatlo... Nikomu nie mowilam, nawet M .... Nie chce znow tego przezywac jak w grudniu..

piranju
w 10 i 11 dpo, przepraszam ze Ci nie powiedzialam, nie bylam w stanie nikomu o tym powiedziec...... Ahh

Sprobuje wkleic ale chyba nie bedzie widac...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 40
  • image.jpg
    image.jpg