piranha haha czyli jestes opozniona w czytaniu Teraz musi byc dobrze ziolka pilam juz wczoraj, na czuja chyba wyczytalam w Twoich myslach ze tak trzeba ;D tsh niestety dzis zbadalam po zazyciu tabletki, ja nie wiem czemu wczesniej nie wpadlam na to, zeby sie Was spytac kiedy trzeba badac. No ale postaram sie powtorzyc TSH za tydzien i wtedy bedziemy miec na swiezo jak wygladaja te z 'brania' i te czyste. No ciekawe kurcze...
A co do Femary, to pytalam bo wiesz, sadze ze jakbym lekarza poprosila to by mi ja nawet wypisal bez pytania ale co z tego ze ja wykupie jak gin nie bedzie o Niej wiedzial no do bani. Estrofem dopiero od 8dc kochana tak ? czy wczesniej ?
kiraa w ogole zapomnialam Ci odpisac - kurka wodna !! niedobrze ze znowu cien, przeciez ostatnio mialas taka sama sytuacje prawda ?? czemu wczesniej nie mowilas ??? :-( Masz jeszcze tesgo testa ?
A co do Femary, to pytalam bo wiesz, sadze ze jakbym lekarza poprosila to by mi ja nawet wypisal bez pytania ale co z tego ze ja wykupie jak gin nie bedzie o Niej wiedzial no do bani. Estrofem dopiero od 8dc kochana tak ? czy wczesniej ?
kiraa w ogole zapomnialam Ci odpisac - kurka wodna !! niedobrze ze znowu cien, przeciez ostatnio mialas taka sama sytuacje prawda ?? czemu wczesniej nie mowilas ??? :-( Masz jeszcze tesgo testa ?