reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny znalazłam coś fajnego dla dzieciaków i zamierzam to zrealizować i chłopców w pokoju
https://www.facebook.com/photo.php?...55678551.50332.131955443523966&type=1&theater

Czytacie dzieciom książki macie jakieś fajne do polecenia? Mój starszy synek lubi :
Biuro zgubionych zabawek MIKOŁÓW (3849906023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Piątkowska Piegowate Opowiadania - Wys 24H S-c (3905845811) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opowiadania dla przedszkolaków Renata Piątkowska (3847344295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opowiadania dla przedszkolaków Renata Piątkowska (3847344295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te trzy ostatnie wręcz uwielbia i non stop do nich wraca a i ja przy okazji się przy nich uśmieję
i lubi jeszcze przygody Detektywa Pozytywki i Pana Kuleczkę:)

Kiraa ja widziałam 2 na 3 fotce

reklama
Aljul
fajne te pudelka :-)
dzieki to mnie uspakaja ze widzisz dwie II ze nie jestem chora psychicznie i mam zwidy.....

Kirra a mnie się nie wydaje...ja widzę II ...nie na każdym zdjęciu...ale są kurde dwie krechy

Idę spać...nie mam znowu mocy. Jeśli tort się uda to wstawię foty !!!

KOLOROWYCH BABENCJE

Spokojnej nocy i kolorowych snow wszystkim i ... Byle do piatku...

Piranju
Czyli brac dupka juz przed owu... Jak moge jeszcze wspomoc cialko zolte? :no:

hej hej :D

zakretka jak taj zadanie dla szefa ? zrobilas ? :-p

kiraa widac kochana widac, nie na kazdym zdjeciu ale potwierdzam ze na 3 widac dwie krechy :zawstydzona/y:

alujl fajne pudeleczka :)

Meldunek,
nuska
widzisz.... Czyli nie wydawalo mi sie:cool:

zakreciu sliczna tempka.... Pfffff dmucham na nia :-)

caly tydzien mowie byle do piatku i mamy piatek,,,, oby do wieczora...:eek:

wszystkim spokojnego dnia lasencje

reklama
Nuuska no co ty :-D robię inke i zabieran sie za to ile zdążę to zrobie Moze na przyszłość będzie pamiętal że o takich rzeczach mowi sie wcześniej a wiedział o spotkaniu z prezesem od 2 tyg

Do góry