reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, tak więc zróbmy, ten cykl będzie znów estrofemowo-ziółkowy, weź receptę na kolejny cykl niby z CLO a załatw sobie receptę na Femarę :-), CLO się w Twoim przypadku boję bo niestety upośledza endo a u Ciebie każdy milimetr cenny.

Dorcia, no to czekam na zdjęcia tego cuda! :-)

reklama
piranha ok tak zrobimy :tak: Dzwonilam do laboratorium - TSH = 1,8087:-) spadlo :-) co myslisz ?
teraz to ja wiem, ze te po lekach to moze nie takie jak normalnie ale w koncu je biore wiec chyba taki wyniczek tez nie najgorszy prawda ?? :happy2:

Nuuuska ile płacisz za Femarę? Ja będę chciala się na nią przeżucić z CLO w lipcu, bo boję sie o oczy , no i CLO całkowicie śluzu mnie pozbawia:/ Ciekawe co na to lekarz mi powie

Dorcia ale pychota Koniecznie wrzuć zdjęcie Rzeczywiście sporo wychodzi za ten torcik al co się nie robi dla swojej połówki :-)
Aljul ja też już mam wa przepisy na ciasto i czekam z niecierpliwością jak będę mogła je upiec :-)
Mamuśkamini to super Gratuluję To ja możę Ci trochę jodu z nad morza wyśle w paczce :-)
Piranhu my jesteśmy na 3 sezonie :-) uu to oby to były niegrożne zarazki i dużo zdrówka dla Was a powiedz mi kochana teraz mam zacząc łykać acard a cynk też dalej łykać? bo nie pamiętam :-) a wic C i wit b brac dalej?
Nuuska o to fajnie że TSH spadło Jak u Ciebie dzionek minął?

Ja dzisiaj po dwóch dniach nieobecności w pracy doznałam szoku w pracy Biurko mam zawalone papierami :szok:a jak na złość zimno dzisiaj w pracy było 17 stopni Masakra:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nuśka - nie mam pojęcia ile wynosiła jak udało mi się zajść... robiłam w marcu 2013 i wtedy wynosiło 2,5...w grudniu jak wpradziłam wynosiło 3,36 ;/ Biorę Euthyrox 25 (czy jako to się tam pisze)...

Airfix zalezy w ktorej aptece, ceny sa duzej rozpietosci ale u mnie obok jest w cenie 71zł, och duzo niestety.

zakrecona tez sie ciesze ze spadlo ! :) w koncu jakas dobra wiesc dzisiaj bo normalnie dzien jakis negatywnie naladowany..wszyscy w pracy wsciekli, kazdy sie na kazdego wydzieral o Bog wie co, nerwowa atmosfera caly dzien. Ledwo wrocilam do domu, juz dzwonili z pracy ze dokumenty ktore zotawialam przed urlopem pod folia na biurku nagle wyparowaly a sa bardzo potrzebne bo to nowotworowe jednej kobiety i co ? wyczarowac je teraz mam bo ktos zawalil eh..jutro wiec zapowiada sie jeszcze piekniejszy dzien :dry:

marchew a badalas za kazdym razem bez Euthyroxu tak ? czy zdarzylo Ci sie po nim ?

wcześniej nie brałam - bo byłam głupia i się ginekologa pytałam o wyniki - wrrrr... biorę dopiero od grudnia...

dziewczyny czy Wam dzisiaj BB też tak strasznie muli?

Ostatnia edycja:
Nuuska uu to nieciekawie mialas dzisiaj w pracy Ja tez nie lubię jak sa takie dni w pracy jak wszyscy warcza na siebie Mam nadzieje ze jutro będzie spokojniej Ja za to jak juz wychodzilam do domu to zatrzymal.mnie dyrektor boprzypomniał sobie zejutro maja spotkanie w Poznaniu z prezesem i do 10 mam mu wyslac zestawienie dot przerobu samochód z wypożyczalni za cały 2013 rok :wściekła/y: a mam 8 samochód. Wiec bede miala co robic Caly dzień mnie widział to dopiero jak wychodzilam to sobie przypomnial.

Ostatnia edycja:
marchew tak kochana, dzis strasznie ! ale u mnie juz wczoraj wieczorem cos sie zaczelo dziac - zacina sie, wiesza i stronka wgrywa sie dlugo.

zakrecona no super...skad ja to znam. Bo przeciez Ty nie masz co robic i jestes nalogowym pracoholikiem marzacym o pracy po godzinach :dry:..to sie nazywa wlasnie biznes kosztem innych

reklama
Witam sie
mi tez bb strasznie zamula....

nuska
ladny wyniczek:-) tak ten test byl pozytywny ZNOW tzn w tym cyklu.... Nie moglam mowic, bo nie wierzylam ze. Widze to co widze...wczoraj znow mnie naszlo, bo lezal w szufladzie i widac go jako pozytyw bez patrzenia pod swiatlo... Nikomu nie mowilam, nawet M .... Nie chce znow tego przezywac jak w grudniu..

piranju
w 10 i 11 dpo, przepraszam ze Ci nie powiedzialam, nie bylam w stanie nikomu o tym powiedziec...... Ahh

Sprobuje wkleic ale chyba nie bedzie widac...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 46
  • image.jpg
    image.jpg