reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nusia, kochana, oczywiście, że nadal chucham i dmucham i trzymam kciuki cały czas zaciśnięte:tak::-) i wierzę, że cień cienia to nie jest złudzenie optyczne, tylko dzidziuś daje znać, że już jest u Ciebie!!!

reklama
Nuuuśka to ja nadal trzymam ale wiesz cienie cieniów czy cokolwiek to nazwiesz nie biorą się bez powodu :tak:
Wiem że jesteś ostrożna ale my tu wszystkie chuchamy :-)

Nuuśka dobrze że to nie ja Cię obudziłam , bo byś na mnie krzyczała !!!
Kurcze no babooooooooooooo spokojnie zrób betkę !!! Jeśli cosiek wreszcie zechciał zamieszkać to on tam już jest i nic i nikt tego nie zmieni !!! A jeśli go nie ma ... to osobiście zabieram wszystkie dziopki do okulisty!
Wiesz jak jest z testami...ja kilka dni po terminie @ miałam cień...a z Młodą wyszedł mi w 5 tygodniu bo ostatnio szukając grupy krwi znalazłam swoją "książeczkę ciąży"
Ja kochana jestem dobrej myśli ....i mimo że ten rok zaczął się dla mnie nieciekawie to jestem pewna że teraz będzie obfitował tylko w dobre wieści...limit złych na ten rok został skutecznie wyczerpany !!!
A może wrzucisz fotkę ???

Matik spokojnie....tempka jeszcze pójdzie w górę .... wszystkie chuchamy i dmuchamy ... musisz uzbroić się w cierpliwość ( wiem łatwo gadać) Ja cały czas myślę o Tobie ciepło i mówię Ci że teraz będą się sypać II....na pewno !!!

Ostatnia edycja:
Nuska
tak mocno mocno z calego serucha zycze Ci tlusciocha, musimy sie uzbroic w cierpliwosc,... A to tak trudno, nie:dry: mysle o Tobie

zakreciu
jak czesto robisz tesy owu, powklejaj foty

Nuuuśka, myslałam, że sms wysłany o 9:11 będzie już bezpieczny :-D, ja to pół nocy przez Ciebie nie spałam hehehe :-D A ja mocno wierzę w tą ciążę i w to, że ten dzidziuś sobie poradzi, ja w 13 dpo też miałam wciąż cień na teście (widoczny jednak już nie tylko pod światło dzienne). Szkoda, że nie masz dziś dupka, jutro oczywiście weź jak najszybciej, może zrób jutro i w środę betę? Z tymi testami to podobno zdarza się, że kobiety mają słabą przenikalność hCG do moczu a wtedy powinno się sprawdzać betę z krwi. Mogę prosić o fotkę testu? :-)

Ostatnia edycja:
Nuśkkka- dopiero nadrobiłam troszkę Wasze posty:) z wczorajszego twojego testu ewidentnie widzę II kreseczke:tak: teraz musi kreseczka troszkę przytyć i wszystko będzie ok:-):-):-) super , bardzo się cieszę ...........................ale na razie nie zapeszam...................&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuśka i ja zaglądalam od rana wypatrując wiesci :-) Zatem mega kciuki za kolejne dni &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jak jutro zrobilabys bete to kiedy wynik???? Ale jestesmy ciekawskie :-)

reklama
Nuśka ja również nie zapeszam i trzymam kciuki juz za tłustą II krechę:tak:
elmo to wiesz co właśnie się zmierzyłam mam 108cm w brzuchu:szok: niezłe nie. chociaż z chłopcami też tak do 110 dobijałam.
araki rozumiem Cię że juz masz dość- bo ja też to samo czuję, miejsca nie moge sobie znaleźć, chciałabym już mieć dzieciaka przy sobie. spać nie mogę, chodzić mi ciężko, leżeć też źle.Wszystko już przygotowane więc teraz siedzę i czekam a co najgorsze skurcze się wyciszyły. Masakra.
agasm urodziła, ojej przeoczyłam wiadomość. agasm wszystkiego najlepszego.
aljul tak stosowałam diete , brałam suplementy, zakwaszałam się od środka, po stosunku był tampon z limonką, a mąż zagrzewał jądra haha ale to brzmi ale tak było.

Do góry