reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ania_g no ba !!! :D Nuśkowa lista starajacych sie czeka z otwartymi ramionami na Ciebie :-)
Wszyscy widzimy bledziocha - co bedzie jak okaze sie zwidami :-D okulista murowany ! :p

olusia dziekuje kochana :*

attachment.php

Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8

STYCZEŃ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

reklama
Kirusia serduchu bylo 6dc a teraz czekamy na pozytyw na teście Teraz robiłam i robi sue ciemniejszy wiec jutro chyba będzie pozytywny

Lilyto jest nowa kamienica nie odremontowana :-)

Piranhu tak to juz jest że Ci z nad morza lubia w góry i na odwrót :-) my w sezonie to tylko wieczorem jeździmy zato wiosna,jesienia i zimą często na spacer jedziemy Choc musze Wam powiedzieć że w tym roku pojechaliśmy w czerwcu na Hel i do Gdyni i bardzo bardzo spodobała mi siw Gdynia Plaza fajna i fajny klimat cos w stylu Maiami :-)

Alw sie niewyspalismy przez sasiada...:mad: do 3 imprezowali, spiewali i darli sie a później wymiotowali przez balkon Masakra Naszczescie nasza klatka jest dosc wyrozumiala jesli chodzi o imprezy ale oni wczoraj juz przeginali Ich piosenki składały sie tylko z przekleństw Dobrze ze imprezuje raz na pare miesięcy :-)

Ostatnia edycja:
Nusia, będzie dobrze, musi być, jak my wszystkie tu zachuchamy, zadmuchamy, to jutro będa dwie krechy jak ta lala :-)

zakręcona, o mamo, to nawet nie wiedziałam że się buduje nowe kamienice:-) a ta jest piękna, to jeszcze fajniej, bo nic nagle Ci nie wyskakuje, że nie wiem, rury sprzed wojny w ścianach popękaly albo że nie możesz wyburzyć ścian bez zgody konserwatora zabytków...

Ostatnia edycja:
Osz kurde nooooooooo....chwilę mnie nie było a tu takie cuda się dzieją !!! I ta frekwencja ...

Nuuśka cholera jasna....kurde baboooo ja widzę ...widzi mój chłop i córka też...kociasty nie wyraził niestety większego zainteresowania zdjęciem...ale to zrozumiałe !!! :tak:
Nooooo nieeeeeeeeeee ja jak zwykle ostatnia się dowiaduję .... tak
Czekamy na jutrzejsze poranne wieści ...ciekawe czy zaśniesz ???

Dziewczynki dojechałam...zima chyba faktycznie zaskoczyła drogowców bo u nas nic nie odśnieżone...człowiek jeździ na pamięć ....brrrrrrrrrrrr

Zakręcona &&&&&&&&&

Dla Was wszystkich bez wyjątku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuuśka rany ale super, wchodzę i takie super wieści, to teraz trzymam mocno kciuki by jutro już test wyszedł taki bladzioch bez wątpliwości, ale jestem pewna że jesteś w ciąży, ale super :-):-):-) Ja w każdym razie tam widzę tą drugą krechę !!!

właśnie wróciłam z pracy :-) nie ma co, musiałam się trochę cofnąć - i muszę przyznać - że tak!!!!!!!!!!! widzę i ja :-) uwielbiam takie wieści po beznadziejnym dniu w pracy... od razu mi lepiej :-) Nuśka mam nadzieję, że będzie więcej dobrych wieści - lepiej jutro mi się będzie szło... trzymam kciuki z całych sił - jak ja będę spała z tymi zaciśniętymi kciukami????
&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuuśka, zasikaj oba, jak szaleć to na całego! :-D Mój cień cienia na żadnym zdjęciu nie wychodził (i żadne obróbki graficzne by wtedy nie pomogły) więc rozumiem doskonale co masz na myśli :-), jutro na pewno kreska będzie mocniejsza (u mnie w 13 dpo z cienia cienia zrobił się cień). Mówiłam, że będzie owulka, mówiłam w 10 dpo, że tu chodzi o życie ludzkie :-) a teraz mówię, że będzie z tego śliczna dzidzia :-D Kochana, trzymam kciuki i nie puszczam!!!

zostawić was na trochę i takie rzeczy się dzieją!! Wszystkiego nie nadrobię, ale Nuśka!!! to nie jest znowu taki cień cienia cieni, tylko normalnie można coś zauważyć!!! Czekamy i kciuki zaciśnięte :)))
No kurcze, ale wieści :szok:

reklama
Do góry