piranha hahah ja Twojego sms-a ktorego pisalas o polnocy czytalam o 2 jak sie obudzilam
Patrze ktora godzina i mowie - oooo sms ? i czytalam go chyba z 15 minut bo zaspana literek nie widzialam
Wiesz co, ten dzisiejszy test jest nadal slaby na zdjeciu nie ma szans bez obrobki zeby zobaczyc
za slaba mimo wszystko ta kreseczka jest. Choc wydaje mi sie grubsza od wczorajszej i ciut bardziej widoczna. Jutro rano mam wziasc dupka, jedna tabletke czy dwie czy wiecej ? wziasc 2x1 czy jak ?
Betke moge zrobic jutro w Diagnostyce po pracy, ale czy to nie za wczesnie ?
elmuś jak jutro zrobie betke kolo 15 to wieczorkiem tak ok.18.30 bedzie wynik,tzn oni wrzucaja mi na konto w Diagnostyce ( mam tam swoj profil ).
Dorcia to z Oliwka nie wychodzil Ci test tak dlugi czas, czy po prostu pierwszy zrobilas w 5tyg. ? Bo teraz tescior Ci wyszedl od razu nie ? aaaa nie , Ty kochana najpierw betke robilas prawda ?
Matko jakie wy dajecie wsparcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham Was wszystkie powaznie !!! i kazda z osobna !!! Nie wyobrazam sobie dzielenia sie takimi wiadomosciami z kims innym procz Was na poczatku, na prawde kurcze jestesmy jak jedna wielka rodzina !!
:*****
matik a Ty sie kochana nie martw, tempka jeszcze pojdzie w gore !! ja w to wierze !! rok zaczal sie zle, jak napisala Dorcia, ale wierze ze z kazdym miesiacem bedzie corz wiecej dobrych wiesci !! :*
Ide ogarnac chalupe !