reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuuśka, właśnie przeczytałam :-D Super!!!!!!! Myślę, ze Ci się udało!!!! Bladzioch jest, wykres też piękny! Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mar-chew no ja pracuje na oddziale internistycznym i tez mam duzo osob starszych lubie swoja prace, chociaz czasami mnie to wszystko wkurza, ci lekarze, rodziny tych ludzi, w domu zadniedbuja a potem pretensje do pielegniarek ze w szpitalu cos sie stalo.... czasem moja psychika ma juz dosc....

piranha eeee no przestan !! Ja lubie Twoje eski czytac, niezaleznie od pory !! Wiesz, ze jakby okazalo sie to prawda to zaczne wielbic cykle 'bezowulacyjne'???? minimum 40-dniowe :-D Nie wiem, nie dochodzi do mnie to ze moglo sie udac, dlatego na razie podchodze do tego na prawde spokojnie. Moze za bardzo, ale ja juz chyba taki typ, nie chce sie cieszyc przedwczesnie,bo jutro nagle tempka spadnie, przylezie @ i bedzie zalamka, a tak to przyjme to godnie :wściekła/y:
Zobaczymy jak jutro temperatura, jak spadnie nizej niz dzis to bedzie zle ? tzn powiedzmy jakby spadla ale nie ponizej tej wczorajszej ?
Ok, rano 2 Dupki, wieczorem jeden, ale tylko jak tempka bedzie wysoko tak ? i po pracy mam isc na bete ? A moze byc tak ze beta Nam nic nie pokaze ? no w sumie glupia jestem, pewno ze moze.

marchew to Ty tez sluzba zdrowia :-)no dobrze ale jak oni do tego podchodza w momencie kiedy jestes w ciazy ?? bo nie bedziesz chyba pracowac do oporu prawda ?
heh mialam kiedys staz na internie i geriatrii nie ma co, dziadkow nikt ani nic nie pobije - choc biedni sa czasem strasznie !!

olusia jesli tempka jutro nie poleci, i tescior nadal bedzie pokazywal choc bladziocha to pojde, to chyba rozwiaze sprawe bo tak to mimo wszystko ciagle pewnosci nie ma.
A jak u Ciebie ?? juz niedlugo masz kolejna stymulacje tak ?

lilly ja juz wczesniej ten odcinek widzialam - plakac mi sie chce za kazdym razem tak samo !! zal mi tych dzieci...wszedzie bród, stada much,aids, hiv i mase innych infekcji i chorob. Eh powiedzialam dzis do Ł. ze oni tam powinni zainwestowac w antykoncepcje dla kraju, wiem smieszne to. Ale jesli tam na kobiete srednio przypada 6 dzieci, a kraj jest tak biedny ze na wyzywienie dwoch czesto brak pieniedzy to po prostu kupy sie to nie trzyma :/

Ostatnia edycja:
Nuska &&&& oby wszytko teraz szlo tylko ku dobremu :)
Dorcia ja mam tofebki z filcu od Farbotka.pl i super ma te torebki, mocne sa bardzo, nie urwie sie nic na bank do tego u tej co ja bralam - mam takie 3 roznej wielkosci, troszke malutkie kuleczki sie robia, ale nie wyglada to zle, mam jedna taka duza, ze laptop sie zmiesci, jedna srednia i jedna malutka tylko na portfel, telefoni klucze i jestem zadowolona one maja cudne hafty. No sliczne ma te torby poprostu, wiec ja polecam

Nuuuśka ja mialam ostatnia taka pacjentke ze dawala tak w dupe, po prostu zlosliwa i to bardzo... umiala wszystko zrobic obok siebie a nic nie robila, po prostu len smierdzacy....wykorzystywala nas i to bardzo... wsciekala sie wielokrotnie o byle gowno, nie raz jedna z dziewczyn zostawila inna osoba zeby isc do chrabiny! po prostu uwaza sie za bog wie kogo, lepsza od innych... daj spokoj... co chwile dzwonki, wybierala sobie kto ma do niej przyjsc a kto nie... takich ludzi to ja nie cierpie !! sa dla mnie nikim !! jakim prawem ona darla po nas morde? wielokrotnie jej powiedzialam co o tym mysle... ile ludzi mam fajnych, mozna porozmawiac, pomoc jak trzeba a nie ta jedna potrafila cala organizacje pracy przewrocic do gory nogami....masakra !!

Piranju
dzieki :-) jeszcze pare dnii zaczne Cie wykorzystawac i meczyc :-) teraz kolej nuski i zakretki, wiec siedze cicho:confused:

olusia
ja tez uwielbiam mleko i platki i. Wszystko w tej postaci. Tzn uwielbialam cale zycie, dzis mialam rano cofke.... Ile mozna pic tego mlekai jesc tych zup....:sorry2:

apropos dziewczynkowego wplywu mleka, moja mama zanim mnie urodzila przez chyba 2 lata przed zajsciem jadla dzien w dzien zupy mleczne.... No i dobrze inaczej bylabym Kirem i nie byloby mnie tu u Was :-)

Maran kochanieńka dziękuję....kurcze ale te torebeczki które Ty masz są drogie...ja myślałam o przedziale do 150 zł za średniej wielkości wisielca. Jak nie spróbuje to się nie dowiem,prawda ?

Marchewka
geriatria...SZACUN...ja byłam raz na takim oddziale jako wolontariusz...pierwszy i ostatni raz !!! To nie na moją psychikę ... choć serca i dobrych chęci mam i miałam całą masę !

Nuuśka z Młodą bledzioch wyszedł mi dokładnie 5t 2 d ciąży wcześniej były negatywy...robiłam dzień w dzień bo taka byłam pewna że zaszłam...i się nie myliłam...o Beta HCG nie miałam pojęcia że istnieje takie cuś !!! Teraz najpierw beta 34 ( przed terminem @) a później test długo po terminie @ wyszedł blady !
Więc u mnie to późno się krechy pojawiają

Kiraa dziękuję za odpowiedź w sprawie torebencji...chyba zaryzykuję .... najwyżej oddam :baffled:

reklama
Niuśka bo nie wyłapałam tzn. że nie robiłaś dziś testu? bo tempka Ci ładnie odbiła :tak:

Pirania proszę zerknij na mój wykres co się dzieje? tempka spadła 36,66:sorry2:
Czy to już mogę dać sobie spokój z wyczekiwaniem ? :wściekła/y:

Nie ma nikogo :( bo chyba nie boicie się powiedzieć prawdy , przecież gdybym nie chciała wiedzieć to bym nie pytała
wolę szybciej wiedzieć a nie czekać aż do terminu @ :(

Ostatnia edycja:
Do góry