piranha eeee no przestan !! Ja lubie Twoje eski czytac, niezaleznie od pory !! Wiesz, ze jakby okazalo sie to prawda to zaczne wielbic cykle 'bezowulacyjne'???? minimum 40-dniowe
Nie wiem, nie dochodzi do mnie to ze moglo sie udac, dlatego na razie podchodze do tego na prawde spokojnie. Moze za bardzo, ale ja juz chyba taki typ, nie chce sie cieszyc przedwczesnie,bo jutro nagle tempka spadnie, przylezie @ i bedzie zalamka, a tak to przyjme to godnie
Zobaczymy jak jutro temperatura, jak spadnie nizej niz dzis to bedzie zle ? tzn powiedzmy jakby spadla ale nie ponizej tej wczorajszej ?
Ok, rano 2 Dupki, wieczorem jeden, ale tylko jak tempka bedzie wysoko tak ? i po pracy mam isc na bete ? A moze byc tak ze beta Nam nic nie pokaze ? no w sumie glupia jestem, pewno ze moze.
marchew to Ty tez sluzba zdrowia :-)no dobrze ale jak oni do tego podchodza w momencie kiedy jestes w ciazy ?? bo nie bedziesz chyba pracowac do oporu prawda ?
heh mialam kiedys staz na internie i geriatrii nie ma co, dziadkow nikt ani nic nie pobije - choc biedni sa czasem strasznie !!
olusia jesli tempka jutro nie poleci, i tescior nadal bedzie pokazywal choc bladziocha to pojde, to chyba rozwiaze sprawe bo tak to mimo wszystko ciagle pewnosci nie ma.
A jak u Ciebie ?? juz niedlugo masz kolejna stymulacje tak ?
lilly ja juz wczesniej ten odcinek widzialam - plakac mi sie chce za kazdym razem tak samo !! zal mi tych dzieci...wszedzie bród, stada much,aids, hiv i mase innych infekcji i chorob. Eh powiedzialam dzis do Ł. ze oni tam powinni zainwestowac w antykoncepcje dla kraju, wiem smieszne to. Ale jesli tam na kobiete srednio przypada 6 dzieci, a kraj jest tak biedny ze na wyzywienie dwoch czesto brak pieniedzy to po prostu kupy sie to nie trzyma :/