reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ania_g no ba !!! :D Nuśkowa lista starajacych sie czeka z otwartymi ramionami na Ciebie :-)
Wszyscy widzimy bledziocha - co bedzie jak okaze sie zwidami :-D okulista murowany ! :p

olusia dziekuje kochana :*

attachment.php

Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8

STYCZEŃ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

reklama
Kirusia serduchu bylo 6dc a teraz czekamy na pozytyw na teście Teraz robiłam i robi sue ciemniejszy wiec jutro chyba będzie pozytywny

Lilyto jest nowa kamienica nie odremontowana :-)

Piranhu tak to juz jest że Ci z nad morza lubia w góry i na odwrót :-) my w sezonie to tylko wieczorem jeździmy zato wiosna,jesienia i zimą często na spacer jedziemy Choc musze Wam powiedzieć że w tym roku pojechaliśmy w czerwcu na Hel i do Gdyni i bardzo bardzo spodobała mi siw Gdynia Plaza fajna i fajny klimat cos w stylu Maiami :-)

Alw sie niewyspalismy przez sasiada...:mad: do 3 imprezowali, spiewali i darli sie a później wymiotowali przez balkon Masakra Naszczescie nasza klatka jest dosc wyrozumiala jesli chodzi o imprezy ale oni wczoraj juz przeginali Ich piosenki składały sie tylko z przekleństw Dobrze ze imprezuje raz na pare miesięcy :-)

Ostatnia edycja:
Nusia, będzie dobrze, musi być, jak my wszystkie tu zachuchamy, zadmuchamy, to jutro będa dwie krechy jak ta lala :-)

zakręcona, o mamo, to nawet nie wiedziałam że się buduje nowe kamienice:-) a ta jest piękna, to jeszcze fajniej, bo nic nagle Ci nie wyskakuje, że nie wiem, rury sprzed wojny w ścianach popękaly albo że nie możesz wyburzyć ścian bez zgody konserwatora zabytków...

Ostatnia edycja:
Osz kurde nooooooooo....chwilę mnie nie było a tu takie cuda się dzieją !!! I ta frekwencja ...

Nuuśka cholera jasna....kurde baboooo ja widzę ...widzi mój chłop i córka też...kociasty nie wyraził niestety większego zainteresowania zdjęciem...ale to zrozumiałe !!! :tak:
Nooooo nieeeeeeeeeee ja jak zwykle ostatnia się dowiaduję .... tak
Czekamy na jutrzejsze poranne wieści ...ciekawe czy zaśniesz ???

Dziewczynki dojechałam...zima chyba faktycznie zaskoczyła drogowców bo u nas nic nie odśnieżone...człowiek jeździ na pamięć ....brrrrrrrrrrrr

Zakręcona &&&&&&&&&

Dla Was wszystkich bez wyjątku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuuśka rany ale super, wchodzę i takie super wieści, to teraz trzymam mocno kciuki by jutro już test wyszedł taki bladzioch bez wątpliwości, ale jestem pewna że jesteś w ciąży, ale super :-):-):-) Ja w każdym razie tam widzę tą drugą krechę !!!

właśnie wróciłam z pracy :-) nie ma co, musiałam się trochę cofnąć - i muszę przyznać - że tak!!!!!!!!!!! widzę i ja :-) uwielbiam takie wieści po beznadziejnym dniu w pracy... od razu mi lepiej :-) Nuśka mam nadzieję, że będzie więcej dobrych wieści - lepiej jutro mi się będzie szło... trzymam kciuki z całych sił - jak ja będę spała z tymi zaciśniętymi kciukami????
&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuuśka, zasikaj oba, jak szaleć to na całego! :-D Mój cień cienia na żadnym zdjęciu nie wychodził (i żadne obróbki graficzne by wtedy nie pomogły) więc rozumiem doskonale co masz na myśli :-), jutro na pewno kreska będzie mocniejsza (u mnie w 13 dpo z cienia cienia zrobił się cień). Mówiłam, że będzie owulka, mówiłam w 10 dpo, że tu chodzi o życie ludzkie :-) a teraz mówię, że będzie z tego śliczna dzidzia :-D Kochana, trzymam kciuki i nie puszczam!!!

zostawić was na trochę i takie rzeczy się dzieją!! Wszystkiego nie nadrobię, ale Nuśka!!! to nie jest znowu taki cień cienia cieni, tylko normalnie można coś zauważyć!!! Czekamy i kciuki zaciśnięte :)))
No kurcze, ale wieści :szok:

reklama
Do góry