reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiraa musialam niestety test przyciemnic na maxa bo wszedzie w domu jasne swiatlo w ktorym kompletnie nic nie widac :dry: wyostrzylam jak sie dalo, no i powstalo cos, czego w sumie i tak prawie nie widac. Ale jak Ł. po pokazaniu GDZIE ma paczec zobaczyl ze cos jest ale ' no prawie nie widoczne' to juz plus :-D nawet jak to nie to,to znowu sie chlop czegos nauczyl.
Swoja droga teraz poszedl biegac !! :szok:normalny ????? nienormalny jak Bozie kocham !!

lilly hahaha kochana moja :-D !! No tak, zaklecia + wypedzanie @ + chuchanie moze cos da w koncu :rofl2: a Ty 10 mialas tez allegrowe czy sklepowe ? aaaa sklepowe dobrze pamietam ??

elmus a 25 mialas kochana konkretnej marki czy wsio jedno jakie ? 10 to ja mam w domu od cholery. 25 na pewno mam jedna, test bodajze CHECK & GO z Rossmana jakies nowe i chyba 3 zwykle paskowe allegrowe.

reklama
lilly ta 10 mialas Bobo Test tak ?? U mnie na innym watku kolezanka drugi dzien z rzedu robi 25 i drugi dzien z rzedu ma bladziochy - cos w tym jest ! :-) a ten 'wlasciwy' - szczesliwy to tez Bobo ? :happy:

matik Slonce, 10 robilam, ale no mowie Ci. Rano zasikalam, i na poczatku nic, po 10-15 minutach zaczela pojawiac sie delikatna blado na prawde blado rozowa krecha, no ale mowie - omamy jakies mam i poszlam do pracy. A po przyjsciu do domu kiedy tescior juz wyschniety mialam wrazenie ze i krecha wyschla i mniej widoczna niz przedtem :wściekła/y: W przyciemnionym swietle widac ja od razu nawet teraz, w jasnym nie ma szans. Czary jakies ? a moze po prostu test felerny i tyle .

Ostatnia edycja:
Dopiero co wróciłam, nie doczytałam ale fotkę musiałam obejrzeć :-D

Nuuuśka, widzę kreseczkę! Niestety po dłuższym czasie barwnik spływa na brzegi i stąd taki efekt, ja jestem pewna, że to ciąża tylko teraz zaciskam kciuki by to była zdrowa i silna ciąża, naprawdę czuję, że jutro ujrzysz wyraźniejszy cień, poproszę wtedy o świeżą fotkę świeżego testu :-)

Nuśka najwazniejsze zeby @ nie przyszla! A test mialam jakis zwykly 20 czy 25 nie pamietam nazwy, a kolejnego dnia czy dwa dni pozniej powtarzalam polecanym bobo testem ale nie 10 tylko tez 20 lub 25. Zawsze rownoczesnie testowalam allegrowa 10 i jak juz pisalam mialam wrazenie ze jest na nich jeszcze wiekszy bladzioch niz na tych mniej czulych aptecznych. Ale nie ma sie co nakrecac, jutro zatestuj a my trzymamy &&&&&&&&&&& z calych sil!

Zakrecona &&&&& za Twoja owulke!

u mnie 10 bobo-test nie wyszedł (nawet nie miałam tej kontrolnej kreski, kompletnie nic się nie pojawiło), a miałam też dwie 25, jedną tą allegrową co dodają do testów owu (ja używalam tych samych co Ty, więc pewnie i gratisowe testy ciążowe te same miałyśmy) i drugą jakiś ups-test z drogerii. i obie 25 mi wyszly tego dnia, ta drogeryjna była mocniejsza niż ta z allegro, ale obie widoczne:tak:

piranha wszystko bedzie zalezalo od tempki - jak nie spadnie - sikam. Jak poleci to nawet nie bede marnowac testa. To zabarwienie kolo 'drugiej' kreski to wynik mojego 'cudowania' na zywo test jest czysciutki, a druga krecha widoczna ale tylko w podciemnionym swietle, w jasnym no musisz na prawde wzrok wytezyc :wściekła/y: Ale zakladajac ze jutro nie poleci, sikac na 10 czy 25 ? Co lepsze ? Najchetniej to wyslalabym Ci ten test kurierem zebys widziala :-D

elmus tak, to najwazniejsze. Nie ma co panikowac, ani sie nakrecac, bo co ma byc to bedzie. Ma byc cosiek to bedzie - nie, to nadejdzie wstretna :tak: Ciekawe jak jest z tymi testami, niby wieksza czulosc, a czesto gesto gorszej jakosci od tych z mniejsza czuloscia.

lilly aaaaa to Ci ciekawe, ze firmowy nie wyszedl :rolleyes: No ale kazda z Nas jest inna i na kazda dziala co innego. Ja w sumie firmowe - sklepowe robilam wczesniej zaraz na poczatku staran, Teraz tylko allegrowe mam i jeden z Rossmana. Oj oby jutro przynioslo dobre wiesci ! :)

reklama
Nuska aaaa &&&&&&&&&&& mega i dmucham na wykres zeby ta tempka juz nie spadła. Ja tez widze bladziocha. No musiałam sie odezwac po takich informacjach.

Noi gratuluje nowym zafasolkowanym i czekam na super wiesci.

Ja w poniedziałek wyjmuje krazek, potem wkładam kolejny na 3 tygodnie i postanowiłam ze po wyjeciu kolejnego nie wkladam juz i zaczynam obserwacje swojego cyklu i delikatna dietka dziewczynkowa bo musze schudnac nieco, potem wlacze suplementy i dzialamy. Normalnie jestem taka podekscytowana i wskocze na Nuskowej liscie z oczekujacych na starajace :-D:rofl2:

Do góry