reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiraa musialam niestety test przyciemnic na maxa bo wszedzie w domu jasne swiatlo w ktorym kompletnie nic nie widac :dry: wyostrzylam jak sie dalo, no i powstalo cos, czego w sumie i tak prawie nie widac. Ale jak Ł. po pokazaniu GDZIE ma paczec zobaczyl ze cos jest ale ' no prawie nie widoczne' to juz plus :-D nawet jak to nie to,to znowu sie chlop czegos nauczyl.
Swoja droga teraz poszedl biegac !! :szok:normalny ????? nienormalny jak Bozie kocham !!

lilly hahaha kochana moja :-D !! No tak, zaklecia + wypedzanie @ + chuchanie moze cos da w koncu :rofl2: a Ty 10 mialas tez allegrowe czy sklepowe ? aaaa sklepowe dobrze pamietam ??

elmus a 25 mialas kochana konkretnej marki czy wsio jedno jakie ? 10 to ja mam w domu od cholery. 25 na pewno mam jedna, test bodajze CHECK & GO z Rossmana jakies nowe i chyba 3 zwykle paskowe allegrowe.

reklama
lilly ta 10 mialas Bobo Test tak ?? U mnie na innym watku kolezanka drugi dzien z rzedu robi 25 i drugi dzien z rzedu ma bladziochy - cos w tym jest ! :-) a ten 'wlasciwy' - szczesliwy to tez Bobo ? :happy:

matik Slonce, 10 robilam, ale no mowie Ci. Rano zasikalam, i na poczatku nic, po 10-15 minutach zaczela pojawiac sie delikatna blado na prawde blado rozowa krecha, no ale mowie - omamy jakies mam i poszlam do pracy. A po przyjsciu do domu kiedy tescior juz wyschniety mialam wrazenie ze i krecha wyschla i mniej widoczna niz przedtem :wściekła/y: W przyciemnionym swietle widac ja od razu nawet teraz, w jasnym nie ma szans. Czary jakies ? a moze po prostu test felerny i tyle .

Ostatnia edycja:
Dopiero co wróciłam, nie doczytałam ale fotkę musiałam obejrzeć :-D

Nuuuśka, widzę kreseczkę! Niestety po dłuższym czasie barwnik spływa na brzegi i stąd taki efekt, ja jestem pewna, że to ciąża tylko teraz zaciskam kciuki by to była zdrowa i silna ciąża, naprawdę czuję, że jutro ujrzysz wyraźniejszy cień, poproszę wtedy o świeżą fotkę świeżego testu :-)

Nuśka najwazniejsze zeby @ nie przyszla! A test mialam jakis zwykly 20 czy 25 nie pamietam nazwy, a kolejnego dnia czy dwa dni pozniej powtarzalam polecanym bobo testem ale nie 10 tylko tez 20 lub 25. Zawsze rownoczesnie testowalam allegrowa 10 i jak juz pisalam mialam wrazenie ze jest na nich jeszcze wiekszy bladzioch niz na tych mniej czulych aptecznych. Ale nie ma sie co nakrecac, jutro zatestuj a my trzymamy &&&&&&&&&&& z calych sil!

Zakrecona &&&&& za Twoja owulke!

u mnie 10 bobo-test nie wyszedł (nawet nie miałam tej kontrolnej kreski, kompletnie nic się nie pojawiło), a miałam też dwie 25, jedną tą allegrową co dodają do testów owu (ja używalam tych samych co Ty, więc pewnie i gratisowe testy ciążowe te same miałyśmy) i drugą jakiś ups-test z drogerii. i obie 25 mi wyszly tego dnia, ta drogeryjna była mocniejsza niż ta z allegro, ale obie widoczne:tak:

piranha wszystko bedzie zalezalo od tempki - jak nie spadnie - sikam. Jak poleci to nawet nie bede marnowac testa. To zabarwienie kolo 'drugiej' kreski to wynik mojego 'cudowania' na zywo test jest czysciutki, a druga krecha widoczna ale tylko w podciemnionym swietle, w jasnym no musisz na prawde wzrok wytezyc :wściekła/y: Ale zakladajac ze jutro nie poleci, sikac na 10 czy 25 ? Co lepsze ? Najchetniej to wyslalabym Ci ten test kurierem zebys widziala :-D

elmus tak, to najwazniejsze. Nie ma co panikowac, ani sie nakrecac, bo co ma byc to bedzie. Ma byc cosiek to bedzie - nie, to nadejdzie wstretna :tak: Ciekawe jak jest z tymi testami, niby wieksza czulosc, a czesto gesto gorszej jakosci od tych z mniejsza czuloscia.

lilly aaaaa to Ci ciekawe, ze firmowy nie wyszedl :rolleyes: No ale kazda z Nas jest inna i na kazda dziala co innego. Ja w sumie firmowe - sklepowe robilam wczesniej zaraz na poczatku staran, Teraz tylko allegrowe mam i jeden z Rossmana. Oj oby jutro przynioslo dobre wiesci ! :)

reklama
Nuska aaaa &&&&&&&&&&& mega i dmucham na wykres zeby ta tempka juz nie spadła. Ja tez widze bladziocha. No musiałam sie odezwac po takich informacjach.

Noi gratuluje nowym zafasolkowanym i czekam na super wiesci.

Ja w poniedziałek wyjmuje krazek, potem wkładam kolejny na 3 tygodnie i postanowiłam ze po wyjeciu kolejnego nie wkladam juz i zaczynam obserwacje swojego cyklu i delikatna dietka dziewczynkowa bo musze schudnac nieco, potem wlacze suplementy i dzialamy. Normalnie jestem taka podekscytowana i wskocze na Nuskowej liscie z oczekujacych na starajace :-D:rofl2:

Do góry