reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry :D

Ja tylko na chwilke. Zle dzis spalam, pare razy sie budzilam, nie wiem czemu w koncu podobno przy deszczu sie lepiej spi :confused: W nocy bolalo mnie podbrzusze, musze chyba dzis kupic nospe bo pobolewa mnie nadal.Ale oglaszam nowy rekord Nuśki : Dzis termometr pokazal 36,93:-) moze byc troche zaburzona, ale nawet z tych zaburzonych najwyzsza :wściekła/y:

marchew mnie dzis w nocy chyba w takim razie cos sie wkrecalo w brzuch :wściekła/y: bolalo mnie podbrzusze, troche klulo, balam sie lezec na brzuchu, ale tak z reguly spie, no i tak mi minela noc....na wierceniu sie, a spalam malo :zawstydzona/y:

maggie panny sa najlepsze :D mowie oczywiscie o znakach zodiaku :)

Uciekam dziewczynki, jedziemy do tego ortodonty z Ola.

Lili piękna beta :-) Gratuluję jeszcze raz :tak:
Niuśko no na prawdę piękna tempka życzę Ci kochana szczęśliwego zakończenia tego dziwnego cyklu :-)

A mi dziś tempka spadła 36,66 ale tak nie najniżej ale wygląda że jeszcze jutro 1 niska i będzie 6 niższych tak czy nie jak Wam się wydaje? czy jednak nie na owu?

http://

Ostatnia edycja:
Hello!

Nuuuska, rozumiem doskonale ....ale ciężko się nie nakręcać widząc taki wykres :-), wykrakałam Ci mega wzrost :-D Co do tych serduszek w FL, niby nie ma przeciwwskazań u zdrowej osoby ale np. przy IVF zalecana jest wstrzemięźliwość, zapisywany jest też nawet Relanium na rozluźnienie mięśni by zagnieżdżający się zarodek miał jak najwięcej szans. W czasie orgazmu do krwi trafia jednak powodująca skurcze oksytocyna ale w zdrowym organizmie nie stanowi to problemu.

Kiraa, ja bym chyba nie czekała, prolaktyna zaburza wydzielanie LH i FSH i stąd owulki mogą być niepełnowartościowe a potem ciałka żółte niewydolne.

lilly, beta mega wysoka, albo dzidzia zagnieździła się bardzo wcześnie albo może podwójne szczęście Ciebie dopadło :-) Sprawdzasz przyrost?

Marchew, to zapewne była implantacja gdyż testy wychodzą pozytywne zazwyczaj właśnie 3 dni później, u mnie też tak było :-)

Matik, jeśli pik był wczoraj to owulka będzie pewnie dziś a jutro tempka podskoczy. Wcale nie musi być 6 niskich w porównaniu do innych w FF tempek, chodzi po prostu o 6 tempek przed poowoluacyjnym skokiem a one są niższe jak te w FL.

Hej. Ale mi się dziś płaczek zalaczyl. Przeczuwak że coś jest nie tak, czuje się inaczej niż parę dni temu. Beta nie wchodzi już dziś w grę, a jutrnie robią wyników. Więc muszę czekać do czwartku na wizytę.

no widzisz Piraniu czyli starania jednak muszą być oki i jednak nie odpuszczę bo i tak będę się łudzić więc pełną parą ;-) do ok 16dc bo kto wie czy to owu tak się nie przeciągnie

http://enpr.pl/7133

mamakaja co Ty opowiadasz co się dzieje? dlaczego?

Ostatnia edycja:
reklama
Ale żeście zdjeciami sypnęły. Ja się na zdjęcie Dorci nie załapałam, ale może jeszcze kiedyś los się do mnie uśmiechnie. :-)

Zakręcona, jakie masz włosy! Zazdroszczę jak nie wiem co. :-D W ogóle śliczna jesteś, co tam będę się ograniczać. ;-)
Gorgusiu, Twój synek, to sama słodycz, a Ty taka kruszynka się wydajesz.
Mamakaja, co Ty? Głowa do góry. Wszystko jest dobrze. Odgoń złe myśli i uśmiechnij się.
Nuska, ale wystrzał! Oczy masz nieziemskie. :-)

Do góry