reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, mega kciuki za wyniki! A może sprawdź jutro progesteron i zobaczymy jak wartościowa była ta owulka? Lepiej byłoby dziś ale jutrzejszy wynik też wiele powie. A kiedy wyniki tamtych posiewów? Dobrze, że zwiększyłaś naprzemiennie dawkę Euthyroxu, mojej siostrze wyszło TSH 3 z kawałkiem i wczoraj się chwaliła, jak bardzo pomógł jej Euthyrox 25 i że czuje się teraz wulkanem energii.

Matik, teraz widzę wykres, dzień piku LH to najpłodniejszy dzień cyklu więc warto wtedy serduszkować :-)

reklama
Kochane, szczęka mi opadła, lasencje z Was wszystkich!! :tak::tak:Prześliczne kobitki i co kolejna to młodsza ślicznotka!:tak:

Nuśka i Ł. się załapał na forumowe zdjęcia ale on też na bardzo starego nie wygląda, oboje nastolatki!! :-)a Ty jakie masz oczy, łaaaa:tak:
to cała jesteś pokolczykowana? ja kiedyś chciałam sobie zrobić kolczyki w policzkach, takie jakby dołeczki, ale potem ubzdurało mi się że mam ca pulchne policzki i będą wyglądały jak jakieś pypcie a nie dołeczki...

zakręcona, ale włosy, dlaczego mi bozia takich nie dała, boskie są!!:-)

mamakaja, ja jestem z 7 września, jak przejrzałam kalkulatory to wyszedł mi termin na 29 września, pożyjemy zobaczymy;-)

Piraniu, jesteś w końcu :-)Ty kochana we mnie wierzyłaś nawet jak ja już stwierdzałam kilkukrotnie, że du*a z tego cyklu

anias, ja mam hopla na punkcie tych bransoletek w ogóle na punkcie biżuterii:-)

piranha kochana nie chce robic progesteronu, nie chce sie nakrecac. W przyszlym cyklu pewnie bede do tego inaczej podchodzic, ale nie chce wariowac z badaniami bo potem tylko niepotrzebnie sie denerwuje.
Poza tym jutro kochana jedziemy rano z Ola do ortodonty, i nie wiem ile tam Nam zejdzie. posiewow jeszcze nie mialam robionych :blink:pisalam, ze gin kazala pokazac sie po pojawieniu sie @ bo pewnie sadzila, ze ten cykl rzeczywiscie bezowulacyjny to i szybko sie skonczy. Moze przejde sie do Niej w przyszla srode, teraz tydzien urlopu i chce odpoczac, przede wszystkim psychicznie :blink: Mysle ze wiesz o co mi chodzi.
Euthyrox zdecydowalam sie brac naprzemiennie, bo przeciez lekarz rodzinny rece rozlozyl, sam nie wiedzial dlaczego po powiekszeniu dawki zamiast malec poszlow gore, wiec dawke zwiekszylam na taka i zobaczymy co bedzie. Przetrwam jeszcze ten miesac, a potem wierze ze endo pomoze. Na pewno wezme swieze tsh i mysle, ze zrobie t3 i t4 zeby mial jakis odnosnik bo bez tego nic mi nie powie na pierwsze wizycie, a chcialabym zeby podjal jakies sensowne leczenie. No i ciekawa jestem przede wszystkim tego jak sie zapatrzy na nasze starania...moze akurat okaze sie dobrym specjalista, tesciowa mowila, ze bardzo ich chwala w szpitalu.
A jak z serduchami teraz, w tym czasie ? czy sa one w ogole wskazane, w okresie kiedy moze choc oczywiscie nie musi dojsc do implantacji ? :happy2:

lilly masz urodzinki 7 wrzesnia ?????? super !! ja tez !! :-)
Co do okoloczykowania hahaha nie no co Ty :p mam kolczyki w uszach, w jezyku i pod ustami :blink: i chyba wystarczy, nie chcialabym z siebie zrobic wieszaka ani swiecacej papugi bo nadmiar tez nie jest fajny. A tak wydaje mi sie jest znosnie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie lasencje, pieknosci forumkowe
dopiero wrocilam z pracy, slizgalam sie krystian:cool:
przelecialam wiec migiem choc troche odpowiem, bo polowe juz zapomnialam :cool2:

Nuska
sliczna mloda dziewczynusia z ciebie :-) oczeta mega, moja Mum ma tez takie... Mi bozia dala troche ciemniejsze, Twoja polowka i Olka super
:-)

Dorcia
A ja sobie Ciebie w wersji blond wyobrazalam :-) ale jjak ktos juz tu napisal bije cieplo od Ciebie

gorgusia i synus
bardzo podobno do siebie:-)

zakretka
sliczna fota w skoku rozkroku :cool2:

lilly GRATuLACJe !!! Super kochana zaciskam kciuki

piranju
tsh mam ok, zastanawiam sie nad dostinexem. Czy poczekac jeszcze z jeden cykl?? Czy nie ma po co czekac?

matik
sliczne jamniory i sliczne imiona, a ze Ty tak nie mozesz zaczworaczyc, oby to byl ten cykl

oczy niebieskie
tez pomyslalam ze Mucha musiala nas czytac, a moze piranja smsuje z nia???????!!!! Nie wiedzac o tym? Hm... Ciekawe jak jej i Cipkowej sie udalo? Hm... Jak myslicie

Ostatnia edycja:
Zakrecia

sliczne bransoletki, Ty to zdolniacha jestes :-)

jakie Wy wszystkie mlode i piekne i zdolne, tylko babcia Kira niedlugo siwizna sie pokryje ...:cool2:
Tak sobie mysle, ze fajnie pewno jest miec tak wczesnie- tzn dla mnie tak wczesnie jest 20-25l, a nie jak ja.... Hm ale coz zrobic, do 40 stki bede sie starac o drugie... I mam nadzieje ze mi sie kiedys uda.
Dzis juz mi sie zbiera na @, mysle ze jutro bedzie.. Testy nie pokazuja dwoch kresek, bynajmniej w czasie w jakim trzeba je odczytac, bo potem wszystko inne sie nie liczy...

fajnie bylo zobaczyc Was prawie jak w realu

jesli Anna Mucha jest lub czyta nasze wskazowki i bywala na naszym forum, prosimy sie odezwac, coby do tabelki Piranja ja wpisala :-):-):-)

Nusia, nie wierzę, jesteśmy z tego samego dnia?? ale super!!!:-):-):-)

kiraa, kochana, Ty mi tu nie babciuj, my młode jesteśmy, a na siwiznę jest teraz tyle farb, ja od lat farbuję i w związku z tym nie widzę żadnych siwych, mnie za to martwią kurze łapki w kącikach oczu, będę zbierać na botox :-D

Lilly
najpierw zbieraj na pieluchy :-)

jak sie czujesz? Przypomnisz jakie byly staranka, dieta? Supl? O ktorej masz wynik jutro?&&&&&

hahaha, ja wierzę jeszcze w Twoją tempkę i jej podskoczenie, więc jak coś zbieramy razem!!:-)

wszystko o starankach i dietowo-suplementacyjnych sprawach napiszę jutro. czuję się naprawdę dobrze, od jakichś 3 dni czuję tylko takie hmm jakby lekkie ciągnięcie w podbrzuszu, ale to tylko jak mi się przypomni żeby się zastanawiać czy coś czuję i czy coś mnie pobolewa;-)no i piersi czuję jakby były dwa razy cięższe niż zawsze, za to humor też od kilku dni rewelacja, aż dziwne, bo ja nerwus i choleryk jestem i raz dwa potrafi mnie byle co z równowagi wyprowadzić, ale tez tak samo szybko wracam do normy:-D

Nuuuśka, Lilly a mój synuś z 06.09 :-)
Lilly to super że masz dobry nastrój, bo kobieta w ciąży powinna być zadowolona :-)
Wszystkie super laski jesteście jesteście, oczywiście ja z doskoku bo nie mam ostatnio czasu, ciągle coś biegam i załatwiam a życie leci
Dorcia załatwiłaś coś ?
Kiraa ja też siwe mam ale mam pasemka blond to dobrze kryją
Gorgusia kciuki za jutrzejszy dzień !!
Dobrej nocy wszystkim !!!

reklama
Nuska - u mnie możesz zobaczyć na wykresie, że spadku implantacyjnego nie było... a mogę dokładnie powiedzieć kiedy implantacja miała miejsce bo ją poczułam :p dziwne to ale poczułam jak mi się coś jakby wkręciło ;p chyba pozytywny test 3 dni później wyszedł :)

Do góry