piranha kochana nie chce robic progesteronu, nie chce sie nakrecac. W przyszlym cyklu pewnie bede do tego inaczej podchodzic, ale nie chce wariowac z badaniami bo potem tylko niepotrzebnie sie denerwuje.
Poza tym jutro kochana jedziemy rano z Ola do ortodonty, i nie wiem ile tam Nam zejdzie. posiewow jeszcze nie mialam robionych
pisalam, ze gin kazala pokazac sie po pojawieniu sie @ bo pewnie sadzila, ze ten cykl rzeczywiscie bezowulacyjny to i szybko sie skonczy. Moze przejde sie do Niej w przyszla srode, teraz tydzien urlopu i chce odpoczac, przede wszystkim psychicznie
Mysle ze wiesz o co mi chodzi.
Euthyrox zdecydowalam sie brac naprzemiennie, bo przeciez lekarz rodzinny rece rozlozyl, sam nie wiedzial dlaczego po powiekszeniu dawki zamiast malec poszlow gore, wiec dawke zwiekszylam na taka i zobaczymy co bedzie. Przetrwam jeszcze ten miesac, a potem wierze ze endo pomoze. Na pewno wezme swieze tsh i mysle, ze zrobie t3 i t4 zeby mial jakis odnosnik bo bez tego nic mi nie powie na pierwsze wizycie, a chcialabym zeby podjal jakies sensowne leczenie. No i ciekawa jestem przede wszystkim tego jak sie zapatrzy na nasze starania...moze akurat okaze sie dobrym specjalista, tesciowa mowila, ze bardzo ich chwala w szpitalu.
A jak z serduchami teraz, w tym czasie ? czy sa one w ogole wskazane, w okresie kiedy moze choc oczywiscie nie musi dojsc do implantacji ?
lilly masz urodzinki 7 wrzesnia ?????? super !! ja tez !! :-)
Co do okoloczykowania hahaha nie no co Ty
mam kolczyki w uszach, w jezyku i pod ustami
i chyba wystarczy, nie chcialabym z siebie zrobic wieszaka ani swiecacej papugi bo nadmiar tez nie jest fajny. A tak wydaje mi sie jest znosnie