reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej hej wróciłam ze szkolenia więc jestem. :-D

Piranha ok to w piątek zrobię te badania. Wiesz nie wiem dokładnie ile mi się utrzymuje ten lh ale chyba długo, bo przed chwilką zrobiłam test i nadal są dwie kreski grube (teraz testy mam 25) temp. spadła. Dzis na zajęciach około godziny 14 czułam takie ciągnięcie, pobolewanie w jajnikach to sobie myślę, że może to owu, ale test nadal pozytywny. Nie wiem co jest grane. Może tak być??? A KAjunia w każedj pozycji urocza, :-D

Nuska bo przyjadę i dupsko przetrzepię za te siusiaki:laugh2: Jak będzie czwarty w domu to oszleję. Hehe nie zartuję, pokocham najmocniej jak tylko będzie można.:tak:

Dorcia wspaniale, że jesteś i humor dopisuje oby tak dalej, będzie dobrze!!!!

MAtik ja też mam problemy z wychwyceniem owu, ale nauczymy się. Mamy przecież Piranhę:tak:

Ja odżyłam. Mój mąż ma teraz rewolucje żołądkowe. Musiał nas ten rotawirus przetrzepać. Oby tylko dzieciaki nie zachorowały. Także do boju z dietą i suplementami. Nie poddam się. Ale badania swoją drogą. Jak chcę być w ciąży to nie mogę jej zacząć z anemią:tak:

Klaudia cudowne wieści. Bardzo ładne imię dla córy.

BUziaki dla wszystkich

reklama
anias, pytałam bo ja bóle podbrzusza (takie bardzo charakterystyczne i trudne do opisania :-)), najsilniejsze przy poruszaniu się i siadaniu mam podczas owulacji, testy lepiej robić o ile tempki nie potwierdziły owulki.

Reszty nie doczytałam, wklejam jeszcze zrobioną przed chwilą fotkę jak Kaja wspina się po Hemnesach po wodę :-)

Zobacz załącznik 604851

Witam Was Kochane Kobietki :) Tak się melduję raz do czasu, podczytuje to i owo, bo przecież nadrobić Was to bym musiała dzień i noc czytać :)
Piranhu doczytałam że Krzyś już nie chce chodzić do przedszkola, szkoda troszkę, ale Ty wiesz co dla niego najlepsze :) Mój też wiele razy mówił- żę głupio, że nudno, nie brał udziału w żadnych przedstawieniach, próbach, nie chodził na teatrzyki- Pani z nim zostawała w sali, bo On jest z tych anty imprezowych :p ale w tym roku zaskakuje nawet Panie :) wystapił nawet na Finale WOSP w Domu Kultury :) teraz jest jedynie problem jak ciągle choruje i długo nie chodzi - wtedy znów się zaczyna - " ale ja nie chce iść ", a jak dojdziemy to mu przechodzi:)

Nuuska Ty się tu mobilizuj i ma być dobrze :) Ja tu kibicuje od samego początku, aż mi już kciuki drętwieją :) A co do tatuaży to mi się marzy taki koło klatki piersiowej, taki z boku, taki koło szyji hahah.. no nie umiem wytłumaczyć :p zamroczona jestem grypą :p już bym miała ale młody znów mi sprawił świeta w szpitalu :)

Ana87 A co u Ciebie ?? Będą jakieś staranka? Bo niestety nie jestem w stanie nadrobić tylu stron...

Elmo a Ty już nie długo będziesz tulić synusia :) Ale to zleciało szybciutko :)

Piraniu ale tez masz taki bol jakbys miala zakwasy przy jajnikach? i tylko jak spinasz brzuch, jak np. lezysz i wstajesz albo chcesz zakaszlec albo jak kichasz to tak brzuch sie spina, wiesz o co mi chodzi?
Temperatur nie mierze, termometr mi sie zbil :/

i jeszcze jedno Jak moj M jest przeziebiony (znowu:/), bierze aspiryne i teraflu bral..to lepiej odlozyc starania co?

Piraniu nie widze teraz ja drugiej fotki..

milla TFU TFU TFU zaplulam komputer ale wyplulam :-D Ja tam jestem zdania ze jak bylo Ci dane trzy siusiaczki urodzic to moze i czwarty pisany :D Ale oczywiscie trzymam mocno &&& za corcie TY wiesz :* !!

airfix e tam ja rozumiem !! Chcesz miec tatuaz z boku klatki piersiowej kolo szyi - przeca wszystko jasne :-D Mnie tez sie marzy na plecach, dokladnie na lezwiach ale to juz bylby .....czwarty !! :rofl2:
Mam juz nawet wzor ;D
A udac to sie musi, no pewnie ze musi, w koncu ile to mozna razy ??? Weszlam w nowy rok z pokreconym cyklem, moze Bog da, zebym wychodzila juz w dwupaku :-)

anias to ja juz nie przeszkadzam idz ogladac !! Swoja droga, czytam i czytam o tym Waszym serialu i dalej nie wiem co to jest :wściekła/y:

piranha hah widze zdjecie widze !!!!!:D :D za to anias nie widzi :laugh2:

Nuuuska no, chociaż Ty kumata jesteś :p Bo innym jak nie pokaże o które miejsce chodzi to się patrzą jak na czubka na mnie hahah Ja chce napis mieć :) Wybrałam dwa, tylko jeden za długi, klatko-szyji by mi brakło hahah

Ja w tym cyklu miałam swoja ovu- nie podkręcaną CLO :D Ale przy peknieciu pęcherzyka chodziłam z bolu po ścianach ;) Ciekawe co będzie do sierpnia.. oby się udało :)

Za wszystkie trzymam kciuki &&&& :) W lutym pasowałoby mi zacząć brać znów suplementy chyba ... ;) Czy z dieta mogę się wstrzymać do maja? ( w sierpniu starania ), bo kurcze serki, nabiał, mleko itp mnie ostatnio o wymioty przyprawiają :) i jak pomysle że mam sie znów tym żywić to szkoda gadać ... na razie objadam się do oporu ziemniakami i pomidorową hahah bo potem juz w odstawke pujdą :)

anias, a teraz widać? :-)

Co do tego bólu to ciężko mi go opisać ale raczej nigdy mi się nie skojarzył z zakwasami mięśni, raczej nie jest to spinanie się ale uczucie jakby ktoś nadmuchał tam w środku balon i ten balon cisnął na otrzewną i resztę wnętrzności ;-), najsilniej jest to odczuwane przy ruchach, zwłaszcza siadaniu i wstawaniu. Faktycznie lepiej starania odłożyć, pech z tymi choróbskami :-(

Nuuuśka, hahaha, archiwum X z tymi załącznikami :-) Ja mam kolczyki a tatuażu niestety nie, niestety dlatego bo zawsze chciałam takowy mieć :-) Ja tam liczę na dwupak za tydzień :-), trójpak czy czteropak też mile widziany :-D

Milla, owu pasuje mi właśnie dziś więc bardzo prawdopodobne, że ten ból na nią wskazywał :tak: Dużo zdrówka dla M i trzymam kciuki by nikt się nie zaraził.

Airfix, dzięki kochana, żałuję, że się tak stało ale jakoś intuicja mi podpowiadała by z tym przedszkolem odpuścić. Wielkie brawa dla Twojego synka, zuch chłopak! :-)

Ostatnia edycja:
Nuśka, to mocno się chłopak obraził, toż to juz 20 godzina...
hihihihi, szybkie łącze? kurcze, to jak dasz radę wepchnąć teściora do kabla to dawaj:-D
już masz 3 tatuaże? ja dopiero jeden, ale pomysł na kolejne już są :tak:

a tak na poważnie kochane, muszę zobaczyć czy mam w ogóle jakąś 10, bo pamiętam że do testów owulacyjnych allegrowych było cos dołączane ale to chyba 25 były

anias, to zostałaś ładnie wmanewrowana w bliźniaki;-)

Milla, niech mąż zdrowieje i nie waży się dzieciaczków zarażać;-)

Piraniu, powtarzam się, Kaja jest boska:tak:

reklama
Do góry