reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
vviedźma - tak strasznie mi przykro... wróć do nas jak tylko będziesz gotowa... tulę mocno...trzymaj się kochana...
Nuuśka ooo to trzymam kciuki !!! Faktycznie poniedziałek pełen nerwów miałaś !!! Już wiesz dlaczego ja nie lubię poniedziałków ! Choć dzisiejszy zaliczam do udanych...odebraliśmy mebelki
Ty to chyba z Krystian umówiłaś się na to jajeczkowanie ???
Za Was obie kobity Wy moje trzymam kciuki....baaaardzo mooooocno !!!
Witam nową koleżankę....Katrina jesteśmy ten sam rocznik :-)
Matik Olusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kiraa zdróweczka !!!
Olusia CZEKAMY !!!
Ty to chyba z Krystian umówiłaś się na to jajeczkowanie ???
Za Was obie kobity Wy moje trzymam kciuki....baaaardzo mooooocno !!!
Witam nową koleżankę....Katrina jesteśmy ten sam rocznik :-)
Matik Olusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kiraa zdróweczka !!!
Olusia CZEKAMY !!!
Ostatnia edycja:
Dorcia no wlasnie dzis doszlysmy do wniosku z Aga ze chyba bedziemy jednak razem jajeczkowac a co za mebelki kupowaliscie ??? Gdzie ??? :-)
kiraa znowu Cie wzielo chorobsko ??? kurcze zdrowka dla Was !!! :*
anias nie mam poprzedniego wykresu, ale tak, wynik miescil sie w normie, tam bodajze bylo dla I fazy chyba od 11-250 a ja miala 26,00 z tego co pamietam Wydaje mi sie, ze u Ciebie troszke moze byc za niski, ale tu niech wypowie sie Nasz fachowiec
piranha zrobilam testa przed chwila, jak Ci pisalam i sama zobacz :-)
Chyba teraz rownie dobrze zaaranzowalysmy serducha, co myslisz ? choc moze musimy pozostac przy 1 serduchu w 7dc, a potem 11 to wtedy wstrzelimy sie 100% ale chyba jestesmy na dobrej drodze
Spijcie dobrze dziewczynki :*
kiraa znowu Cie wzielo chorobsko ??? kurcze zdrowka dla Was !!! :*
anias nie mam poprzedniego wykresu, ale tak, wynik miescil sie w normie, tam bodajze bylo dla I fazy chyba od 11-250 a ja miala 26,00 z tego co pamietam Wydaje mi sie, ze u Ciebie troszke moze byc za niski, ale tu niech wypowie sie Nasz fachowiec
piranha zrobilam testa przed chwila, jak Ci pisalam i sama zobacz :-)
Chyba teraz rownie dobrze zaaranzowalysmy serducha, co myslisz ? choc moze musimy pozostac przy 1 serduchu w 7dc, a potem 11 to wtedy wstrzelimy sie 100% ale chyba jestesmy na dobrej drodze
Spijcie dobrze dziewczynki :*
Załączniki
zakrecona
Nuuuska powiem Ci ze duzo kobiet panikuje jak widzi policje na drodze pezypomnialo mi sie jak jakis czas tenu gosciu przyszedł do nas i plakal ze smiechu bo w garażu pakowal cos do bagaznika i nie zamknął i wyjechal a klapa sie zlozyla :-)
Takich sytuacji to mnóstwo jest nawet kiedys u nas 2 pracowników na malym parkingu zaliczyli czolowke rozpedzeni :-/ i to jeszcze autami klientów :-/
Kiraa zdrówka:-)
Olusia no.właśnie czekamy...
Takich sytuacji to mnóstwo jest nawet kiedys u nas 2 pracowników na malym parkingu zaliczyli czolowke rozpedzeni :-/ i to jeszcze autami klientów :-/
Kiraa zdrówka:-)
Olusia no.właśnie czekamy...
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Chyba zwariuje, jeszcze nie mam wyniku.... chyba oszaleje....
Ostatnio mialam szybciej wynik bo mialam robiony w piatek i pewnie mniej pracy mialy panie... a dzis wtorek moze wiecej hmmm... juz chyba sobie tak to tlumacze....
Ostatnio mialam szybciej wynik bo mialam robiony w piatek i pewnie mniej pracy mialy panie... a dzis wtorek moze wiecej hmmm... juz chyba sobie tak to tlumacze....
maggie2205
Fan(ka)
Olusia wchodzę i zaglądam a Ty nadal bez wyniku, myślę że to czekanie coś oznacza, trzymam kciuki :-)
Krystian, Nuuśka ten cykl będzie Wasz !!!
Dobrej nocy wszystkim, padam po ciężkim dniu
Krystian, Nuuśka ten cykl będzie Wasz !!!
Dobrej nocy wszystkim, padam po ciężkim dniu
reklama
Ana87
Hej Dziewczyny mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie
cały czas Was podczytuje i staram się być z Wami na bieżąco, chociaż czasami jest ciężko
Viedźma- przykro mi kochana trzymaj się choć wiem że to nie jest proste:-(
Gorgusia- również gratuluje :-)
Nuśśśka- cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i za wszystkie STARACZKI&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia- będzie dobrze &&&&&&&&&&&
Dorcia- co tam u Ciebie Kochana:-) ??????:*********
czytam Was i zbieram doświadczenia jakby tu............ córę począć w przyszłości nieznanej chociaż siusiaczka też będę kochać nad życie:*********
u mnie jakoś tak się wszystko uspokoiło jak skończyłam planowanie. po poronieniu miesiączka się trochę stabilizuje.
nie wiem czy któraś z Was mnie poprze , jednak doszłam do wniosku że gdy będę w ciąży to wszyscy w koło dowiedzą się dopiero w 4 miesiącu , na pewno nie wcześniej................................
pozdrawiam serdecznie Wszystkie dziewczyny
Kaudia- opisz starania proszę, zbieram wszystkie informacje no i gratuuuuuluje Córy
cały czas Was podczytuje i staram się być z Wami na bieżąco, chociaż czasami jest ciężko
Viedźma- przykro mi kochana trzymaj się choć wiem że to nie jest proste:-(
Gorgusia- również gratuluje :-)
Nuśśśka- cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i za wszystkie STARACZKI&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia- będzie dobrze &&&&&&&&&&&
Dorcia- co tam u Ciebie Kochana:-) ??????:*********
czytam Was i zbieram doświadczenia jakby tu............ córę począć w przyszłości nieznanej chociaż siusiaczka też będę kochać nad życie:*********
u mnie jakoś tak się wszystko uspokoiło jak skończyłam planowanie. po poronieniu miesiączka się trochę stabilizuje.
nie wiem czy któraś z Was mnie poprze , jednak doszłam do wniosku że gdy będę w ciąży to wszyscy w koło dowiedzą się dopiero w 4 miesiącu , na pewno nie wcześniej................................
pozdrawiam serdecznie Wszystkie dziewczyny
Kaudia- opisz starania proszę, zbieram wszystkie informacje no i gratuuuuuluje Córy
Podziel się: