reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kuuurde ale sie dzialo, co za poniedzialek :eek:

ja w domu, chora dalej,Mlody goraczka 40 st prawie, ciekawe jaka noc mnie czeka.....

reklama
Nuuśka ooo to trzymam kciuki !!! Faktycznie poniedziałek pełen nerwów miałaś !!! Już wiesz dlaczego ja nie lubię poniedziałków ! Choć dzisiejszy zaliczam do udanych...odebraliśmy mebelki :-D
Ty to chyba z Krystian umówiłaś się na to jajeczkowanie ???
Za Was obie kobity Wy moje trzymam kciuki....baaaardzo mooooocno !!!

Witam nową koleżankę....Katrina jesteśmy ten sam rocznik :-)

Matik Olusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kiraa zdróweczka !!!

Olusia CZEKAMY !!!

Ostatnia edycja:
Dorcia no wlasnie dzis doszlysmy do wniosku z Aga ze chyba bedziemy jednak razem jajeczkowac :-D:-p a co za mebelki kupowaliscie ??? Gdzie ??? :-)

kiraa znowu Cie wzielo chorobsko ??? kurcze :no: zdrowka dla Was !!! :*

anias nie mam poprzedniego wykresu, ale tak, wynik miescil sie w normie, tam bodajze bylo dla I fazy chyba od 11-250 a ja miala 26,00 z tego co pamietam :blink: Wydaje mi sie, ze u Ciebie troszke moze byc za niski, ale tu niech wypowie sie Nasz fachowiec :tak:

piranha zrobilam testa przed chwila, jak Ci pisalam i sama zobacz :-)
Chyba teraz rownie dobrze zaaranzowalysmy serducha, co myslisz ? choc moze musimy pozostac przy 1 serduchu w 7dc, a potem 11 to wtedy wstrzelimy sie 100% :wściekła/y:ale chyba jestesmy na dobrej drodze :blink:
20131202143.jpg

Spijcie dobrze dziewczynki :*

Załączniki

• 20131202143.jpg
    20131202143.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 37
Nuuuska powiem Ci ze duzo kobiet panikuje jak widzi policje na drodze :-D pezypomnialo mi sie jak jakis czas tenu gosciu przyszedł do nas i plakal ze smiechu bo w garażu pakowal cos do bagaznika i nie zamknął i wyjechal a klapa sie zlozyla :-)
Takich sytuacji to mnóstwo jest nawet kiedys u nas 2 pracowników na malym parkingu zaliczyli czolowke rozpedzeni :-/ i to jeszcze autami klientów :-/

Kiraa zdrówka:-)

Olusia no.właśnie czekamy...

Ostatnia edycja:
Dzieki wszystkim za zyczenia zdrowka ... Oby bylo lepiej :happy2:

zakrecona
padlam ze smiechu, sorrki

nuska piekna owu bedzie jutro, to wy z Kristian chyba bliziaki albo czworaczki wygodujecie :-)

olusia
czekamyyyyyyy

Chyba zwariuje, jeszcze nie mam wyniku.... chyba oszaleje.... :oo:

Ostatnio mialam szybciej wynik bo mialam robiony w piatek i pewnie mniej pracy mialy panie... a dzis wtorek moze wiecej hmmm... juz chyba sobie tak to tlumacze....

reklama
Hej Dziewczyny:) mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie:)
cały czas Was podczytuje i staram się być z Wami na bieżąco, chociaż czasami jest ciężko:(
Viedźma- przykro mi kochana:( trzymaj się choć wiem że to nie jest proste:-(
Gorgusia- również gratuluje :-)
Nuśśśka- cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i za wszystkie STARACZKI&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia- będzie dobrze &&&&&&&&&&&
Dorcia- co tam u Ciebie Kochana:-) ??????:*********

czytam Was i zbieram doświadczenia jakby tu............ córę począć w przyszłości nieznanej:):) chociaż siusiaczka też będę kochać nad życie:*********

u mnie jakoś tak się wszystko uspokoiło jak skończyłam planowanie. po poronieniu miesiączka się trochę stabilizuje.
nie wiem czy któraś z Was mnie poprze , jednak doszłam do wniosku że gdy będę w ciąży to wszyscy w koło dowiedzą się dopiero w 4 miesiącu , na pewno nie wcześniej................................

pozdrawiam serdecznie Wszystkie dziewczyny
Kaudia- opisz starania proszę, zbieram wszystkie informacje :) no i gratuuuuuluje Córy:):):)

Do góry