katrina witaj i rozgosc sie
zakrecona oj a jaki ja dzis mialam zapierdziel ...szok
Juz pisze co po usg - a wiec tak pecherzyk ma dzis
25,1x17,5mm endometrium okolo 8mm wiec bez rewelacji niestety
Pecherzyk jest na granicy pekniecia, ale zeby byla pewnosc ze peknie, gin wypisala mi dzis Pregnyl 1000jd, ktory mialam sobie zaaplikowac jutro, ale za rada
piranhi zrobilam to dzis, w sumie to przed chwila bo dopiero wrocilismy do domu. A co sie dzialo do tego czasu - SZKODA GADAC !! Wyobrazcie sobie ze u mnie w aptece nie bylo pregnylu, mogli zamowic, ale bylby dopiero na jutro rano, wiec postanowilam, ze zjemy szybko obiad i pojezdzimy po okolicznych aptekach i moze akurat uda sie dzis gdzies go kupic. Ledwo wyjechalismy z domu, korek. No coz, w koncu to 16.00 wiec nie bylo sie co dziwic - pomyslalam. Stoimy dobre 5 minut juz a tu nagle BUCH i cos w tyl uderza. Zatrzymujemy samochod, wychodzimy, a tu sie okazuje ze 4 auta na sobie
Idiotka ktora nie wiem czy slepa, czy gadala przez telefon nie wychamowala i wjechala w kobiete,ktora stala przed Nia, ale sila uderzenia byla tak duza, ze ta walnela w faceta ktory byl przed Nia, a ten w Nas. Szok. 2h stracilismy na czekaniu na policje i spisaniu protokolu, na szczescie auto nie ucierpialo, na zderzaku sa drobne rysy, ale bedziemy dzwonic do ubezpieczalni i starac sie mimo wszystko o zwrocenie kosztow naprawy. Znalazlam w koncu w miedzyczasie chodzac na piechote po osiedlu apteke, ktora sprowadzila mi lek na 19.00, no ale jako ze mielismy jeszcze godzine w zapasie, mowie - to pojedzmy do sklepu bo Oli chcialo sie siku, a do domu juz nie bylo co wracac na chwile. W sklepie parking podziemny - platny. ok mowie, idziemy dalej okazuje sie ze wc tez platne, wiec powiedzialam zeby sie wypchali i pojedziemy gdzie indziej. No i jak w koncu udalo Nam sie wyjechac to przejezdzajac kolo przystanku autobusowego prawie zostalismy zmiazdzeni przez autobus ktory kur** nie wiem juz czy Nas nie widzial, czy co, ale mowie Wam mam dosc !!
Oficjalnie wiec informuje ze nienawidze poniedzialkow i wiecej z domu nie wychodze po pracy w Nie !
matik no to piekna temperatura kochana !! :* mam nadzieje, ze w koncu ujrzysz upragnione | | :* a w ogole bo chyba nie doczytalas, Ty widzialas w sobote moj wykres ??? Bo my tu juz debatowalysmy nad tym z piranha z moze byc zapisala zdjecie jak widzialas i wkleila, bo mnie niestety wszystko sie w sobote zawiesilo i szlak trafil wykres
krystian powielam Twoje zdanie dzisiejsze - razem zajdziemy w ciaze :* <3
olusia o ktorej bedziesz miala wyniki betki ???