reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
VViedźma przykro mi bardzo :-( Tule Cię mocno ale w życiu jest wiele niesprawiedliwości Trzymaj się ciepło wiem że nic na tą chwilę nie jest w stanie Cię pocieszyć

Krystiamartin trzymam, trzymam mocno zaciśnięte:-)

Gorgusia gratuluje :-) a co do bólu mojego to oby, oby..;-)

Katrina Witaj kochana, dobrze trafiłaś

Matik ja muszę się Wam pochwalić że nigdy w życiu nie paliłam a tym bardziej żadnych narkotyków nie próbowałam. Wydaje mi się że to przez moich rodziców, którzy palili papierosy i mnie wogóle nie ciągneło .A muszę Wam powidzieć że w gimnazjum czy liceum większa poło klasy paliła. Twarda byłam i nikt nie był mnie w stanie namówić
Matik mojej siostrze rok temu wyszedł płód z pępowina a od 3 miesięcy jest szczęśliwą mamusia i u Ciebie też tak będzie :) MI wyszło ludzie serce ;-)

Olusia czekamy na dobre wieści Już niedługo :)

Elmo pewnie, że nie mogę się doczekać :-) Mój K też :-D jeszcze tydzień poczekamy. & i -- nałapałam a dla Ciebie słońce dużo zdrówka

Dorcia to mocno trzymaj kciuki :-)

Piranha no ja mam nadzieję żę Wiemy co to oznacza hehe oby to było małe serduszko na które czekamy :-)

Nuuuska jak tam po USG ?

Ale miałam zapierdziel dzisiaj w pracy :wściekła/y: Kocham poniedziałki a tym bardziej po urlopie Milion maili i spraw do załawienia bleee Ale na poprawienie humoru zrobiłam naleśniki z serem Mniam :-)

katrina witaj i rozgosc sie :)

zakrecona oj a jaki ja dzis mialam zapierdziel ...szok:szok: Juz pisze co po usg - a wiec tak pecherzyk ma dzis 25,1x17,5mm endometrium okolo 8mm wiec bez rewelacji niestety :dry: Pecherzyk jest na granicy pekniecia, ale zeby byla pewnosc ze peknie, gin wypisala mi dzis Pregnyl 1000jd, ktory mialam sobie zaaplikowac jutro, ale za rada piranhi zrobilam to dzis, w sumie to przed chwila bo dopiero wrocilismy do domu. A co sie dzialo do tego czasu - SZKODA GADAC !! Wyobrazcie sobie ze u mnie w aptece nie bylo pregnylu, mogli zamowic, ale bylby dopiero na jutro rano, wiec postanowilam, ze zjemy szybko obiad i pojezdzimy po okolicznych aptekach i moze akurat uda sie dzis gdzies go kupic. Ledwo wyjechalismy z domu, korek. No coz, w koncu to 16.00 wiec nie bylo sie co dziwic - pomyslalam. Stoimy dobre 5 minut juz a tu nagle BUCH i cos w tyl uderza. Zatrzymujemy samochod, wychodzimy, a tu sie okazuje ze 4 auta na sobie :no: Idiotka ktora nie wiem czy slepa, czy gadala przez telefon nie wychamowala i wjechala w kobiete,ktora stala przed Nia, ale sila uderzenia byla tak duza, ze ta walnela w faceta ktory byl przed Nia, a ten w Nas. Szok. 2h stracilismy na czekaniu na policje i spisaniu protokolu, na szczescie auto nie ucierpialo, na zderzaku sa drobne rysy, ale bedziemy dzwonic do ubezpieczalni i starac sie mimo wszystko o zwrocenie kosztow naprawy. Znalazlam w koncu w miedzyczasie chodzac na piechote po osiedlu apteke, ktora sprowadzila mi lek na 19.00, no ale jako ze mielismy jeszcze godzine w zapasie, mowie - to pojedzmy do sklepu bo Oli chcialo sie siku, a do domu juz nie bylo co wracac na chwile. W sklepie parking podziemny - platny. ok mowie, idziemy dalej okazuje sie ze wc tez platne, wiec powiedzialam zeby sie wypchali i pojedziemy gdzie indziej. No i jak w koncu udalo Nam sie wyjechac to przejezdzajac kolo przystanku autobusowego prawie zostalismy zmiazdzeni przez autobus ktory kur** nie wiem juz czy Nas nie widzial, czy co, ale mowie Wam mam dosc !! :angry:Oficjalnie wiec informuje ze nienawidze poniedzialkow i wiecej z domu nie wychodze po pracy w Nie !

matik no to piekna temperatura kochana !! :* mam nadzieje, ze w koncu ujrzysz upragnione | | :* a w ogole bo chyba nie doczytalas, Ty widzialas w sobote moj wykres ??? Bo my tu juz debatowalysmy nad tym z piranha z moze byc zapisala zdjecie jak widzialas i wkleila, bo mnie niestety wszystko sie w sobote zawiesilo i szlak trafil wykres :dry:

krystian powielam Twoje zdanie dzisiejsze - razem zajdziemy w ciaze :* <3

olusia o ktorej bedziesz miala wyniki betki ???

Ostatnia edycja:
Nuuska uuu to rzeczywiście pechowy poniedziałek ale jak to mówią już wykorzystałaś pecha na cały miesiąc i teraz będzie już tylko lepiej i będą wymarzone II kreseczki. Dobrze że to tylko niegrożna kolizja i że Wam się nic nie stało A jeśli chodzi o kierowców autobusów to niestety oni bardzo rzadko zwracają uwagę wyjeźdzając z przystanu i tym samym włączając się do ruchu

Ja pracuje w salonie i serwisie samochodowym i powiem Ci, że dzisiaj przyjechała babka na szkodę (ma prawko od kilku miesięcy) i na światłach staneła policja za nią i ta biedna w padła w taką panikę, że zamiast jedynki wbiła wsteczny i przywaliła w policje :-)

Mega &&& za pęcherzyk i staranka

Ostatnia edycja:
Wiedzma :*.

Nuska niezly mialas dzien, ale ja w sumie tez nie lepszy :( odebralam czesc wynikow i du**. Powiedz mi bo Ty chyba bralas Clo prawda? A dlaczego dokladnie? Mialas moze robione badanie estradiolu?

Piranha Slonce gdzie jestes? :(

Nie mam jeszcze wynikow... czekam na nie jak na zbawienie.... mam juz stracha jak nie wiem co.... maja mi wyniki przeslac na poczte....

krystian oby twoje przeczucia sie sprawdzily jak 6 lat temu:tak:

Matik tez nigdy nie palilam ani trawki, ani nic.... nawet kawy nie pijam:-)

anias tak kochana, mialam badany estradiol w 3 dc miesiac temu. CLO przepisala mi lekarka po to tylko,ze wydawalo jej sie, ze dzieki temu zajde w ciaze , a efekt byl taki ze strasznie pochrzanilo mi cykl, wytworzylo sie za wiele pecherzykow, czego efektem do tej pory wydaje mi sie, ze CLO spowodowalo u mnie brak owulacji w tym cyklu w ktorym go bralam. Mysle, ze branie go musi byc na prawde przemyslane, bo mi ginekolog zalecila branie po 1 tabletce dziennie, gdzie kolezanka bioraz taka dawke, przestymulowala sie w ciagu jednego cyklu,ja bralam 1/2tabletki i na obydwu jajnikach mialam po okolo 15 pecherzykow :no:

zakrecona hahahaha :-D nie no ale to nie ma sie co smiac, na prawde biedna kobiecina. Ja tez jestem panikara wiec na pewno zrobilabym to samo :-D

reklama
Nuska a dobry wyszedl Ci ten estradiol? Bo u mnie porazka wynik tylko 15. Juz teraz wiem skad tak niskie libido u mnie..:/ jestem podlamana..:( czekam na Piranhe co mi powie..

Do góry