reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia masz racje.... tez nie porafie tego zrozumiec... czemu tak sie dzieje? te co pija, cpaja, chleja i bog wiec co robia jeszcze maja bez problemu, nawet nie zdążą pomyslec a juz sa w ciazy... jeszcze maja i to po kilka dzieci i sa te dzieci zdrowe, jednym slowem rozmrazaja sie jak kroliki a my? brak slow na to wszystko co sie dzieje!! nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem !! tez pamietam ten moment jak poronilam... doslownie jakas masakra !!

reklama
hej na tylko na sekundke !!

Dorcia kochanie, nie mialam czasu w pracy w ogole zajrzec bo caly dzien z szefem w gabinecie siedzialam !!! :eek::eek: a z pracy prosto na usg lecialam.
Juz jestem po !

gorgusia gratuluje !! :) nudnej ciazy !!:*

vviedźma ale co sie stalo ?????????????????????????? no nie wierze kochana...:-:)-(przeciez wszystko bylo w porzadku !!! kur** jakie to wszystko niesprawiedliwe :no:

Jak wroce napisze co na usg, bo teraz lece szukac pregnyl-u , ginka przepisala na pekniecie pechola a nie ma go w aptece kolo mnie :dry:

Vviedźma, tak mi przykro. Miałam nadzieję, że to będzie dzień tylko dobrych wiadomości...
Gorgusia, gratuluję.
Olusiu, mocno zaciskam i czekam do 20. Taki ból jak na @ może się pojawić w okolicy spodziewanej @. I to ciepło też pamiętam. Mocno Ci Kochana kibicuję.
Matik, co u Ciebie?
Katirina, witam. :-) Wszystkie marzenia są do spełnienia. Przygotuj się i do dzieła.

Viedzma
zadne slowa nie pomoga, ale jestesmy sercem z Toba.... Pamietam jak stracilam mojego Aniolka ..... Ahhh

Katrina
witaj kochana, do booojuuuuuu staruszko :-):no:

Nuska
daj pecholowi w leb, niech peka..

Gorgusia

gratulki, wrzuc cykl

Olusia
czekamy do 20 stej, zaciskam kciuki kochana...

reklama
Do góry