reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam,

Krystianmartin kciuki trzymam caly czas za szczesliwy monitoring:)

Nusia za Ciebie tez kciuki za wizyte:)

Ja dzisiaj odbieram czesc wynikow hormonow po 16 i juz sie zaczynam denerwowac..

reklama
anias...nie denerwuj się ...będzie dobrze !!! Mówię Ci !!! Trzymam kciuki tak mocno jak tylko potrafię !!! Odezwij się po 16 jak będziesz mogła !

Nuka
mocno trzymam kciuki za owu,

bede sie umawiac do gina zobacze kiedy kaze mi przyjsc....

olusia daj znac

gorgusia, moze pdczekaj jeszcze dzien dwa, albo idz na bete...

czy ktos mi pomoze z tym mierzeniem pH :cool2:

:-) hej dziewczynki! :tak: dzisiaj ważny dzień dla wielu z nas!

Olusia
:-) spodziewam się tylko dobrych wiadomości dzisiaj i wysokiej bety życzę!!

Krystian martin :rofl2: jak tam szpitalny klimat? :-) mocno mocno wierze że po okiem lekarza uda się tym razem!! Trzymam za to kciuki! :happy2: a jak to się ma do strategii planowania płci? Bo lekarz pewnie najlepszy moment wskaże,czyli najbliżej owulki. Będziecie celować w O+12?

Marcheweczka :tak: ale przystojniacha! :happy2: ciesze się że wszystko dobrze przebiega! I daj znać jak po wizycie u polskiego lekarza. A mam jeszcze pytanie...czy u Ciebie termin ciąży z usg pokrywa się z terminem OM? :dry: u mnie jest aż 2 tyg różnicy. Mam nadzieje że się to z czasem wyrówna...

Nuśka :tak: pomyślnych wiadomości z usg życze! Dobrze że dzisiaj przypada,będzie wiadomo jak tam jajeczka się garną do roboty:-D

gorgusia ;-) ja nic nie chce mówić...ale samo się ciśnie na usta... :-) bladzioch to ciąża!!!! :cool2: to z autopsji wiem:-D.

araki :-( ale się biedna strachu najadłaś... Plamienia są stresujące na każdym etapie ciąży. Ja też miałam na początku,i wiem co czujesz. :happy2: odpoczywaj jak najwięcej,i bądź dobrej myśli.

Doooorcia!! :dry::-p Ty weź nie świruj z tym fochem!! :-) Ciebie się kobieto nie da zapomnieć,nawet jakby się chciało:-D. ;-):-) eee...to taki mały żarcik. :-) ściskam mocno w pasie,i obiecuje częściej.....czytać,hehe.

No i w końcu ja....dzisiaj wizyta na którą czekałam z niecierpliwością ponad tydzień. :blink: mam nadzieje że usłysze same dobre wiadomości! Dam znać!!

Witam
za wszystkie staraczki trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nie pisze ale podczytuje Was co dziennie.........
Chciałabym Wam wszystkim sie pochwalic że na 100% będzie córeczka i zdrowa tak powiedział lekarz:-)
Jaka ja jestem szczęśliwa:-):-):-):-):-):-):-):-)
Życze żeby wszystkim sie udało

Hej hej słonecznie!
VViedźma ty wzięłabyś założyła sobie suwaczek ciążowy.
Gorgusia idź na betkę i będziesz miała jasność a mąż się tak niecierpliwi pozytywnie? Bo nie zrozumiałam.
Krystian jak tam SPA&WELLNESS?
Nuuśka daj znać jak tam pęcherzyk.
Dorcia, Nuśka dajcie znać jak tam Krystian.
Ja już zaliczyłam przychodnię państwową, byłam po skierowanie do diabetologa. Zdziwiłam się bo było dwoje ludzi na krzyż a zwykle w poniedziałki zatrzęsienie chorych było. Oczywiście na skierowanie z prywatnego gabinetu nie ma szans na wizytę u diabetologa na nfz więc...
Poradnia o 10.30 trzymajcie kciuki. Ok pędzę coś małego szamnąć bo już 2 godziny minęły od śniadania.
Buźki.

Dziewczyny - trzymam kciuki za potrzebujace - Olusiu, Krystianmartin, Nuska, Vviedzma. &&&&&

Gdusia, czlowiek zawsze ma cos do powiedzenia. Chocby - jak dlugo planujesz, co planujesz, czy masz juz jakies dzieciaczki, skad jestes. No pytan mozna mnozyc. :-)
Gorgusia, bladzioch to ciaza! Ja gratuluje serdecznie
Araki, to pewnie strachu sie najadlas. Mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko bedzie w porzadku.
Klaudia, gratulacje!
Oczy niebieskie, a nie mozesz sobie zalatwic skierowania od lekarza pierwszego kontaktu? Wyniki badan przeciez masz.

I jeszcze mam pytanko może się orientujecie, czy można słodzić stevią gdy jest stwierdzona cukrzyca? I jak ona smakuje?
Macy HAJ!

Ostatnia edycja:
reklama
araki uwazaj na siebie kochana prosze !!! mam nadzieje. ze te plamienia to tylko jednorazowy incydent byl :tak:

dorcia sloneczko wychodzi wiec mam nadzieje, ze dzien mimo wszystko bedzie udany :tak: Dam Ci znac od razu po usg jak tam Nasze endo utylo !! :-) A jak Ty sie czujesz ??

anias, kiraa, oczy niebieskie dziekuje za kciuki :* !! na pewno napisze zaraz po wizycie po sama jestem ciekawa jak to wszystko sie potoczy,oby pecherzyk nie byl juz zbyt duzy :-(

vviedźma ja mam nadzieje, ze chociaz jedno jajeczko ruszy z pelna para do pracy !! :-)

Do góry