reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Babeczki
Jak ja kocham powrót po urlopie:-( jestem od 7 w pracy i dopiero teraz udalo mi sie isc na śniadanie i na Inke Dzis mam caly dzień z zestawieniami,raportami za listopad

Wieczorem Was doczytam bo teraz tak na szybkiego

Klaudia Gratuluję Jak sie ciesze ze marzenia sie spelniaja :-*

Dziewczyny co to moze byc takie rwanie w pachwinie (po tej stronie gdzie byl pecherzyk) i delikatne klucie w okolicy jajnika?

Milego dnia i za wszystkie mega &&&&&&&

reklama
Hej babeczki. Wyspałam sie ale przez ten mega katar jakas oklapnieta jestem. Krystian myslami jestem z Toba! Oby wszystko bylo po Twojej mysli, powodzenia! Klaudia mega gratulacje! Wiem jak sie cieszysz, super :) Nuśka &&&& za owulkę! Powodzenia. Gorgusia GRATULUJĘ! Mezem sie nie przejmuj, faceci tacy sa niestety, kij im w oko ;) Zakrecona pewnie juz nie mozesz doczekac sie testowania :) Bardzo chce zeby Ci sie udalo &&&&&&&& Oczy niebieskie ja stosowałam stevie do slodzenia caly okres planowania synka czyli ok. m-ce. Herbata smakuje jak z cukrem pudrem, nie specjalnie mi to smakowalo ale do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic. Przynajmniej majac swiadowosc ze to tylko na krotka mete. Ty juz pewnie po wizycie, daj znac jak tam. Ja dopiero sniadanie zjadlam i przegryzlam serniczkiem od tesciowej :D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za potrzebujacych i moc fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elmo, dużo zdrówka dla Ciebie. Widzę, że masz ten sam problem, który ja miewam z moją przeglądarką - znika edycja tekstu a wszystko zlewa się w jedną całość ;-)

Elmo, u mnie tak się dzieje raz na jakiś czas, znika m.in. cały pasek edycji, pomaga tylko przeinstalowanie przeglądarki niestety (miałam Mozilla FireFox). Po ostatnim razie zdenerwowałam się i zmieniłam na Google Chrome, czekam czy znów tak się stanie po jakimś czasie ;-)

Hej dziewczyny nie miałam neta ponad 2 tyg. A z tel to jakoś mi nie pasuje czytac BB. Wypadłam z obiegu kompletnie. Nie nadrobię Was bo jeszcze mój mały anginę przechodzi. Skąd on ją przywlókł?? U nas wszyscy byli zdrowi a tu bach temperatura 39 C. Myślałam, że to trzydniówka bo ogólnie nic mu nie dolegało nawet apetyt miał. No trudno trzeba jakoś to przetrwać.
Przeczytała tylko że Klaudii się udało. GRATULACJE!!! Błagam napisz jak wyglądały Twoje starania. Ja już mam wszystko skompletowane tylko zacząć stosować, z dietę chyba będzie najgorzej:-( Trzymajcie się papa

Milla zdróweczka dla synusia !!!

Elmo WITAJ kochanieńka ... i zdróweczka życzę !

Zakręcona...ale ładny wykresik !!! Trzymam kciuki aby to kłucie było implantacją !!! &&&&&&&

Krystianmartin
... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuśka j
ak tam w pracy ???

Klaudia
aleee suuuper :-) az mie sie buzia smieje.... :-) Mozesz wkleic swoj szczesliwy wykres i opis staranek?

Piranju
wlasnie tez tak mysle, ze te kropelki wody zostaja na mierniku i wtedy ten drugi pomiar jest zawyzony przez wode.... W KCl moczylam... Czy moczyc miedzy pomiarami zawsze czy jak? Czymierzyc tylko raz.... Zaraz chce sobie zaaplikowac replens i zobaczyc ile dni bedzie mi trzymal... Przed, czyli w tej chwili mam pH 4,6, a moczu 5,4, chyba nie jest zle?!??.?
Starania o coreczke, kochana.. :cool2: Wykres wkleje... Biore w tym cyklu Clo, pisalam juz, ze moje poprzednie dwie ciaze byly zawsze po Clo, bez Clo nie wychodzilo. Mimo ze wszystko bylo niby ok? I od dzis jeszcze 2 tabl Castagnusa....

tak bym chciala zeby mi sie udalo, tak bym chciala zeby nam wszystkim sie tu udalo.... Ahhhh:cool:

Zrobiłam betę i progesteron. Po 15 wyniki.

Zakręcona- oby te bóle i ciągnięcia to była wprowadzka :)

Nuśka &&&&

Olcia czekam i &&&&

Wszystkim Wam bardzo dziękuję!

Właśnie dla mojego m to tylko dwie kreski....dla mnie to dziecko.....

reklama
Do góry