reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, tak, to Kaja była :-), najpierw gadała, potem przyszła poprzytulać a potem mi buziaki w usta dawała, słodziak z niej choć diabełek również ;-) Duphaston jest w jednej postaci (to ten z Twojego linka :-)), są to tabletki 10 mg (zawierające dydrogesteron), zazwyczaj 20 sztuk w opakowaniu, ja łykałam od 2 dpo w dawce 2x1 więc dobrze by było, gdybyś miała 2 opakowania na wypadek ciąży :-) Co do mięśniaka to te małe naprawdę potrafią się często wchłonąć, będzie dobrze, zobaczysz! Dzieciaczki już zdrowe na szczęście (pewnie do kolejnej wizyty Krzysia w przedszkolu), synek w poniedziałek idzie dopiero 3 raz do przedszkola, mam nadzieję, że frekwencja mu się poprawi :-) Strasznie jestem ciekawa Twojego dzisiejszego testu i poniedziałkowego USG.

Ostatnia edycja:
reklama
Niebieskie oczy śliczny synuś.
Piranha, maggie dziękuję czuje się dobrze, już jestem w domu. Ale wróciłam taka blada że mąż dziwnie sięna mnie patrzy. W szpitalu tylko rozchorować się można. dzisiaj jak zasnę to nie wiem kiedy wstanę bo padnięta jestem jakbym w polu robiła.

elmo ale to leci od poniedziałku już zaczynamy 30 sty tydzień.Już niedługo będziemy tulić nasze skarby. Ja też czekam do 25 stycznia a potem zero oszczędzania, wielkie sprzątnie chaty i codziennie sex na przyspieszenie porodu.hehe
daria styczniów ka już urodziła, łał, to chyba trochę za wcześnie, a w ktorym tygodniu? dzieciątko 2,4 to faktycznie duże. Ja syna urodziłam w 36 tyg o wadze 2,6. Co do poduszki to ja miałam taki klin i był spoko, przy ulewaniu bardzo pomocny, co do śpiworków to ja nie używałam i teraz tez nie kupiłam.
macy trzymaj sie cieplutko, fajnie ze przestało wreszcie padać:):-)

Piranho, nie ma już szans na listopad, @ w drodze :tak:
Twoja Mycha prześliczna, te oczy!
Daria, od śpiworków wolę kocyk lub kołderkę. Miałam jeden śpiworek i dzieciom było w nim za gorąco, podchodził im jakoś pod szyję, nie miały szans, zeby się od niego uwolnić jak było za gorąco. Nie polecam.

Ostatnia edycja:
anette dlatego ja lubieten do polowy nic ci nie podchodzi jedynie do paszek moze dalej nie ma jak ani za goraca ani za zimno na noc jeszcze kocykiem okrywalam :)a tu jak polozna zobaczy ze dziecko pod kołdra czy czymś przykryte zaraz kazanie dostaniesz;/ wiec jak wiedzialam ze przyjdzie to dziecko do spiworka i po problemie chociaz na dwor tez fajny patent

ewelin w 35 tygodniu byla :)

pirahna kaja ma wloski jak colin tylko jemu sie kreca z tylu i boku a z przodu ma tak dluga grzywe ze znów muszę mu obciąć bo mu do oczu wchodzi ;/ ale bardzo podobna jet do brata a krzys jaki juz duzy:)

Babeczki NIE MAM MOCY !!! Normalnie cały dzień bym spała !!!

Piranha co za cudeńka .... jaka Kaja słodka...a Krzyś to już prawdziwy kawaler !!! Naprawdę cudne masz dzieciaczki...masz kochana profil FB ? Jak na razie to tylko po dzieciach mogę sobie wyobrazić jak możesz wyglądać ! Bo kobieta o tak wielkim serduchu musi być śliczna !

Olusia czekam z niecierpliwością na wynik...jak wszystkie kobiałki tu na forum !!! ZACISKAM MOOOCNO KCIUKI !!!

Nuuśka w zeszłym tygodniu poprasowałam zaległą kupę prania...teraz rośnie kolejna sterta !
Oj babo jak ja mocno za Ciebie trzymam kciuki !!! &&&&&&&&&&&

Cześć babki :happy:

Marchewka :-) super wieści. A jak młody się już po kulkach skrobie,to na 200% chłop!!!:-D:-D:-D.
A ile ma wzrostu,i jakie tętno? :happy: pytam na zaś bo będe porównywać pi x oko jak będe na tym etapie. :-) a sprawdzałaś jakieś przesądy na sobie,np.test z sody,albo cuś?

Oczy niebieskie :-) żyje i rosssne....znaczy mój bębenek:dry: na wieczór to już na 4 m-c wyglądam. No i czekam na poniedziałkową wizyte. :rofl2: ale cudeńko tam nosisz! Myśmy przy córce tyle kasiory dali za 3D i ani jednego fajnego ujęcia nie mamy:crazy:jakiś niedorobiony lekarz robił,albo mu nie zależało zbytnio.

Nuśka :szok: ale pęcherzyk wystartował!!! :-) teraz tylko endo podtuczyć i do dzieła! :rofl2: znowu będą emocje! ;-) trzymam kciuki za udany cykl. I nanoś temp z samego rana,bo inaczej monitor zgryze z niecierpliwości:laugh2:

Olusia też czakam na pozytywny wynik:tak:

reklama
Do góry