reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry Wszystkim Kochanym Babeczka :-)

Olusia gdzie sie podziewasz? My tu czekamy na dobre wieści :-)

Uuu ja dzisiaj po 8 dniach urlopu ide do pracy i to jeszcze na inwentaryzacje:-/ choć o tyle dobrze ze jak co roku nie licze tylko klepie dane do kompa ;-) później tylko oczka bola a niechcialoby mi sie tych wszystkich części itp liczyć

Piranhu mam prosbe czy jak bys znalazla chwilę to lukniesz na moj.wykres? Zastanowiam sie czy to dobrze ze od owulacji temperatura jest na tym samym poziomie czy nie? A szczerze nie znam sie i wczoraj w necie przeglądalam wykresy i
wydaje mi sie ze jest ok alw wole sie Ciebie spytać:-)

MIŁEGO DNIA :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

Olusia, mam nadzieję, że już świętujesz :-)

Daria, Kai zazwyczaj też się kręcą z tyłu i z boku, z przodu na taki "czub" przez dwa "wirki" z tyłu :-D Nie wiem czy jej spinać te włoski czy podcinać na grzywkę ;-)

Dorcia, niby profil mam założony ale tylko tyle, że wpisałam tam kiedyś adres i imię :-D, na razie nie mam tam żadnych zdjęć, tekstów i nie korzystam, trzeba będzie to zmienić :-) Dziękuję kochana za to co napisałaś :-* :-* :-* Może wyda się to śmieszne ale ja w ogóle nie mam swoich zdjęć, cały czas fotografuję dzieciaki (jak znajdę chwilkę) a mój M w ogóle nie czuje potrzeby robienia zdjęć (szkoda bo czas tak szybko ucieka a to taka fajna pamiątka jest) ;-), muszę zacząć jakieś robic bo kiedyś dzieci będą chciały pooglądać fotki mamusi i tatusia a tu zonk :-) Wstawiam na chwilę fotkę ze ślubu - po lewej ja a po prawej siostra bliźniaczka, to mój naturalny kolor włosów więc dzieciaczki mają tatusiowe włoski :-)

Zobacz załącznik 596665

Nuuuśka
, jak dzisiejszy test? :-)

Kiraa, ja mojego nie wtajemniczałam za mocno bo robiłby mi na przekór :-D, teraz temat traktuje bardzo poważnie i sam mnie namawia by książkę napisać :-D

zakręcona
, tempka ładna, wysoka a to najważniejsze :tak:, wykres mógł Ci wychodzić płaski o tych godzinach co mierzyłaś a chwilę potem mógł być wyrzut estrogenu czy progesteronu i tempka mogła poszybować w górę lub w dół. Kiedy testujesz? :-)

Marchew WITAJ !!! I zaglądaj do nas częściej , co !!???

Nuuśka Krystianmartin Maggie WITAJCIEN BABY !!!
Witam Was wszystkie !!!

Wiedźma a Ty co...zapomniałaś już o mnie...strzelam focha !!! Nie ładnie tak rzadko koleżanki odwiedzać...nieładnie :baffled:

Zakręcona ....ja w inwentaryzacji to lubiłam...przerwy i picie kawki ! :-p Trzymam kciuki ...niech dniówka szybko przeleci !

Piranha pewnie nie uwierzysz ale dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam !!! Śliczna buzia, ciemne włosy i ten ciepły wyraz twarzy !!! Tak wygląda moja Dobra Dusza !!! Śliczna jesteś ... teraz widać że Kaja i Krzyś urodę mają po mamusi !!! DUŻA BUŹKA ....jak dzisiaj się czujesz ?
Masz rację co do robienia fotek...czas tak szybko leci że warto uwiecznić każdą chwilkę. Ja jak urodziła się Młoda kupiłam kamerkę...i teraz kiedy oglądamy jak była maleńka, jak zaczynała chodzić czy jak śpiewała mając półtora roczku jest ubaw po pachy ! A i swój poród też mam nagrany...oglądałam go kilka razy i zawsze beczę jak głupia ! Taka to cudowna chwila była !

Olusia kochana odezwij się....jestem z Tobą całym serduchem !!! I czekamy na wynik !

Kiraa pytasz co na suplementy mój M ? Jak podstawiłam mu suplementy....zapytał tylko czy mu cyce nie urosną a jajca nie odpadną ... łykał wszystko zgodnie z planem ....ale ja musiałam mu "szykować porcję":laugh2:
Nie miał nic przeciwko stawaniu na głowie "po" i innych cudów.
Pamiętam że miał jakieś "ale" co do sody...ale dlaczego ? Nie pamiętam !
Sex na zawołanie nawet mu odpowiadał...częstotliwość współżycia wzrosła więc to mu się bardzo podobało ! I był w niebo wzięty kiedy dowiedział się że im więcej mojego szczytowania tym lepiej ( na chłopca orgazm wskazany). Więc ogólnie współpraca była !

Ostatnia edycja:
Witam Babeczki. :-)

Olusiu, mam nadzieję, że się odezwiesz...
Piranha, śliczna z Ciebie dziewczyna. :tak:
Maggie, północna część IT.

Miłego dnia wszystkim. U nas pada śnieg. :-)

hej hej :)*

piranha po uslyszeniu Ciebie wczoraj, jak jeszcze powiedzialas ze jestes brunetka, to tak wlasnie sobie Ciebie wyobrazilam !!:-) Sliczna, usmiechnieta i cieszaca sie z kazdego dnia.Ale przede wszystkim bardzo bardzo dobra, kochana i pomocna w kazdej sytuacji i o kazdej porze. Taka mamusia to prawdziwy skarb :* !!
Dzis jeszcze testu nie robilam, bo tak z rana to wynik bylby zafalszowany, ale zrobie okolo 11 i dam znac :* Czekamy na pik ! :-) a wykres znowu sie stracil :baffled: znowu jakis blad na stronie maja. Dzisiejsza temp.36,19

macy dziekuje :*

Dorcia dzien dobry kochana :* mam nadzieje, ze wyspana i ze pogoda u Ciebie ladniejsza niz u mnie :zawstydzona/y: bo u Nas leje od wczorajszego wieczoru.

zakrecona ja w to wierze, Ty w to wierzysz, wiec musi byc dobrze :blink:

kiraa pytalas o CLO wczoraj, czemu tak nagle zaczelas je brac ? U mnie tez zostalo zalecone, ale nie wezme go nigdy wiecej raczej juz, bo owulacje mam swoja ladna, a CLO strasznie rozjechalo mi cykl kiedy go bralam. No i tak, kazdy cykl musi byc dokladnie monitorowany, dlatego tez u mnie teraz tyle usg, bo ginka jest swiecie przekonana ze je biore, i ze pecherzyk gigant w takim dc u mnie, to wlasnie zasluga CLO :rofl2:
Kochana podaj mi termin kolejnej @ :)

GRUDZIEŃ 2013

Annette - czekamy na potwierdzenie ( 1 cykl starań )

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ .12 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuśka kochanie Ty moje...wiem...wiem że mnie kochasz !!! Miłość jest odwzajemniona oczywiście !!! Co u Ciebie ? Jak się ma Olcia , jak Ł ? Miała córcia już zabawę andrzejkową ?
Jak kocaki ?
U nas w Delikatesy Centrum jest super promocja na tabletki do zmywarki
Tabletki do zmywarki Finish Quantum 20 z Niemiec (3752801806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tabletki do zmywarek FINISH All in One 28 lemon (3753140849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
takie dwa opakowania za 25.99 zł !!!
Wydaje mi się że to dobra cena !
A jak się spisuje Twoja maszyna ??? Sąsiadom nie przeszkadza ???

Dorcia, wielki buziak dla Ciebie! Od Ciebie bije takie ciepło i sympatyczność, że zawsze mi się uśmiech na twarzy pojawia gdy Ciebie czytam :-) I normalnie dałaś mi do myślenia, od dziś zaczynam kręcić filmy :-D Pamiątka w postaci filmu z porodu - to musi być niesamowite, mam nagrana Kaję zaraz po wyjęciu z brzucha i często włączam sobie ten filmik, żałuję tylko, że Krzysia nie mam nagranego z czasów noworodkowych. A ja się zawsze zastanawiałam jak faceci reagują na suplementy, których celem jest zmniejszenie testosteronu a podwyższenie estrogenu (bo tak jest przy planowaniu dziewczynki), no chyba, że nie są wtajemniczani :-D Dziś czuję się lepiej ...albo to wciąż zasługa Febrofemu - to lek przeciwbólowy, który działa aż 24 godziny, ratował mnie po CC :-)

Nuuuśka, dla Ciebie również moc buziaczków, no tak, niby można np. z 3 moczu ale trzeba go najpierw nazbierać a to wbrew pozorom nie takie łatwe :-D No to czekamy na pik, mam nadzieję, że pęcherzyk trochę zwolnił i ma np. 22 a nie już 24 mm. Jaki masz model zmywarki bo zaczynam rozważać uzbieranie funduszy na nią? :-)

reklama
Dorcia images.jpgTe tabletki - super promocja ! A u Nas nie ma nigdzie chyba takiego sklepu :/ co u Nas, Ł. dobrze, w pracy dzis do 13 siedzi, stara sie jak najwiecej dorobic przed Swietami, ja tez, dlatego ide znowu jutro dymac w pracy :wściekła/y: Olusia ostatnio co pisalam zaczela sie lepiej uczyc, i jak sama stwierdzila - Ona teraz bedzie sie uczyla na kazdy sprawdzian zeby dostawac ciagle 5 :-D ( bo dostala jako jedyna z klasy ). Zabawe Andrzejkowa maja miec w przyszlym tygodniu, wczoraj w szkole mieli coroczna loterie Andrzejkowa, wiec znowu troche *******ek to domu nalecialo.
A kocie chyba niezadowolone ze na balkon nie mozna juz wychodzic :eek: Deperado chodzi i miauczy od rana, w nocy pcha sie na mnie w lozku, bo on tez musi spac na poduszce ! :angry: Tyle miejsca w domu, ale on musi na poduszce i koniec a jak go zrzucasz to co Ty - minuta i jest spowrotem, jak sie polozy na kolanach i mowisz mu - Desperado musisz zejsc to patrzy sie na Ciebie tymi maslanymi oczami po czym spuszcza glowe i udaje ze spi :wściekła/y: i tak codziennie. A jak spi gdzie indziej i podchodzi do Niego Bungee to wyglada to dokladnie tak - tak samo jak jedzenie z nie daj Bog JEGO MISKI :laugh2: - Double Trouble - Simon's Cat - YouTube

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Do góry