reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anias2mi lekarz mowil zeby takie badania zrobic 2-3dc i ja robilam akurat w 3dc... odnosnie 5dc nie slyszalam... ale skoro Nuuuska tak napisala to pewnie tak sie robi tez....

reklama
Dzień dobry:-)

Miłego dnia :-)

Za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&& :-)

Ja niestety muszę na chwilę do pracy jechać bo zbliża sie koniec miesiąca i musze pare rzeczy zrobić bo jutro mamy inwentaryzacje i nawet nie wiem o której skończę:-/

maggie do szpitala idę w poniedziałek 2 grudnia. Mam nadzieję, ze nie będzie za późno:tak:. Na teście owu jest blada krecha w wczoraj nic jeszcze nie było.

Krystian myślę że za późno nie będzie :-) blada kreska może i być i dobrych kilka dni, ale owulacja w drodze to najważniejsze i plan działania też widzę że jest ;-)
Miłego dnia wszystkim

reklama
maggie nie do końca to wszystko jest tak jakbym chciała. M przyjeżdża dzisiaj ale we wtorek po południu wyjeżdża. Niw wiem czy zajedzie do mnie jeszcze przed wyjazdem we wtorek na przytulasy. Jadę 50 km od domu. Jeżeli owu będzie do 4 grudnia to szansa jest ale jeżeli będzie później to już nie. Najważniejsze że będę miała obraz z monitorigu.

Do góry