reklama
anias ja zawsze 1 dzien krwawienia uznawalam jako 1dc tak tez mowil kazdy jeden lekarz. Plamienie to plamienie, ale zawsze mowi sie, ze jesli musisz uzyc juz wkladki, podpaski czy tamponu to to traktuje sie jako 1dc zwlaszcza jesli piszesz ze pojawila sie juz krew nawet jesli jest to wieczor.
olusia ooo tak Piersi ostatnio sa na topie, Ola wszedzie chodzi i je spiewa, ale ogolnie na prawde fajny kawalek, mimo ze nie przepadam za polska muzyka ;-)
olusia ooo tak Piersi ostatnio sa na topie, Ola wszedzie chodzi i je spiewa, ale ogolnie na prawde fajny kawalek, mimo ze nie przepadam za polska muzyka ;-)
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Oczy niebieskie
Fanka BB :)
a teraz drogie panie wolna muza Kate Melua, a potem Donatan&Cleo.
anias eee nie nie. 1 dzien cyklu to inaczej pierwszy dzien krwawienia. Jesli dzis pojawiloby sie tylko i wylacznie plamienie, to najpewniej miesiaczka pojawilaby sie jutro. Jesli pojawila sie jednak krew, i musisz uzyc podpaski badz tamponu, to liczysz ten dzien jako 1dc Tak mnie uczono od zawsze.
olusia hahahahahahah a wszystkie ole tak maja ??? Bo ja to wlasnie przed chwila mialam pisac, ale nie chcialam wyjsc na glupa, ale piersi i Sylwia Grzeszczak Ksiezniczka to hit mojej Oli wlasnie Zastanawiam sie co jeszcze macie wpolnego ?? DD
olusia hahahahahahah a wszystkie ole tak maja ??? Bo ja to wlasnie przed chwila mialam pisac, ale nie chcialam wyjsc na glupa, ale piersi i Sylwia Grzeszczak Ksiezniczka to hit mojej Oli wlasnie Zastanawiam sie co jeszcze macie wpolnego ?? DD
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
anias przyjmuje sie, ze hormony powinno sie badac miedzy 3-5dc.Ale przewaznie z tego co sie orientuje zaleca sie badanie miedzy 3-4dc,choc znam dziewczyny ktore praktykuja badanie w 2dc. Ja osobiscie badalam w 3dc. Czy masz mozliwosc zbadania hormonow w sobote ?
reklama
Podziel się: