reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia ja sobie wypraszam takie krzykanie na mnie !! Bo ja nakopie i wysle bombe a nawet i dwie :wściekła/y::wściekła/y:
Adresa to ja Ci na FB poslalam, a ze tam nie widzialas to ja Ci pozycze moich okularow zebys na mnie juz wiecej krzyczec nie musiala ! :-D
A te ciuszki bardzo ladne i ja wcale nie wierze ze Ty 50 masz !! Nie oszukuj !! :angry:

krystianmartin nogami, rekami,i czymkolwiek innym bede sie zapierac, ale dopoki @ nie przylezie, nie przenosze i koniec ! Nie ma ! ja sie nie zgadzam na zadne przeprowadzki :angry:

anias czyli nie planujesz konkretnej plci ? Myslalam ze pytalas o suplementacje i diete wzgledem konkretnej plci wlasnie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia- powiem szczerze że ciuszki mi się podobają.:-) jak przyjdą to napisz czy gatunkowo fajne są.
tylko nie śpij .............................................................. już mój M przyszedł z pracy i śpi............................:-( a mi się nudzi:tak:

Ana jak ja nie znosze jak Ł. spi :-Dzawsze wtedy wymyslam sposob zeby go obudzic, bo ja to ogolnie nie lubie byc sama - geba mi sie nie zamyka :-DŁ. zawsze sie ze mnie smieje ze jeszcze troche i na prawde bedzie z plastrem chodzil bo czasem to jestem gorsza od katarynki :wściekła/y:

Nuśska- dam mu pospać bo siedział w nocy chyba do 24.00 i grał w jakąś grę:-) a rano poszedł do pracy:-) czekam na niego cały dzień by chociaż pogadać , no trudno :-) dam mu pospać godzinke:-D:-D:-D

Dorcia u nas te ciuchy mozesz dostac w sklepach pod nazwa centrum chinskie;p tanio jak barszcz smrod niesamowity;p ale ciuchy fajne ale niektore szybko sie niszcza po praniu;/ i duzo bledow maja wiec odrazu obejrzyj bo wiem jak moja siosra zamawiala z allegro to byla masakra;/ ale to zalezy jak sie trafi bo ja zamawialam dwie bluzy i w ogole nie wygladala jedna jak ze zdjecia ;p wymiary inne;p rekawy mialam 3/4 a dluga do kolan byla :-D a teraz wole isc do sklepu i tam kupic duzo u nich kupuje bo za grosze :)

zapraszam na orzeszki
1451500_427554354012598_1575801543_n.jpg
rrobilam nadii na urodziny sa pyszne ale tak sie dlugo to robi ze masakra;/

oczy niebieskie ja go nie robilam ja uwielbiam piernik robie zawsze ten sam mojej mamy zwykly piernik z orzechami bo taki lubie :) zazwyczaj robie mamy przepisy bo z cukierni je jeszcze ma wiec sa sprawdzone :-D

Nuskaa staram sie o pierwsze dziecko i obojetne mi czy dziewczynka czy chlopczyk:)
W sumie trafilam tu przypadkiem a ze rozmawiacie u suplementach i jest taka kochana osoba jak piranha to pozwolilam sobie ja pomeczyc troche;)

no to jestem, dzidziuś zdrowy to najważniejsze :)
co do płci to chłopiec na 100%, więc niestety nie wyszło moje planowanie.

Muszę sobie to przemyśleć, gdzie popełniłam błąd, pewnie ten odstęp jednak, może kalendarz chinski, nie wiem, teraz to nieistotne. Przemyślę i wrócę do Was z wnioskami, może komuś się przyda.
Ja już sobie popłakałam, że różu nici, ale M się cieszy, więc jakoś mi lżej.

jest mi dziwnie trochę, bo jednak kilka miesiecy przygotowań, starań i po prostu miało byc inaczej. Część pewnie mnie rozumie.
Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za Was.
ściskam i dziękuję za wiele ciepłych słów i Wasze wsparcie, które tu miałam.
trzymajcie się

reklama
Do góry