juz w domku ! Dzis jemu ruskie pierogi ! Zjem chyba ze 20 taka jestem glodna
piranha Slonce ja juz pisalam Wam kiedys, ze niestety ta moja ginekolozka przyjmuje tylko raz w tygodniu u Nas, tak to bym na pewno miala usg wczesniej a tak to jak napisalas, pozostaje Nam cierpliwie czekac :/ Bylby to wyjatkowy pech gdyby pecherzyk nie pekl, ale moze rzeczywiscie to jakis maly spadek
z estrogenami to bardzo mozliwe, w koncu bralam Estrofem, przez 10 a nie jak gin kazala - przez 7 dni, wiec endo na pewno przytylo pozadnie, i teraz moze stad ten spadek. Oby miala racje !
Jak Krzysiu w przedszkolu ??? Lepiej ? mam nadzieje, ze sytuacja z zeszlego tygodnia sie juz nie powtorzyla
elmo oj ja tez nie lubie zimy. Co roku Olci nowe buty, plaszczyk bedzie miala jeszcze z zeszlego roku, bo praktycznie nie zniszczony, ja musze kupic sobie buty, Ł. kurtke i buty...och ! Zeby te Nasze zarobki byly jeszcze adekwatne do wydatkow jakie czekaja Nas codziennie to byloby dobrze
w grudniu bedzie szal macicy, bo beda bony swiateczne u Ł. i wtedy sa na prawde fajne Swieta
vviedźma przede wszystkim sie nie smuc, glowka wysoko podniesiona i na pewno dasz rade, jeszcze im wszystkim utrzesz nosa ! :*
anias a Ty tez siusiaczkowa jestes ?? Ale fajnie
trzymam mocno &&&&&& ! Czy bedziesz z Nami na stale ? jesli tak, to wciagne Cie na liste staraczkowa,tylko prosze o dokladne dane
Dorcia jaka znowu bombe ?? Ze za co ?? Ja sie nie dam !
chcesz przyjechac do mnie na to zwiedzanie przyznaj sie :-)! Jak samopoczucie ? U mnie handrowe brr ta pogoda za oknem strasznie dobija, wstaje do pracy - ciemno, wychodze z pracy - tez ciemno
Juz wysylam :*
Ana, Myfanwy dziekuje Wam za kciuki !!
Za Was oczywiscie tez mocne :**
Myfanwy za Ciebie zwlaszcza bo masz termin @ zaraz klolo mnie uch ! bede odczyniac taniec szamana zeby ta wstretna malpe wygonic !
LISTOPAD 2013
Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)