reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zdecydowanie, myślę, że każda z nas tu Piranii może dziękować, chociażby własnie za obecność :)
a ja Wam wszystkim życzę, by skończyło się to tak:
The Miracle of Life: How it all began - YouTube
[video=youtube;1hwKIsxs15A]http://www.youtube.com/watch?v=1hwKIsxs15A[/video]
obejrzałam ten film z wielką frajdą :D

Viedzma czekam na wieści od Ciebie.

Ana jestem ciekawa co powie lekarz.

A u mnie chwilowo nic, wczoraj się trochę zestresowałam, bo raz macice wyczuwam na wysokości pępka a wczoraj się tak przesunęła jakby do góry na chwilę, zupełnie tego nie ograniam, ale mnie to stresuje. Raz wydawało mi się, że może poczułam maluszka, ale jakiś taki niesmiały. No nic, do wtorku.

reklama
Polisia fajny filmik. Alez to wszystko wyglada na skaplikowane a wydawać sie mogło, ze wystarczy sie serduszkowac w odpowiednim czasie ale to nie takie hop siup!

pytacie kiedy test , no nie wiem właśnie kiedy na pewno była owu czy w środę, czwartek, piątek a może sobota? hmm 4 dni różnicy . A mam tylko 1 test 10ml resztę mam 20ml więc może ok czwartku, piątku mogłabym zrobić tą 20

No zobaczymy i tak sobie myślę czy nie będzie dobrze dla mnie jak przestanę teraz mierzyć tempkę bo ona bardzo na mnie wpływa jak spada to i mi humor spada jak rośnie to humor też rośnie :rofl2:

Bardzo, bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie :). Cały dzień czytam te forum ;P. Mam niemały mętlik w głowie, tysiąc myśli się pojawia....Podpowiedzcie mi, czy suplementację powinnam zacząć już teraz? (jestem na ostatnim blistrze tabletek anty, w okolicach lipca - sierpnia chcielibyśmy spróbować). Aktualnie przyjmuję kompleks vit b, kwas foliowy, magnez w postaci chelatu i asparaginian, bo powieka strasznie mi drży i nic mi nie pomaga. Czy coś powinnam odstawić?zamienić? Poradzcie...

matik oj tak, cos wiem odnosnie tego samopoczucia - u mnie jest tak samo :sorry: im tempka wyzej tym wieksza radosc, jak spada - humor spada razem z Nia. Jesli uwazasz ze powinnas, zaprzestac mierzyc , i odpocznij psychicznie teraz bo na pewno bardzo tego potrzebujesz ! :tak: Jak ja mocno trzymam za Ciebie kciuki !!

U mnie owulacja zdecydowanie dzis. Bol owulacyjny od 15, prawy jajnik daje o sobie znac, zastanawiam sie czy powinnam jeszcze wieczorem poprawic serduszko, piranha gdzie TYY jak TYY mi teraz potrzebna ! :wściekła/y::rofl2: skok na pewno bedzie jutro, wiec teoretycznie wieczorne przytulanka chyba dobrze mimo wszystko trafione, tak mysle :zawstydzona/y: Ale co teraz ?

Nuśka, ja bym już nie poprawiała, bo jeszcze trafisz w O+12 ;-) Ale jak Piranha zajrzy, to pewnie się wypowie.

Matik, schowaj ten termometr, jeśli czujesz że to Ci pomoże. Trzymam kciuki mocno mocno!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gdusia - z tego co pamiętam, więcej niż 6 miesięcy nie powinno się brać suplementów, minimum 6 tygodni.

krystianmartin- to może te 4 dni przed przyjazdem M jakiś sex-telefon? :rofl2:

A ja wczoraj poczułam ruchy w końcu - jestem pewna że to było to :tak: Dziś na razie nic, czekam do wieczorka jak się położę to się wsłucham. Wiktorka w nocy zaczął boleć ząbek, zaglądam i zaglądam ale nie widzę dziurki... czeka nas jutro dentysta :no:

araki...motylka poczułaś ...SUPER UCZUCIE ...nie ???
A może to nie dziureczka boli tylko Wiktorek jadł twardy karmelek ??? Albo boli go dziąsełko ????

Nuuuśka moim skromnym zdaniem....nie poprawiaj nic !!! Mówię Ci że ten jeden jedyny sprytny Jaś gdzieś się czai i nabiera mocy na bara bara z jajcem !!! Mówię Ci !!! Trzymam bardzo mocno &&&....a Ty za dwa tygodnie przyjdziesz mi złożyć pranie,umyć podłogi itp...choć kurcze ciężarną będę do pracy gonić ??? Nieeeee !!!:no:

Podwieczorek zjedzony...zafundowałam familii budyń z białą czekoladą a w piekarniku "dochodzi" zapiekanka ziemniaczana na kolacyję !!! Yummmy !!!

reklama
Do góry