reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

I ja się nieśmiało dołączę. Co prawda póki co zaczynam dopiero obserwować cykle, żeby w przyszłym roku w okolicach wakacji postarać się o Okruszka, a w zasadzie o Okruszynkę, bo bardzo bardzo byśmy chcieli dziewczyneczkę. Tylko czy się uda? Jakoś wszystko na razie mnie przeraża :(

reklama
gdusia, witaj, rozgość się i zostań. Masz już dzieci? Czytałaś już o 7 czynnikach wpływających na płeć? Na razie wszystkie babeczki z forum, które uwzględniły minimum 4 czynniki mają tą płeć dziecka, którą sobie zamarzyły :-)

Piranh najgorsze jak M wyjeżdża nie ma go 14 dni wraca na owu i już wiadomo , że nasienie do niczego zostaje na 3 dni i jak tu zrobić 4 dniowy odstęp?:szok: Mówiłam m żeby na 4 dni przed przyjazdem no wiesz....

gdusia witaj najważniejsze to pozytywne myślenie:tak:

Piranha, dopiero się rozglądam i patrzę co i jak ). Dzieci jeszcze nie mamy, więc jestem całkowitą nowicujszką. A te 7 czynników opisanych jest gdzieś na forum czy na portalu? Jakoś chyba nie trafiłam na nie

Piranha...tak szczerze to gdybyśmy wszystkie tutaj wypisały jak bardzo jesteśmy wdzięczne za wszystko,jak bardzo Cię szanujemy, podziwiamy, kochamy...ehhh...brakłoby miejsca !!! Ale tak poważnie ...nikomu nie należy się tyle wszystkiego co najlepsze jak właśnie Tobie !!! DZIĘKUJĘ CI DOBRA KOBIETO !!!
A wiesz jeszcze dopiszę że czasami nawet jak nic nie napiszesz...jak nie doczytasz...to człowiek jakiś taki spokojniejszy jak wie że Tu po prostu jesteś !!!
:tak::tak::tak::tak::tak:
Obiecaj mi że w kwietniu pomożesz mi tak jak Nuuśce zajść w ciążę !!!??? (ależ to zabrzmiało)

Nuuśka usychasz ...hehehe...mam jeszcze w zapasie Sobieskie...kupiłam kilka bo niestety rzadko są dostępne !!! Tak, że dziewuszki ZAPRASZAM !!! I Nuuśka uwierz kochana że po takim drineczku nawet nie poczujesz że piłaś !!! Ja nie cierpię alkoholu, nie pijam piwa, wina wódki ( jestem DDA...swoje przeżyłam)...ale za drineczka cranberry dam się pokroić !!!
A Twój chłopina wie co robi ciągając Cię po lasach...a ja wiem czemu to robi...mówię Ci on jest wilkołakiem !!! Bój się !!! :-p:szok:

Ana kurde no skopię Ci doopsko...jakie dwa lata !!! Co ??? Ty mi tu z "latami" nie wyskakuj bo się obrażę !!! Odetchnij, naładuj się pozytywnie i do dzieła !!! Będę za Ciebie mooocno ściskać kciuki !!!

Wiedźma ... nie będę powtarzać że musisz iść do gina...sama pewnie najlepiej to wiesz !!! Ale naprawdę wierzę mocno że fasolka sobie spokojnie rośnie i jest wszystko ok !!! &&&

Gdusia WITAJ !!! Co się ma nie udać ??? Pewnie że się uda...z Nami na pewno !!!

Krystianmartin no no Ty się szykuj kochana na ciężką pracę jaką jest macierzyństwo !!! Bo córcie mają charakterki ( wiem coś o tym ) !!!:tak::tak::tak:
A feee...namawiać chłopinę na takie marnotrawstwo...nieładnie !!!

Marchew termometrom mówimy stanowcze NIE ...choć u mnie nie ma fasolinki to z termometrem pożegnałam się na pół roku ! Myślę że się nie przeterminuje , co ????

Myfanwy ... wiesz co ??? Babo trzymam &&&& mooocno !!!

Matik kiedy zrobisz sikacza ????

Jeśli kogoś pominęłam ...sorry...ale chyba wczorajsza dawka alkoholu ( całe 3 % w 200 ml napoju ) nadal szumi mi w główce ...buahaha.

Dziewuszki czy ja jestem czy też nie ...trzymam kciuki ...to się wie !!! (rymło mi się )

Mocno za Was trzymam - za te oczekujące &&& ...a za posiadające też trzymam &&&- za zdrowe i nudne 9 miesięcy !!!

Dorcia zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które mają M przy sobie:-D. Chociaż z drugim synkiem zaszłam z tą niby bezwartościową baterią pamiętam jak dziś te andrzejki:-D, a potem no wiecie codziennie przez 2 dni i jest synuś.

Krystianmartin a ja znowu chciałabym się za moim troszkę stęsknić ... odkąd podjęliśmy decyzję że do kwietnia stopujemy to nasz sex...nabrał kolorków !!! Serio przeżywam chyba drugą łóżkową młodość !!! Hi Hi Hi :zawstydzona/y:

Wiesz kochana że do spełnienia Twojego marzenia wystarczy jeden malutki zwinny plemniczek, który już tam gdzieś sobie dojrzewa żeby niebawem złączyć się z Twoim pięknym jajeczkiem !!! Ja już widzę ( oczyma wyobraźni) jak plemniczek czeka na "winklu" aż dojrzeje i łapnie jajeczko !!! :tak::tak::tak:

Dorcia gdyby to było takie proste. Zobacz wystarczy jeden z miliona a i tak trudno zajść mi w ciążę:-(. Przez ostatni cykl wszystko się rozregulował. Owu miała być 4 listopada a tak naprawdę nie wiem kiedy będzie, w grudniu też juz zamiast 2 szans jest tylko jedna. Nic nie można zaplanować z ta owu:angry: przychodzi kiedy chce... wredna, albo w ogóle nie przyjdzie. A ty sie staraj kobieto, łykaj sumplementy, miziaj do M....

witam niedzielnie :)

piranha pH jest nadal bardzo ladne 7,5-8, co 4h je podbijam,ale ta temperatura ? Prosze Cie...:no: mial byc skok a tu spadek ? to znaczy ze owulacja dzis ? czy ze pechol nie pekl ? ...:eek: Normalnie ja chyba kurde snie !! Dopiero co zachwalalam w niebiosa ten cykl, ze taki stabilny, ale to to juz w ogole mi sie nie podoba kurde :-( No chyba ze pik byl rano jak myslalysmy na poczatku, dzis po okolo 24-36h bedzie owulacja a skok bedzie jutro ? tylko czy w takim razie nie zmascilam wczoraj tego serduszka ajjj..czy dalej uwazasz zeby nie poprawiac juz dzis ?
Normalnie dostaniesz ode mnie medal - za wytrwalosc i cierpliwosc Kochana ! Ja bez Ciebie to na pewno juz wlasnie po takim wykresie bym odpuscila, byloby tylko aaaaaa....i testy w kat, seksowania w kat,bo lubie miec jasne klarowne rzeczy przed soba a tu to ciagle musimy kombinowac i czarowac :wściekła/y:Bo ta wstretna owulacja nie potrafi sie jasno okreslic :angry: co to ma teraz byc ja sie pytam ??!!

Dorcia ze wilkolak mowisz ????? On to czysty WAMPISZ ! (czytj wampir :laugh2:). Naoglada sie horrorow wszelakich a potem targa mnie na wycieczki lesne :wściekła/y:
Co do seksowania, to tak najczesciej wlasnie jest ! Jak odpuscisz,wyluzujesz to wszystko nabiera na nowo kolorkow i smakow, na pewno przyda sie to Waszemu zwiazkowi:-)

krystianmartin, maggie no ja wlasnie zaczynam sie obawiac, ze Nasz piekny plan dzialania z piranha zszedl na psy przy tak porabanym wykresie :confused2: i przylaczam sie do zazalenia na owu !! Do bani z Nia ! Jak tu cos zaplanowac, jak ona ciagle robi po swojemu, chocby sie dwoic i troic nie da sie kurde :angry:
gdusia witaj, i nie mysl, ze sie nie uda, tylko laduj sie pozytywnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry