reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chcialam sie z Wami pozegnac. I zyczyc wszystkieg dobrego.
Zaprestaje staranek .wybierram sie do pracy .napewno na jakies dwa lata sobie odpuszczam:-(jest mi troche smutno,jednak musialo tak byc i z tym sie godze.
U mnie dzis 6 dzien@ juz powinno byc po miesiaczvce,jednak nadal wychodza skrzepy krwi.do lekaza jestem umowiona 4 listopada.jednak pewnie to tylko formalnosci czy wszystko sie oczyscilo.

reklama
Ana kurcze chyba telepatia..właśnie do Ciebie pisałam !!!
Jak tam...może jednak "niespodzianka" się Wam jakaś przyklei ???
Ja odpuściłam ...na pół roku... i jest mi teraz tak lekko. Odetchnę i wrócę z samymi pozytywnymi myślami !!!

Krystianmartin
WOW ale masz cudnych chłopaków !!! Naprawdę niezłe przystojniaki !!! Oj będą się dziewczyny o nich bić ...będą !!!

Myszka SUPER .... całe 15 mm szczęścia !!!

Dobry wieczór :-)
przez weekend miałam awarię komputera i tylko podczytywałam Was na tel. Jak na złość musiałam mieć wgranego windowsa i wszystkie moje kopiowane notatki z forum szlak trafił:wściekła/y:
Ale ogólnie weekend minął mi rewelacyjnie. Troszkę odpoczełam, pospacerowałam po lesie i byłam na 30-stce kolegi (razem ze znajomymi zrobiliśmy mu imprezę niespodzianę) i nawet na chwilę wstąpiłam na balety:-):-)
Od sierpnia zaczął się u mnie sezon 30-stek :-D
A dziś na poprawę poniedziałkowego humoru poszłam do fryzjera podciąć swoje sprężynki
Daria śliczny brzuszek i przecudne dzieciaczki
krystianmartin ale masz przystojniaków fiu fiu :-)
Ana dużo zdrówka i szczęścia Trzymaj się kochana
Myszka jeszcze raz gratuluje
Piranha dziękuje że jesteś :-)
A za wszystkie staraczki &&&&&
Miłego wieczoru

Dobry wieczorek
ja podczytuje, jakos nie mam weny... Sluchajcie jak to jest z tempka, po zmianie czasu? Jak ja korygowac dodawac czy odejmowac 0,5 st jest mierzylam o 6;20 starego a teraz nowego czasu....:cool:

Krystianmartin ale masz przystojniaków :-)
Ana trzymaj się cieplutko, zaglądaj do nas, to jest racja zdrowe dzieciątko bez względu na płeć to najważniejsze, zobaczysz że jeszcze się doczekasz zdrowego bobaska, czego Ci z całego serca życzę
Nuuuśka myślę że u mnie nie chodzi tylko o wymaz i wyleczenie bakterii, gronkowiec jest trudny do wyleczenia, ale wiesz prócz tego jest ten nieszczęsny polip który blokuje mi ujście zatok więc nawet zwykły katar nie ma szans spłynąc normalnie tylko spływa do zatok, tak więc bez zabiegu będzie ciężko raczej :-(

reklama
Kirra
Jak mierzyc temperature w czasie zmiany czasu (na letni/zimowy)?

Większość kobiet nie odnotowuje znacznej zmiany temperatury przy jednorazowej, godzinnej zmianie czasu. Jeśli należysz do tych kobiet lub nie jesteś właśnie w trakcie dni płodnych to zignoruj zmianę czasu i zmierz temperaturę o stałej godzinie (nie dokonując żadnych korekt). Na przykład, jeśli codziennie dokonujesz pomiaru o 7 rano, po zmianie czasu zrób to również o 7 nowego czasu (czyli godzinę wcześniej lub później niż normalnie).  W takiej sytuacji jedna trochę niższa lub wyższa temperatura nie powinna wpłynąć na niewłaściwą interpretację Twojego wykresu.
Jeśli natomiast zauważasz u siebie znaczą różnice w temperaturze na przestrzeni godziny lub jesteś tuż przed owulacją, możesz spróbować zmienić czas pomiaru stopniowo, na przykład zaczynając zmianę dzień wcześniej, mierząc temperaturę pół godziny wcześniej / lub później niż normalnie (w zależności od kierunku zmiany czasu). Na przykład, jeśli normalnie mierzysz temperaturę o godzinie 7 rano, i wiesz, że w niedzielę czas będzie przesunięty godzinę do przodu, to już w sobotę zmierz temperaturę pół godziny później (o 7.30), a w niedzielę o kolejne pół godziny później (o 8 czasu starego, a 7 nowego). 

Ostatnia edycja:
Do góry