reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik ja chyba miałam coś pomiędzy szatynką a ciemnym blondem:-Dteraz mam rude:-).
Wszystkie dzieci są cudowne, moich nigdzie nie dawałam, bo są chłopcy ładniejsi od nich. Oczywiście dla mnie to 2 cudeńka, chociaz jedno juz pyskuje;-)

Witam wieczornie :-)
Ja już po wizycie wszystko ok 1 dzidzia ;-) ma 14,9 mm wedle USG to 7t6d serduszko pięknie bije, następna wizytka za miesiąc 28.11 :tak::-D mam zabrać pen-drive bo będzie sesja zdjęciowa może nuba zobaczę ;-)

Krystian przystojniacy Ci rosną.
Wiedźma jaki fajny prosiaczek na suwaczku!
Elmo zrób wstawkę tego płaszcza z Zary bo ja chyba zaraz oszaleję jak będę jeszcze dłużej czegoś szukać. Ja też nienawidzę moich bimbałów. Cieszę się, że dzidziuś zdrowy i nadal jest mężczyzną.
Mar-chew no to się zaczyna 6 tydz i mdłości. A zaraz będziecie z VViedźmą pytać co na wzdęcia, mdłości i zaparcia? Gratulacje :-D A z Hanią były mdłości?

Hej dziewczyny
Melduje sie do Was

Piranho,Ewelin,Elmo-dziekuje za wszystko,zycze zdrowka
Daria,oczyniebieskie-szybkich porodow chlopczykowych&&&&
Marchew,Myszka-zdrowych coreczek&&&&
Araki-zdrowka dla corci w brzuszku&&&
Airfix-niech wszystko sie pouklada po twojej mysli&&&
Mamawczesniaka-niech wszystko bedzie ok do samego konca&&&
Nusskaa-w tym miesiacu napewo sie uda&&&&
Dorcia-widze ze zrezygnowalas tak jak ii ja:-(
Krystianmartin,Matik-&&&&&&&&

Ostatnia edycja: