reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik ja chyba miałam coś pomiędzy szatynką a ciemnym blondem:-Dteraz mam rude:-).
Wszystkie dzieci są cudowne, moich nigdzie nie dawałam, bo są chłopcy ładniejsi od nich. Oczywiście dla mnie to 2 cudeńka, chociaz jedno juz pyskuje;-)

Witam wieczornie :-)
Ja już po wizycie wszystko ok 1 dzidzia ;-) ma 14,9 mm wedle USG to 7t6d serduszko pięknie bije, następna wizytka za miesiąc 28.11 :tak::-D mam zabrać pen-drive bo będzie sesja zdjęciowa może nuba zobaczę ;-)

Krystian przystojniacy Ci rosną.
Wiedźma jaki fajny prosiaczek na suwaczku!
Elmo zrób wstawkę tego płaszcza z Zary bo ja chyba zaraz oszaleję jak będę jeszcze dłużej czegoś szukać. Ja też nienawidzę moich bimbałów. Cieszę się, że dzidziuś zdrowy i nadal jest mężczyzną.
Mar-chew no to się zaczyna 6 tydz i mdłości. A zaraz będziecie z VViedźmą pytać co na wzdęcia, mdłości i zaparcia? Gratulacje :-D A z Hanią były mdłości?

Hej dziewczyny
Melduje sie do Was

Piranho,Ewelin,Elmo-dziekuje za wszystko,zycze zdrowka
Daria,oczyniebieskie-szybkich porodow chlopczykowych&&&&
Marchew,Myszka-zdrowych coreczek&&&&
Araki-zdrowka dla corci w brzuszku&&&
Airfix-niech wszystko sie pouklada po twojej mysli&&&
Mamawczesniaka-niech wszystko bedzie ok do samego konca&&&
Nusskaa-w tym miesiacu napewo sie uda&&&&
Dorcia-widze ze zrezygnowalas tak jak ii ja:-(
Krystianmartin,Matik-&&&&&&&&

Ostatnia edycja: