reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka aaaaaaaaaaaaa wstałąm...właśnie przeciągam kości :-D Wstałam o 5 bo na 6 do pracki pobiegłam !!!
U mnie hmmm...wczoraj plamienie ...dzisiaj sucho !!! Nie mam pojęcia co to się dzieje !!! Mam nadzieję że nowy cykl szybko się zacznie i nie będzie się @ za bardzo odwlekać !!! Mojemu nie obcinam pazurków...rozdwajają mu się bardzo po obcięciu,nie wiem czemu ???
Kurczę dużo bym dała żeby trafić na taką fajną ginkę jak Twoja !!!

Marchew jak Cię kopnę d siedzenie !!! Nie mierz tempki już teraz .... niepotrzebny stres !!! Jeśli się denerwujesz idź na betę !!!

Wiedźma &&& za piękną betkę !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Elmo :no: niestety testów owu później nie robiłam,już ewelin mnie o to pytała. Zawsze po pozytywie była owulka,co potwierdzał wykres. :baffled:a teraz czeski film! Jak dla mnie owu była w 15dc. Zastanawia mnie tylko fakt że fazy lutealnej w życiu nie miałam 10 dniowej,a taka by teraz wyszła. Przy cyklach 25dni,z reguły miałam 12dni Fl,ewentualnie 11. Nie wiem...zobaczymy... :baffled:złudzeń jednak nie mam.

Nuśka nie znam się na tym endometrium,:tak:ale może do owulki uda się je podtuczyć!

Krystianmartin :cool2: czekam cierpliwie na dobre nowiny.

Viedzma ja teraz nie miałam w 17dpo nawet grubej, ale była jasna druga i już potem nie powtarzałam, objawy mialam gdzieś od 6tc, bo też tu przeżywałam, a od 7-8 to już w ogóle, a np. piersi bola mnie dopiero od 1,5 tygodnia :) trzymam kciuki, daj znać jak beta.

Ana ściskam po prostu.

Marchew ja początkowo mało co miałam, ściskam kciuki! daj znać jutro koniecznie!

Dziewczyny co tu się dzieje:no: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ana szok tak mi przykro, przytulam :-( A może jeszcze sprawdź u ginekologa na usg? może jeszcze da się kruszynkę uratować?! Trzymaj się kochana
Mar-chew, Vwiedźma nie piszcie tak, nie stresujcie się,jeszcze trochę do usg i zobaczycie swoje maleństwa :tak: Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:)
Ewelin widzę, widzę!!! To córeczka jak malowana!!! Gratuluję raz jeszcze:-)
Krystianmartin jeszcze @ do Ciebie nie zawitała?? a nie mówiłam? listopad do staranek się nie przyda;-)

vviedźma, mamakaja obawiam się, że jednak nie będę mogła przekazać dobrych wiadomości. Właśnie mam jakieś różowe coś:-( więc raczej będę czekać na @

Ostatnia edycja:
vviedźma o ktorej masz miec wyniki betki ?????? Ty sie nie martw na zapas ja Cie bardzo prosze bo na prawde nakopie Ci do tylka !! Odpoczywaj, staraj sie nie stresowac, wszystko bedzie dobrze zobaczysz ! Betka na pewno wyjdzie piekna, a do tego czasu precz zle mysli bo zobaczysz !! :angry:
A co do podtuczenia...jak na razie to udaje mi sie tylko podswiadomie podtuczac siebie :ninja2:

marchew tak sie wlasnie zastanawiam, no rzeczywiscie po co Ty mierzysz temperature ??? Zeby sie niepotrzebnie nakrecac, denerwowac ??!! Wywal kobieto ten termometr do kosza bo dowiem sie gdzie mieszkasz i sama to zrobie !! :wściekła/y::wściekła/y:

Dorcia aaaaaaaaaaaa witaj :* ooo to ty tez ranny ptaszek jak ja w tym tygodniu :wściekła/y:
plamienie wczoraj mialas ? a duze czy takie ciut ciut ? jutro termin @ jezusie jak ja sie denerwuje ! moze nie przyjdzie ? A jak ma sie juz pojawic to rzeczywiscie niech szybko lajza jedna przyjdzie zebys mogla zaczac nowy cykl bo to czekanie jest najgorsze zwariowac mozna normalnie :eek:
Rozdwajaja mu sie koncowki ? uuu a czemu to ?

Ostatnia edycja:
Polisia u mnie już dziś jest różowa. :dry:tylko myślałam że w dniu @ to już taka tłusta powinna być.
W każdym razie jak beta coś wykaże,to sikanego powtórzę dopiero za parę dni.
Z objawami to czuję że będzie jak w pierwszej ciąży,w zasadzie w ogóle żadnych nie miałam,nawet mi cyce nie urosły. :-)a kiedy płeć będziesz sprawdzać?

Krystian, Dorcia :crazy:jak już mają przyjść te @,to niech przyjdą,i psiochy nie zawracają!

Nuśka :frown: bardziej to ja się o bilirubine martwie,czy ja żółtaczki przypadkiem nie mam,albo tego zespołu Gilberta. I jak to wpływa na ewentualną ciąże. Dziś na 13 idę do internisty z wynikami.

:tak:a o becie dam znać.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Bardzo smutne wiadomości tutaj.
Ana, pamiętaj - organizm sam podejmuje decyzje dla nas "najlepsze". Może dzieciątko było bardzo genetycznie obciążone, trzymaj się, musisz to przetrwać psychicznie, a fizycznie też swoją drogą bym poszła na usg, by zobaczyć czy w środku wszystko porządku-za kilka dni.
Jestem z Wami :hmm:
Mar-chew nie mierz już temepratury, niepotrzebnie się stresujesz a to nie jest dobre dla Ciebie i dla dzidziusia, poczekaj na pierwszą wizytę, zobaczysz, że jest wszystko dobrze.

Do góry