Witam wieczornie kochane moje :*
Ana Boze !!!! Biedaku TY !!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Ale jak to na tym etapie masz wziasc nospe i lezec ??? Jak to on nie moze nic zrobic...? To co z Niego kur** za lekarz
Moja kolezanka z watku na ktorym jestem od poczatku miala pare dni temu podobna sytuacje do Twojej. Od razu dostala recepte na Duphaston, dokladna ilosc dawkowania, miala jasno powiedziane co i kiedy ma robic. Nieladnie Cie potraktowal, jak bym mimo wszystko pojechala na pogotowie, tam zrobia Ci usg, bete i bedzie wiadomo, przede wszystkim nie bedziesz sie denerwowac, ale ja wierze ze bedzie dobrze !!!!!!!!! Musi Kochana. Tylko sie nie denerwuj, nie martw na zapas, bo krawienia w poczatkowym etapie ciazy na prawde czesto sie zdarzaja, i nie zawsze musza oznaczac cos zlego. Jestem z Toba myslami i tule baaardzo mocno . Koniecznie pisz co i jak i nie mysl o najgorszym, ja wierze ze fasolcia nadal tam jest !! Nie moze byc kurcze inaczej !!
Elmo dziekuje Ci bardzo ale rozpiske z lekami mam w domu juz wydrukowany, dokladnie sie z Nim zaznajomilam i jemy juz prawie wszystkie suplementy, musze tylko potas i wit. B dokupic. Z magnezu mialam zawsze duze niedobory niestety, teraz biore najwieksza dawke jaka moge, staram sie nie codziennie mimo wszystko bo wiem ze to dziewczynkowy suplement :-( Czy jest w ogole cos czym moge zastapic magnez ? Chyba kurcze nie, a trzy miesiace wiem ze to bedzie za dlugo :/ do bani och.
piranha ok, czyli odstawiam Acard do owulacji i zaczne brac 1 dzien po.
Dzis bylam na wizycie u gin.
A wiec tak. Dzis 9dc wiec jeszcze za wczesnie u mnie na ocene czegokolwiek. Na obydwu jajnikach, po okolo 6 pecherzykow w fazie wzrostu, endometrium cieniutkie jak na razie
Jutro powiem dokladnie jakiej grubosci, bo zapomnialam z tego wszystkiego. Ale cienkie, za cienkie jak zawsze...zaczynamy z estrogenami, bo tak zasugerowala lekarka. Dostalam ESTROFEM MIDE (mam nadzieje, ze nie przeinaczylam nazwy) , na jutro sprowadza mi go w aptece. Mam brac od jutra przez 7 dni po jednej tabletce, gin powiedziala ze ma nadzieje, ze on wspomoze to moje mizerne endometrium i bedziemy walczyc dalej. Za tydzien mam podejsc na kolejne usg. Pogadalam z Nia chwile, i to na prawde fajna kobieta. Powiedzialam jej ze glupio sie czuje juz czasem, ze ciagle zawracam jej glowe ( bo tak sie czuje ), ale ona na to, ze w ogole nie ma o czym mowic, ze musimy cos z tym zrobic, bedziemy probowac wszystkiego a jak juz wyczerpiemy wszystkie mozliwe mozliwosci, wtedy bedziemy rozwazac in vitro. Oczywiscie to jej slowa a nie moje, ale podbudowaly mnie, nie powiem zeby nie. Musi byc dobrze, nawet jesli teraz znowu sie nie uda, uda sie w koncu na pewno.Wazne, ze mam monitoring, widze ze tu wszystko jest ok, pechole sa, pekaja, tylko to endometrium rzeczywiscie mizerne :/ ale wierze ze to kwestia czasu. Mam wsparcie i pomoc w Was a to chyba najwiecej daje
Acha,
piranha powiedz czy to dobrze jesli bede miec wiecej estrogenu ? Czy uwazasz ze warto sprobowac ?I gdybys doczytala kochana odn, paskow pH, pytalam wczoraj, bede Ci bardzo wdzieczna :*
Acha, jutro bede robic kontrolne badanie poziomu TSH. Miesiac jutro mija kiedy biore Euthyrox, warto wiec zobaczyc jak zadzialal. Oby spadlo ponizej 2.
Dorcia a no wychodzi na to ze my dwie sie ostalysmy !!!! O ja Cie !!! Jak normalnie dwa jajca
dwa rodzynki bez srodka
Jezusie ale mam krzywe mysli po tym usg
Ale patrz na to pod innym katem - wyobraz sobie za parenascie lat jakie wziecie beda mieli Nasi synowie jak w okolo tyle kobiet
Normalnie raj na ziemi :-)